10 razlogov, zakaj bi morali imeti snemalni računalnik | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 razlogov, zakaj bi morali imeti snemalni računalnik

10 razlogov, zakaj bi morali imeti snemalni računalnik

Ljudje so poskušali delati, zakaj sanjamo in kaj naše sanje pomenijo stoletja. Sanje lahko zabavno, strašljivo ali celo poučno, vendar je večina od nas pozabili svoje sanje v nekaj sekundah po zbujam. Zato nekateri ljudje priporočamo, da vodi sanjski dnevnik, tako da lahko posnamete svoje sanje in poskusiti in delati, kaj pomenijo. Če želite dodatno raziskati svoje sanje, potem kupiti zvezek in voditi evidenco svojih sanj in tukaj so deset razlogov, zakaj bi si želeli.

1. To vam lahko pomaga, da odločitve

Tam je veliko za povedati, za spanje na problem, ker karkoli drugega, vaši možgani počne, medtem ko spiš, se zdi, da včasih deluje na težave za vas. Rešitev problema bi lahko prišel k vam v sanjah, zato ga zapišite in ga ne boste pozabili.

3. To lahko izboljša vaše samozavedanje

Ko sanje, vaša podzavest prevzame in lahko skrite bojazni in strahovi pridejo v ospredje. Zapišite svoje sanje, v trenutku, ko se zbudiš in morda odkriti nekaj o sebi, da bi ga ne spoznal prej.

load...

4. Sanje vam lahko prinese ustvarjalni navdih

Ni meja v sanjah, tako da lahko vidite stvari, kot ste nikoli videl. Mnogi umetniki in pisatelji pravijo, da so dobili navdih iz svojih sanj, zato jih zapišite in morda najti notranji umetnik, ki je v tebi.

5. To vam pomaga ustvariti lucidno sanje

Luciden sanje je tista, v kateri lahko vplivate, kaj se dogaja in vodenje sanje dnevnik vam lahko pomaga, da pride do tega. Če lahko to storite, to je nekako kot da je v najboljši video igre, ki ste jih kdaj videli!

6. To je zelo terapevtsko

Vodenje seznanil svojih sanj pomeni, da boste dobili priložnost, da jih analizirati in to je nekateri terapevti uporabljajo za raziskovanje notranje občutke ljudi. Ali ne mislite, da so sanje pomene, boste presenečeni, kako hitro lahko tie navzdol celo usoden sanj za nekaj, kar se je zgodilo, ali se dogaja v vašem življenju.

load...

7. Pogosteje si to naredil, bolj si bo zapomnil

Če se boste držali sanje revijo redno, boste počasi mogli zapomniti več svojih sanj. Bolj ko se spomnite, je bolj zabavno, da je in, bolj boste lahko učijo o sebi.

8. Daje vaši možgani dobra vaja

Postopek spominja svoje sanje in jih poskuša razvozlati je velika mentalna vaja za um. Vi silijo vaš zavestni um za delo z vašo podzavest in da je lahko zelo poučna izkušnja.

9. To lahko vodi svoje sanje živ

Ali ste že kdaj prebudila in misli. Vau, to je bil velik sanje, samo, da bi pozabili, do takrat, ko se iz postelje? Sanje so lahko zelo kul, pa tudi poučna, zato jih zapišite in jih uživajo dlje!

10. Meni, da je zabavno delati

Spomnimo sanje, medtem ko je še vedno relativno sveža v tvoji glavi in ​​boste izvedeli, kako čudno in neverjetno je bilo. To je lahko zelo zabavno poskuša izdelati nekaj res čudne tiste, in to vam bo dala nekaj za povedati svoje prijatelje okoli preveč!

Ali imate "sanjski prenosnik"?

load...