10 razlogov za izogibanje pritožbi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 razlogov za izogibanje pritožbi

10 razlogov za izogibanje pritožbi

Vsi smo spoznali običajno Gunđalo. Oni so tisti, ki se zdi, da uživajo pošilja svoje hrane nazaj v restavracijah, se zdi, da imajo težave z javnimi prevoznimi sredstvi, vsak dan, in, seveda, vreme je vedno bodisi preveč vroče ali preveč hladno. Včasih, pritožba je povsem veljavna in ne smemo samo sprejeti stvari, kot so slabe storitve. Za nekatere ljudi, pa tožijo postane navada, se ne zdi, da bi lahko prekinil. Pritožujejo se zaradi pritožnica ne bo spremenilo nič in, končno, bo to samo, da si nesrečen. Če ste nekdo, ki se zdi, da imajo pogosto nekaj pritožujejo, preberite deset razlogov, zakaj se konstantno pritoževanje ni vam vse dobro na vseh.

1. Dobili boste slabo Storitev naslednjič, ko greš nazaj

Ste se kdaj vprašali, zakaj je vedno vi, kdo je tisti, ki dobi slabo storitev? Če ste bili v trgovini ali restavraciji prej, in ste naredili neutemeljeno pritožbo, nato pa so ljudje, ki delajo v tej ustanovi, ne bo šel ven z svojo pot, da vas še enkrat pomaga. Natakarji, bar osebje in trgovina delavci, so ljudje preveč, in bi dobili veliko več od ljudi, če si vljuden in jih večkrat zahvalil.

2. To ne bo spremenila ničesar

Če se pritožujejo zaradi vremena ali gost promet na vaši poti v delo, da ne bo nobene razlike sploh. V bistvu, ste zapravljaš svoj čas pritožuje, zakaj sitnost dobili jezen ali razburjen o tem sploh.

load...

3. Lahko bi bilo bolje narediti nekaj o tem

Pogosto se pritožujemo, vendar ni rešitev problema sami. Če je promet vedno slabo na poti v službo v delu, ne moreš iti v ob različnem času, ali pa drugačno pot? Če je storitev vedno krute na določeni trgovini, zakaj naprej vrača v tej trgovini?

4. To vas bo videti kot zelo negativno osebo

Boste dobili sloves zelo negativna oseba, če boste še naprej pritožujejo nad vsem. Ljudje ne želijo, da bi znižali z veliko negativnih pripomb, tako da, če vam še naprej pritožuje, da je precej verjetno, da bi lahko izgubila nekaj prijateljev.

5. To bo, da si nesrečen preveč

Kako lahko kdaj pogledati na svetlo plat plat življenja, če se vedno pritožujejo nad vsem? Sčasoma boste prepričali tudi sami, da je vse, kar je v svetu precej grozno in vaše pritoževanje vas bo dol preveč.

load...

6. Boste razburjena ljudi

Ni vsakdo je kot Nedražljiv, kot si morda mislite, in bi lahko na koncu res prizadeli nekoga s svojimi pritožbami. Če pripravnik hairstylist, na primer, ni bilo mogoče razumeti vaše lase tako, kot si je zamislil, in vam bo resen pritožil njen šef, bi stalo, da je dekle svoje delo več kot nekaj, kar bi lahko bilo določeno.

7. Nihče in nič, je kot nalašč

Oddajanje malo stvari tobogan ni znak slabosti, to je znak, da ste sprejeli resnico, da nič in nihče ni popoln. Ljudje delajo napake, stvari ne gredo narobe, da gredo s tokom in ne boste dobili tako pod stresom o tem.

8. Vi ste verjetno poškodovali vaše zdravje

Z vsem tem je vlaganje pritožbe in postaja vroče pod ovratnikom, je zelo verjetno, da se dvig krvnega tlaka na redno, in da bo na koncu dal obremeni vaše srce. Chill out in se sprostite še več. Ti čutimo veliko srečnejši in vam bo pomagal, da vas zdravi preveč.

9. Življenje je prekratko

Res so veliko bolj pomembne stvari, ki jih lahko delaš z drugimi kot kartonom ves čas svojega življenja. Če ste običajno Gunđalo, potem boste verjetno porabili veliko svojega časa pritožuje, ali iščejo nekaj do pritožbe o. Preživite nekaj tem času išče nekaj lepega za povedati, bo veliko bolj produktiven način za vas, da preživite svoj čas.

10. Saj ni res, veliko pritožujejo nad

Ironija je, da so ljudje, ki ne večina se pritožuje, da ljudje, ki imajo najmanj pritožujejo nad. Torej, vaša juha malo hladno, ko je natakar prinesel k mizi. Obstaja nekaj ljudi, ki bi bili hvaležni, da se vsako juho sploh; toplo ali hladno. Bilo bi veliko bolje, da je hvaležen za to, kar imate, in shraniti pritožbe o tem, kdaj je nekaj res pomembno, da se pritožujejo. Na ta način bi ljudje dejansko traja več obvestilo vaše pritožbe.

load...