10 razlogov, zakaj boste postali srečnejši, če nehate znožiti majhne stvari | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 razlogov, zakaj boste postali srečnejši, če nehate znožiti majhne stvari

10 razlogov, zakaj boste postali srečnejši, če nehate znožiti majhne stvari

Verjetno ste že slišali vsaj enkrat: ustavite potenje malo stvari, življenje je dovolj kratko, saj je izgubila prespala drobnih stvari. Vi ste tudi ugotovili, da je to včasih lažje reči kot narediti. Razlog? Stres. Obstaja veliko virov stresa v vsakdanjem življenju, ki ga je pogosto težko stopiti korak nazaj in prezreti malo stvari, ki vas nagajati. Ampak tukaj so deset razlogov, zakaj bi morali kljub temu poskusiti, da to storite.

1. To je slabo za vašo kožo

To je pravica, stres redi gube in izpuščaji. To zamoči vaše hormonsko ravnovesje in naredi se pojavijo na mozolje in drobne gubice okoli ust. Sedaj pa je nemogoče, da bi se izognili vsem stres, lahko vsaj prezrete malo sitnost, kot neprijaznih prodaje pomočnika ali čakalne vrste pred bankomata.

load...

2. To je slabo za vaše zdravje na splošno

Prekomerno stres je povezan z vrsto bolezni, preprečiti bolezni. To lahko škoduje vašemu srcu, da lahko škoduje vašemu prebavni sistem (samo pomislite razjede), da vam lahko visok krvni pritisk z vsemi resnimi posledicami, ki izhajajo iz nje. In to je le nekaj primerov.

3. Spodbuja slabe navade

Ljudje redko napil, ker so srečni. Prav tako redko veriga dima, ker sem jih pravkar slišali najboljšo novico v svojem življenju. Poglejte, kaj smo dobili pri? Bolj boste dobili jezen na vsako malenkost, ki vas moti, bolj vas bo potisnilo nekaj narediti samo-destruktivno.

load...

4. To je drago

Glede na že omenjene zdravstvene posledice za prekomerne obremenitve, naj bi bilo težko razumeti, zakaj je potenje več malenkosti drago. Če k temu dodamo gredo na nakupovanje Pijanka, ker je vaš šef vas jezen včeraj in zakona postane debelejša in debelejša.

5. Posega v svoje delo

Če dobiš moti z vsakim zagozdil kos papirja v tiskalniku, vsak sodelavcem, da samo sedi tam in brska Facebook namesto dela, vsakič, ko se ne more znebiti vaš najljubši sendvič za kosilo, koliko dela si ti misliš " boste lahko naredim? Ignoriraj vse to, razen, seveda, da sodelavec je lenoba vas neposredno vpliva. Če se to zgodi - povej jim tako in pozabi.

6. Lahko nered vaš odnos

Ko smo pod stalnim stresom, smo dobili, da je veliko bolj verjetno, da začnete opažati draži stvari, ki smo jo uporabili za prezreti. To je res začaran krog. Bolj boste dobili jezen malo stvari, bolj jih začnete opazen in vse bolj na živce njih. Od tu do razpada, pa je samo en korak.

7. To naredi si poškodoval ljudi

To je logična posledica zgoraj. Začnete pripenjanje na svoje najdražje, začnete pripenjanje na druge ljudi, tudi če oni niso odgovorni za svoje slabe volje. Ali se res počutim bolje, ko preklinjali človeka, ki zaletel v vas na ulici? Težko. To je bolj verjetno, da si se počutil še angrier.

8. To naredi si poškodoval sebe

No, ne dobesedno, ampak občutek nesrečen vam ne stori nič dobrega, kajne? Ni oseba, pri zdravi pameti, da se počuti bolje, potem ko so imeli argument z neznancem v trgovini ali na bančni blagajnik, na primer. Torej, zakaj ne bi prizanesel si te izmenjave? Nasmeh, ki vedno deluje!

9. To je nemogoče, da uživajo življenje

Več časa boste porabili s poudarkom na malo stvari, ki vas Nadlegovati, manj časa imate, da uživajo enako malo stvari, ki jih toplo srce in da se boste počutili srečni. To je tako enostavno, kot da. Sami se odločite, kateri od teh je bolje za vas.

10. To vas ustavi počne stvari

Skrbi zaradi malenkosti, že moti pri njih, je najzanesljivejši način, da izgubijo vso ostrino in postane nesposoben napreduje. In življenje je vse o premika naprej, kajne? Vedno boljši, kaj si naredil, bližje tistim, ki jih imate radi, z eno besedo: pridobivanje srečnejši.

Stop potenje malo stvari, z veseljem!

load...