10 razlogov, zakaj vam ni treba poskušati biti popolni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 razlogov, zakaj vam ni treba poskušati biti popolni

10 razlogov, zakaj vam ni treba poskušati biti popolni

Prizadevanje za popolnost morda zdi dobra ideja, vendar je dejansko ima veliko pomanjkljivosti. Vsakdo ima rad, da bi poskušali po svojih najboljših močeh, vendar če iščete popolnosti, potem si lahko, da vaše življenje veliko težje, kot je treba, in je verjetno vpliva na vašo srečo. Če ste perfekcionist, potem berite teh 10 razlogov, zakaj si jih ne potrebujete, da bi poskušali biti popoln.

1. Postali boste bolj ustvarjalni

Ko so začeli na novem projektu, lahko si prizadeva za popolnost dobili na poti samega ustvarjalnosti, ki jih morda potrebujete. Popolnost je tako hladno in kruto koncept, da lahko zadavil ustvarjalnost, ki je v tebi in ti prenehali doseže svoj resnični potencial.

2. Boste pridobili več zadovoljstva od tega, kar počnete

Perfekcionist je redko kdaj popolnoma zadovoljni s tem, kar počnejo. To pomeni, da se jim zdi, da nič ni dovolj nikoli dobra, tako da bo pogosto pozno v pridobivanje stvari narediti in bodo vedno imeli občutek neuspeha v njih.

load...

3. Boste odlašajo manj

Nehajte razmišljati o tem, kako si lahko nekaj odlično in dobil na z njim! Perfekcionist bo težko sprejemati odločitve, saj bodo videti za idealno rešitev, ki ne obstajajo, nato pa bodo na koncu kar ni odločitve sploh.

4. Postali boste bolj optimistični

Stop nenehno išče popolnost, pa boste izvedeli, da imajo več zaupanja vase in sprejeti bolj optimističen pogled na življenje na splošno. Za perfekcionist, ne bo nič nikoli dovolj dobro, zato menijo, da ne bo nič nikoli izkaže pravico, in vsi vemo, da to ni res.

5. Imeli boste več zabave

Če ne boš nehal biti perfekcionist, boste poudarjajo sami ven poskuša doseči nedosegljiva. Kako stvari narobe, je vse del zabave življenja, zato prenehajte skrbeti za vse, kar so odlični in dobite na namesto živi življenje.

load...

6. Vaš najboljše je dovolj dobro

Preboleti svoje perfekcionist lastnosti in boste začeli zavedati, da tisto, kar je resnično pomembno je, da vse od sebe. Lahko ste zadovoljni sami s seboj, da ste že opravili nalogo, da svojih najboljših močeh, v času, ko ste imeli to storiti, in to je dovolj dober.

7. Boste imeli več časa zase

Poleg vsega drugega, perfekcionizem je zamuden posel! Stop išče ta dosežena, popolnosti in boste imeli več časa na voljo, da sami uživajo. Vam ne bo več treba nenehno zapravljaš svoj čas težaven, da bi vse, samo, da je malo bolje, morda ne boste mogli dati delo v posteljo in dobite na uživaš.

8. Boste prijatelji, kot si več

Biti okoli perfekcionist ni zabavno, ker so tako izbirčen! Vse, kar mora biti prav tako, in perfekcionist je vse tako resno. Razbil perfekcionist navade in vam bo veliko bolj zabavno osebo, da se okoli.

9. Boste pridobili bolj uravnoteženo življenje

Poskus, da bi bil popoln, bo lahko osredotočite preveč časa za napačne stvari. Medtem ko ste zaklenjeni v sobo poskušal dobiti nekaj popolno, vaša družina se ti manjka. Stop poskušam biti popoln in namesto tega osredotočiti na pomembne stvari v življenju, in vsakdo bo hvaležna.

10. Popolnost ni mogoče doseči nekako

Ne glede na vse druge razloge, ki so vam dane za ne poskuša biti popoln, največji od vseh je, da nikoli ne bo mogla doseči popolnost. Nihče od nas ni popoln in ne bomo nikoli. Poskus, da bi dosegli nedosegljivi bodo le ti postali razočarani in jezni na sebe, tako da nehaj danes in začeti za zabavo.

load...