10 razlogov za začetek opravljanja stvari, zaradi katerih ste srečni, preden ste prestari | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 razlogov za začetek opravljanja stvari, zaradi katerih ste srečni, preden ste prestari

10 razlogov za začetek opravljanja stvari, zaradi katerih ste srečni, preden ste prestari

Najtežja stvar, da bi ugotovili, ko prideš malo starejši je, da iščete nazaj z obžalovanjem. Ko vidite svoje življenje kot niz "skoraj naredil", "bi naredil" in "želim, da bi imel" vrsto stavkov, ki jih ne more iti nazaj in zamenjal. Nihče od nas ima rad, da razmišljajo o stara, ampak gre za vse nas, tako da kar najbolj življenja, medtem ko lahko je tako pomembno. Včasih smo tako zaposleni iščejo po drugih, da smo pozabili, da skrbijo za sebe, tako da tukaj je deset dobrih razlogov, zakaj bi morali začeti početje stvari, ki bi jih z veseljem, preden res je prepozno:

1. Vi samo enkrat se živi

Boste dobili le en strel na to, da bo večina to pa lahko. Boste delajo napake in da bodo dobri časi in slabi časi, ampak ne želijo sliši depresivno, ura tiktaka za vse nas, čas je edina stvar, ki jo ne more kupiti.

2. Jutri nikoli ne pride

Ni jutri in ni včeraj, tam je šele zdaj in danes. Z drugimi besedami, ne morete spremeniti preteklosti in ne more napovedati prihodnosti, tako da, če obstaja nekaj, kar si želiš, da to storite danes. Tam ne bo boljši čas!

load...

3. Pojdi ven iz vaše cone udobja

Pojdi ven iz vaše cone udobja, traja nekaj tveganja, početi stvari, ki bi si zdaj srečen, ko si še vedno dovolj mlad, da spet premetavati, če kaj ne deluje. Starejši smo dobili, manj verjetno smo, da poskusite kaj novega, tako da zdaj je čas, da to storite!

4. Vzemite si čas za ljudi, ki jih imate radi

Čas teče za vse, ki so vključeni vaši prijatelji in družina. Bodite prepričani, da preživijo čas z njimi, še posebej otrok, še preden se zaveš, da ne bodo otroci več.

5. Pomislite, kaj je tvoj življenjska zgodba se bo

Predstavljajte si, da ste kar film svojega življenja. Kaj pa se dogaja, da se?... Nastala pustolovska zgodba, zgodba o ljubezni ali morda topla zgodba o velikodušnosti in prijaznosti? Ali se boste imeli ničesar povedati svoje vnuke? Delati stvari, ki bi jih z veseljem zdaj!

load...

6. To je v redu, da je sebičen, od časa do časa

Ni razloga, da se ne sme pokvariti včasih, tako da gredo na tem potovanju, ki ste jih že sanjal ali pa poskusite s padalom, če želite. Ljubiti sebe toliko, kot si radi druge, je tisto, kar vam bo dala izkušnje, ki so spomini narejene iz.

7. Ne ujeti v podganjo dirko

Vsi moramo zaslužiti denar, vendar ga ne morete vzeti s seboj. Izkoristite zabavno-krat in pustite, da se dirka podgana gredo od časa do časa. Morda deluje večino svojega življenja, a še vedno naj bi čas za stvari, ki bi jih z veseljem. Ne pozabite, da se zabava in igra.

8. Nisi prestar še!

Daj no, boste morda morali nekaj bolečine v dopoldanskem času, vendar smo vsi dobili to. Spravi se iz postelje in to tiste stvari, ki jih poznate, vas bo z veseljem!

9. Upokojitev je prepozno

V nekaterih pogledih smo pogojeni v razmišljanju, da moramo trdo delati in varčevanje za upokojitev; in da upokojitev je obdobje našega življenja, ko bomo imeli ves prosti čas je, da moramo opravljati svoje interese, delati stvari, ki nas veseli in zavzamejo hobiji. Bodimo iskreni, ko dosežejo to starost, boste verjetno želeli počitek! Torej strpati vse, kar lahko v zdaj, ne čakati na upokojitev!

10. Živo življenje v celoti, ne glede na vašo starost

Mi ni všeč stereotipov, predvsem pa uživajo različne stvari na različnih starosti. Igramo ko smo otroci, smo se uprem, ko smo najstniki in se sprostite, ko se upokojijo. Napajanje do neba potapljanje babice tam, vendar je za večino od nas, moramo storiti vse, kar smo lahko, ko smo lahko, ker smo le, da je starost enkrat.

Upamo, da ste našli te misli nekoliko motivacijski in da zdaj imate dovolj razlogov, da se začnejo delati stvari, ki bi jih z veseljem.

load...