10 skrivnosti do vseživljenske sreče, ki bo spremenila vaše življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 skrivnosti do vseživljenske sreče, ki bo spremenila vaše življenje

10 skrivnosti do vseživljenske sreče, ki bo spremenila vaše življenje

Če ste prosili, da večina ljudi, kaj hočejo, največ iz življenja, si lahko stavil, da bi rekel, da bi rad srečnejši veliko. Ampak kaj točno je sreča?

Kot se izkaže, da je vesel, ne le o eni ali dve stvari v svojem življenju. Gre za to, ste iskanju miru in harmonije z vsem. Ni dovolj, da imate to ali ono - boste morali, da bi bilo vse delo skupaj.

load...

Tukaj je 10 skrivnosti do vseživljenjskega sreče, ki bo spremenila vaše življenje:

Začnite z osnovami

Pogosta napaka ljudi, da ko se je njihova naloga, da so srečnejši je, da se takoj začne z veliko stvari. So zaprete svoje delo, začeti sanjati o lastnice lastnega podjetja, in mu daje svoj cilj, da bi našli svojo sorodno dušo v najkrajšem možnem času.

Ampak se začne z veliko stvari ni dobra ideja, ker to pomeni, da ste preskoči vse osnove, ki jih zaradi česar si nesrečen. Na primer, poskusite spanjem prej in prebujajo prej. To je preprosta sprememba v načinu življenja, da bi lahko ti celo veliko srečnejši.

load...

Delaj se

Lahko vseživljenjsko sreča ponarediti? Ampak lahko najprej ponaredek vaša sreča, dokler ne boste začeli, da se resnično počutim.

Po ukrepih pridejo čustva. Če hodiš okrog z slouched rameni in se pritožujejo nad vse in vsakogar okoli vas, boste začeli čutiti, kako natančno obnašaš - negativna, grenko in žalostno.

Prav tako, če začnete namerno delovati veselo, boste začeli, da se počutijo bolj veselo! Morda se vam ne zdi, da je to res, prav zdaj, ampak vse, kar morate storiti je, da mu gre.

Stop zdravljenju vaše Blues Z dobrote

Bilo je malo osebnega budnica, ko je moj prijatelj opozoril, da mi, da sem imel težnjo, da sem vedno zdravljenje s čokolado ali nakupovalnih sprees ali celo vino, ko sem bil občutek navzdol.

"Torej?« Sem vprašal. Ne vidim nič narobe z njim.

"No, ne vidite? Zdravljenju vaše blues s temi dobrotami počutiš dobro začasno. Ampak potem, ko si bodo končali, se počutiš krivega, Pokajnički. - in še veliko slabše, kot si prej "

Moj prijatelj je imel prav. Če imate navado zdravljenje blues s hitrimi popravki, boste si delaš več škode kot koristi.

Get Zunaj

Po znanosti, sonce naredi srečnejši. In že pred več vas bo osvobodil iz sive mejah vašega pisarniški prostor, ki zagotavlja duševno vzpodbudo.

Pridobite več spanja

Dotaknil sem se o potrebi po več spanja malo prej, vendar je vredno širi naprej. Spanje je dober način za dajanje v najem svoje telo se je popravilo po napornem dnevu - v resnici, je to najboljši način. Kot taka, da se samodejno dogaja, da ste srečnejši, ker je to kar ste zdravi.

Obupajte svoje slabe navade

Lahko res vseživljenjsko srečo, če boste še naprej zanesejo na slabih navad? Najverjetneje ne. Čeprav se bomo še naprej, da se prepustite svoje slabe navade, in čeprav bi jih zagotavljajo začasno zadovoljstvo in olajšanje, vemo, globoko v sebi, da bomo zamerili sebe za nadaljevanje tega Charade. In to samo pomeni, da smo nesrečni in nezadovoljni.

Sprostitev se od svojih slabih navad je zelo osvobajajoče. Če kadite, pijete ali CUSS preveč, končujem svoje pregrehe bo takoj se boste počutili bolj pozitivno o življenju, in da bo tudi srečnejši.

Preživite več časa s prijatelji in družino

Ali ste vedeli, da je eden izmed top 5 obžalovanja za umirajočega, da ne preživijo dovolj časa s svojimi prijatelji in družino? To je tako enostavno reči Ne prijatelju danes, ker smo preveč zaposleni. Toda čez nekaj let, ko se ozremo na vse tiste trenutke, ko je rekel ne, morda tudi žal zdaj, da oni iz svojega življenja.

Čas je zelo dragocen. Če ste porabili preveč časa zavita v svoje delo, vidim več tistih, ki ljubijo in skrbi za vas, morda vas prebudil.

Izogibajte Technology

Stalno preverjanje vaše Facebook in pošiljanje kratkih sporočil ljudi na telefonu je lahko dovolj, da si nesrečen, osamljen in razočaran. To lahko celo, da si ljubosumen, še posebej, ko primerjajo svoje življenje za življenje prijatelji na Facebooku.

Torej, zakaj ne bi nekaj časa od tehnologije?

Stop prizadevanju za popolnost

V mojem osebnem iskanju sreče, sem povedal, da sem vse ali nič oseba.

"Kaj to pomeni?« Sem vprašal.

To je pomenilo, da sem bodisi slediti nekaj do popolnosti, ali pa ni motilo, z njo sploh. Ni bilo kompromisno rešitev. Nisem mogel, da se usede za drugi najboljši - in to je bil kar me nesrečna.

Perfekcionizem je nezdravo. Če je vaš cilj je vedno izven dosega, ker ste si prizadevajo za nemogoče višine, da se dogaja, da preprečijo, da so srečni. Znižajte znamenitosti in sprejeti dejstvo, da včasih stvari bo tako dober, kot jih boš dobil.

Bodite prijazni do ljudi 

"Praksa prijaznost vsak dan in boste spoznali, da ste že v nebesih."

     - Jack Kerouac

Lahko pomagajo drugi dejansko pomaga, da se počutite bolje? Seveda je lahko! Sočutje in skrb za druge, je ključnega pomena za njihovo srečo in tvoje. Samo gledal nekdo nasmeh zaradi nečesa, kar si storil, je dovolj, da se takoj, da imate občutek, da je življenje lepo, ko vse.

In prijaznost je darilo, ki vedno znova daje vse svoje življenje.

load...