10 stvari, da narediš, ko se počutiš nesrečen | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 stvari, da narediš, ko se počutiš nesrečen

10 stvari, da narediš, ko se počutiš nesrečen

Razvedriti, se nikoli ne bi zgodilo! Ljudje pravijo, najbolj nekoristne stvari, ko so videli, da se ne misli, čeprav so le poskušali pomagati, ni število ljudi, ki pravijo, "Bodite pogumni!" bo pomagal. Obstajajo načini, ki jih lahko premagali blues sami, čeprav, in tukaj so deset stvari, za vas, da poskusite naslednjič, ko se počutiš nesrečna:

1. Sprejme odločitev, da bo srečen

Ti v resnici ne želijo, da se počutijo nesrečne. To ni zabavno! Zato si vzemite zavestno odločitev, ki jo boste ustaviti. Ti bi jemati zdravila, če so slabo počutje, tako da sprejmejo nekatere ukrepe, ki ne bodo več si pa nesrečen, in beri dalje!

2. Get nekaj svežega zraka

Svež zrak lahko delajo čudeže za vaše razpoloženje, da vstanem, se oblekel in šel za živahne hoje. Vaja bo sprostitev "počutijo dobro" hormonov v telesu in svež zrak vas bo zbudil in se boste počutili bolj pozorni.

load...

3. Igrajte nekaj veselih posnetke na YouTube

Iskanje nekatere Daft posnetke na YouTube, da se razvedriti. Težko je biti nesrečen, če ste gledali nekatere od teh ljubkih izrezkov psiček psov ali, še bolje, ki se ne more dvigniti nasmeh na nekaj hihitala toddler video posnetkov.

4. Načrt nekaj zabavnih dogodkov

Začnite načrtovati vaš naslednji dopust ali poiščete kraj za obisk za vikend, ali pa preverite, kaj se prihaja v kino. Daj nekaj rok v svoj dnevnik za prihajajoče zabavnih dogodkov, ki jih lahko veselim preveč.

5. Telefon prijatelj

Ena prepričan ogenj način, da je nesrečen, je steklenico stvari in ne govori z nikomer. Dvigni telefon in imajo klepet s prijateljem ali družinskega člana. Vi sploh ni treba govoriti o tem, kaj je, da je kar si nesrečen, in morda ne boste želeli, ampak samo govoril, je dober način, da odpravi blues.

load...

6. Ne overanalyze težav

Težave ne izginejo, če jih ignorirati, ampak niti ne izginejo, če boste še naprej razmišljati o njih. Če si dal svoje probleme iz glave za nekaj časa, ne samo, da se boste počutili bolje, vendar boste verjetno prišli do rešitve veliko hitreje.

7. Preurejanje vaš dom

Jasno, nered in preurediti vse svoje pohištvo. To bo vaš um off stvari in se boste počutili, kot ste kar nov začetek. To je čudno, ampak imajo dobro čiščenje in reorganizacijo svoje stvari res ne boste počutili veliko bolje.

8. Bodite moč nap

Ko vaš prenosnik postane počasen in začnejo stvari iti narobe, najboljša rešitev je pogosto, da ga ponovno zagnati. Enako lahko dela za vas in je utrujen, bo samo še poslabšalo, tako da bo moč nap za uro ali dve, in ko se zbudiš bo občutek, tako kot se začne dan znova.

9. Sprejmi, da obstaja nekaj stvari, ki jih ne morejo rešiti

Ne moreš popraviti vse, kar je v življenju in včasih je najbolje, da samo sprejeti situacijo in izpustil. Sprejem je pomemben del nekaterih vzhodnih filozofij, kot so budizem, na primer; Budisti sprejeti dejstvo, da se lahko ne vse okoli njih popoln in ne more biti popolna, bodisi, in to je v redu!

10. Bodite pogledati skozi okno

Včasih je najboljši način, da se razvedriti je pogledati preko svoje lastne težave, s širšim svetom zunaj. Preprosto je videti svoje okno lahko pomaga, da bi stvari v perspektivo. Poglej; sonce na nebu, otrok na kolesu, veter piha liste, tam je vedno nekaj tam zunaj, ki vas bo razveselilo, če pogledaš.

Kakšne so druge stvari, ki jih lahko storite, če se počutimo nesrečni? Vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete motivacije v komentar oddelku spodaj.

Ostanite srečni in nasmeh vedno!

load...