10 razlogov, zakaj ne bi smeli biti sujeverni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 razlogov, zakaj ne bi smeli biti sujeverni

10 razlogov, zakaj ne bi smeli biti sujeverni

Ali se izognili razpoke na pločniku ali pa se bojiš, da čez cesto, ko vidiš črno mačko? Večina ljudi ne bo hodil pod lestvijo, saj da je eden dejansko smiselna! Ampak, za nekatere ljudi, vraže, dejansko prevzame njihovo življenje, tako da tukaj so deset razlogov, zakaj bi morali nehati biti tako vraževerni:

1. Vraže more izključiti svoje življenje

Če menite, da preveč v praznoverja, lahko postane suženj njih. Morda boste začeli, da bi odločitve, ki temeljijo na praznoverje, ne pa na dejstva, in da ni zdrav način, da vodijo svoje življenje.

2. Ni znanstvena ustanova za praznoverje

Obstaja absolutno nikakršnega dokaza, da so vraže temelji na resnici. Če vidite peni in ga dvignili, ste bolj verjetno, da vaš hrbet ven, kot ste, da imate srečo za preostanek dneva.

load...

3. Razumeti, kjer vraže prihajajo iz

Ko boste razumeli, kje je veliko vraže prihajajo, boste ugotovili, da so lahko nekoliko smisla pred mnogimi leti, danes pa pomenijo nič. Na primer, v starih časih, prelivanja soli bi bila nesrečna, ker je bila rešetke tako redka in draga.

4. Vraže lahko zelo neprijetno!

Razmislite o tem, kako bi se vraže, ki vplivajo na vaše življenje in kako neprijetno so lahko. Da bi morali imeti svojo srečno čar s seboj, kamorkoli greste, lahko resnično nadloga in kaj storiti, če vam to pozabil? Možnosti so, da so vaši vraže vas je prepozno za imenovanje, ki ste zamudili lete, ali celo ne boste zavihati sploh v nekaterih primerih.

5. To povzroča nepotrebno zaskrbljenost

Z verovanjem v praznoverja, dajete sami več eno stvar skrbeti. Strah petek 13., ali slabe sreče, da bo zdrobljen ogledalo prinese, lahko postanejo tako resnična, za nekatere ljudi, ki lahko povzroči resno anksioznost in napadi panike.

load...

6. Naredite svojo srečo

Srečen zajec noga ni tisto, kar vam prinaša srečo, ti! Če menite, da preveč v praznoverja, potem vas bo morda zapušča preveč usodo, in ne bi dovolj lastnega sreče.

7. Vraže zdi pravi le, ker si jih lahko tako

Ko ste vraževerni, boste našli pripisala svojo srečo ali nesrečo, da te vraže, ne pa, kaj se je zares zgodilo, in s tem, da si okrepi svoje prepričanje, čeprav je to prepričanje ni utemeljen.

8. Morda ne, kjer bi sicer ste uspeli

Če ste se prepričali, da ste za en dan slabe sreče, nato pa, da bo vplivala, kako ravnati za preostanek dneva. Morda ne bi poskusili tako težko, kot si lahko na delovnem mestu ali v izpit, in bi lahko izgubila zaradi tega.

9. Se spomniš samo čas pojavi vraževerje uresničile

Če res misliš o tem, obstaja veliko priložnosti, kjer so vaši vraže vam ni uspelo, vendar se verjetno spomnite, samo čas, ki so se uresničile. Dejstvo je, kolikokrat, da se je število trinajst obrezane v vašem življenju in vam povzročajo nobenih težav sploh, bo daleč odtehtajo čas, ki ste ga krivijo za nekaj slabega dogaja.

10. Nič ne more napovedati prihodnosti

Večina vraže temeljijo na napovedovanju prihodnosti na nek način, ampak srečo, bogastvo in sreča se ne more napovedati nihče, ali kaj podobnega. Lahko pa načrtovati in trdo delati, da se zagotovi prihodnost, ki jo želite, in da ni mit sploh.

load...