10 razlogov, zakaj se ne bi smeli odpovedati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 razlogov, zakaj se ne bi smeli odpovedati

10 razlogov, zakaj se ne bi smeli odpovedati

Vsi zadetki nekatere točke v življenju, kjer so se sooča z možnostjo, bodisi bori naprej, ali pa obupal. Prav bi bilo, da ste bili teče maraton in vse, kar je želel storiti je, da ustavi delovanje in sedi ob strani ceste, ali pa bi bilo, da ste bili loviš sanje, ki se vam zdi, da so bile loviš večno. To je v času, ki je všeč, da je, da imajo ljudje najti rezerve, ki se nikoli ne ve, da imajo in najti motivacijo, da se borijo za do ciljne črte. Če ste se kdaj počutil, kot zapreti in jo je potrebno razlog za nadaljevanje, tukaj je deset zelo dobri razlogi, zakaj se nikoli ne obupajte.

1. Najboljše stvari v življenju ne pridejo enostavno

Najlažja stvar na svetu, bi bilo sedeti in biti leni in niti ne poskušajo doseči ničesar, ampak vsi vemo, da so zelo Najboljše stvari v življenju so tiste, ki jih je težko doseči. Ali je to boj svojo pot na vrh lestvice v svoji karieri, ali pa štrli ven z razmerjem dolge razdalje; se ne sme preprosto, vendar nagrade bo vredno na koncu.

2. Boste vedno sprašujem, kaj bi se lahko zgodilo, če bi jih opravlja

Če zaprete zgodaj, ne boste nikoli prepričani, ali bi si jo je dala in da bo igral na pamet do konca življenja. Nekatere stvari, ki smo iz doseči, smo dobili le eno priložnost na, tako da, če ga ne vidim do konca, morda ne boste celo dobili še eno priložnost, da poskusite.

load...

3. Ni take stvari kot instant uspeh ni

Za večino ljudi, uspeh na katerem koli področju prizadevanj sta potrebna čas in vztrajnost in da bodo zastoji na poti. Športniki in športnice vaditi težko in ne zmagati vsako dirko, filmske zvezde morali začeti na dnu in včasih njihovi filmi flop na blagajni. Tiste, ki so na vrhu svoje igre so tisti, ki niso nikoli odrekli.

4. Če ga zdaj zaprete, boste lahko precedens za prihodnost

Problem z odpovedjo je, da lahko obupal postane navada, ker začneš verjeti, da nikoli ne bo mogel uspeti na karkoli. Po drugi strani pa, da je tudi, zakaj so nekateri ljudje se zdi, da bi lahko zmagal na vse, kar jim dajo svoje misli, da. To ni, da so dobri v vsem; to je, da nikoli ne obupajte in so dobili v navado zmago.

5. Ker si morda niso povsem našel pravega pristopa še

Uspeh je običajno proces poskusov in napak. Kuhar lahko spremeni njegov recept večkrat, preden udarijo ravno kombinacijo pravi okus, in kot vsi vemo, politik, se lahko spremeni svoje stališče že večkrat, preden so dobili dovolj glasov! Trik je, da ne obupajte prvič, so morali spremeniti svoj pristop, nato pa poskusite znova.

load...

6. Tako početje "OK" se nikoli ne spreminja ničesar

Ljudje si prizadevajo za doseganje stvari, ker želijo, da bi spremembe, bodisi za lastno življenje ali v korist druge osebe. Obupal lahko najlažja možnost, da sprejmejo in za nekaj časa, boste morda počutili odleglo, da si nehal, ampak na koncu, boste verjetno obžalovali te odločitve, saj bo Zapiranje pomeni, da je bil ves trud, si dal v zapravili in boste spremenili ničesar.

7. Ker je edina napaka bo, da si dal gor

Če daš vse, kar imate, da nekaj doseči, in še vedno ne povsem dobili rezultat, ki si upali za, niste zguba, ker ste naredili najboljše. Majhna država ima lahko samo enega konkurenta vpisana na olimpijskih igrah brez možnosti za zmago na vse, svet pa se bo praznovanje to osebo kot zmagovalec, ker so vztrajali in se ni nehal.

8. V zadnjih nekaj kilometrov, so vedno najhujši

Na začetku dirke ali projekt, ljudje so ponavadi vse odpustili in pripravljen iti, da je proti koncu, da zmanjka pare, izgubijo zanimanje in želijo odreči. Končni odsek je vedno najtežji, ampak to je ravno čas, ki ga ne bi smeli odreči, ker ste tako daleč prišli. Oglejte si vse do konca in zmagali ali izgubili, boste lahko ponosni, da nisi nehal.

9. Boste navdih drugih ljudi

Če ne zase, potem pa razmišljati o ljudeh, lahko navdih, ki vam ga ni obupal. Z izvedbo naprej proti kvote, lahko navdih za svoje otroke, svojo družino in prijatelje, in celo popolne neznance, ne da bi se o svojih bojev.

10. Ker lahko tudi žal obupal

Ena od največjih spodbud ne bi dala gor, je, da si verjetno žal, če boste to storili. Boste dobili le en strel na življenje in veliko možnosti priti le po enkrat, tako da se soočajo z izzivi glave na in jih pripeljati do konca. Če tega ne storite, boste vedno sprašujete, kaj bi bilo mogoče imeli niste obupali.

load...