10 razlogov, zakaj naj bi našli svojo strast in sledite svojemu srcu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 razlogov, zakaj naj bi našli svojo strast in sledite svojemu srcu

10 razlogov, zakaj naj bi našli svojo strast in sledite svojemu srcu

Bolj pogosto kot ne, ljudje sledijo kariero, ki jim bodo plačali največ denarja, ali pa jim daje največjo varnost, vendar zelo malo ljudi tvegajte po svoje strasti. Medtem ko so denar in materialne dobrine lepo, da so, ali ne bi res sreča je vprašljiva. Zato bi potrebovali veliko poguma, da zaprete stabilno, dobro plačano delo, da sledijo sanje, ampak nekateri ljudje ne samo to. Tukaj je deset razlogov, zakaj nekateri ljudje pravijo, da ko boste našli svojo strast, morate sledi svojemu srcu in opravljati to strast z vsem, kar imaš.

1. Si bo deloval, ker bi radi

Ne bi bilo nič več v ponedeljek zjutraj blues, če ste sledili svoje sanje, ker se delo ne deluje, ko naredite nekaj, kar ljubim. Ali ne bi bilo super občutek, da se prebudi, preden budilka gre dol, ker ste tako navdušeni nad začenja nov dan? No, to je občutek, da ljudje, ki sledijo njihove strasti priti, ker ga imajo radi, kaj delajo.

2. Ti bo dal več v njej

Vedno obstajajo časi v vsakem delovnem mestu, ki so jo prosili, da presegata Call of Duty, ko pa delajo za nekaj, kar verjameš, da ne bo videti, kot kakršnekoli stiske na vseh. Ko ste strastno o tem, kaj boste storili, boste delo težje in bolj pripravljeni, da gredo dodatno miljo, ko je to potrebno.

load...

3. Čutili boste več zadovoljstva

Prinaša domov denar je super, vendar v resnici ne dam občutek dosežek, to je samo sredstvo za dosego cilja. Ko delate na nekaj, kar ste strasten približno, boste pridobili občutek zadovoljstva in dosežkov, saj to ni več "samo delo", to je veliko bolj pomembno, da vas, kot da je.

4. Narediti nekaj, kar sovražim vas bo upočasnilo

Tudi če si zaslužijo odlično denarja, pa še vedno ne bo vam nadomestilo dovolj za to delo, ki ga sovražite. Smo porabili ogromno časa delajo, zakaj se držijo na delovnem mestu, ki ga ne more stati početje. Lahko bi bil veliko srečnejši, če bi bili sprejeti, da si bo zaslužil manj denarja, in to delo, da ste strasten približno.

5. Počutili se boste bolj v nadzor nad lastnim življenjem

Ko delaš nekaj, ker si želijo, ne zato, ker moraš, se boste počutili, kot da ste spet nadzor nad lastnim življenjem. Po svoje srce in opravlja svojo strast, je velik korak, da se, vendar se boste počutili veliko vedoč, da, za razliko od mnogih ljudi, je imel pogum, da to storite.

load...

6. Ti bodo bolj ustvarjalni in inovativni

Ko se opravlja svoje sanje, boste ugotovili, da ste veliko bolj ustvarjalni in inovativni. Dejstvo je, bo vaš um bo brenčanje z idejami, 24 - 7, ker si tako strastno o tem, kaj počnete. To je lahko odvajanje izkušnje po vaše strasti, ampak to je tudi eden od najbolj nagrajevanje.

7. Počutiš se bo pooblaščena

Saj ne bo zapravljaš časa počne stvari, samo da si svojega šefa, ko vam delo imate radi, boste opravljali vaše najboljše, da se stvari dogajajo. Imeli boste popolnoma nov pogled o delu. Ti bo imel 100%, vsak dan, in se počutiš vesel, da si dal preveč v vseh teh prizadevanj.

8. Ti bodo bolj pripravljeni soočiti z izzivi

Izzivi in ​​težave, vas ne bo dol več, ker si bo tako odločena, da bo uspelo. Ko ste strasten o nečem, ne bo pustil kaj stojijo na poti ste dosegli svoje cilje, tako da se bo soočil z izzivi, z glavo, in si bo boj težko zmagati.

9. Ker vam bo žal, če ne

Če sledi svojemu srcu in ste vzeli na nekaj, kar ste strasten približno, vsaj, vam nikoli ne bo zapustil sprašujete: "Kaj če?" Če je, globoko v sebi veš, da hočeš nekaj narediti, če nikoli dejansko to, lahko obžalujem svoje pomanjkanje poguma za preostanek svojega življenja.

10. Počutiš se bo izpolnjena

Narediti delo devet do pet, ki jih ne uživajo, nikoli ne boste počutili, kot da ste dosegli vse, kar bi si naredil. Nekateri ljudje bi rekli, da lahko po svojo strast pomeni razliko med zgolj obstoječe in dejansko živi. Če želite, da se počutijo resnično izpolnjeni, kar morate storiti nekaj, kar v resnici mar. Ali ste vzeli Gamble in to stori s polnim delovnim časom ali pa je to samo hobi, da ste strastno o, zaupanje v svoje srce in to, in boste veseli, da si.

load...