10 stvari, ki jih je treba narediti, ko vam dolgočasijo v deževnem dnevu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 stvari, ki jih je treba narediti, ko vam dolgočasijo v deževnem dnevu

10 stvari, ki jih je treba narediti, ko vam dolgočasijo v deževnem dnevu

To se ne zdi več kot nekaj dni nazaj, da smo uživanju na soncu, zdaj pa deževni dnevi so dobro in resnično tukaj! Ne pustite, da vreme vas dol, čeprav obstajajo obremenitve stvari, ki jih lahko storite v zaprtih prostorih, in tu deset načinov, da lahko pregnali deževne dni dolgčas:

1. Pick up knjigo

Ena od očitnih stvari za početi, ko ste dolgčas je prebrati knjigo. Zapri zavese, vklopite ogenj, postaviti nazaj in uživajte v dobro branje. Sproščujoče svoje telo, medtem ko vadite vaš um je odličen način za počitek, pa proč od skrbi sveta za nekaj ur v miru in spokojnosti.

2. Poskus v kuhinji

Vzemite si ta čas kot priložnost, da krtačo na vaše kulinarične spretnosti. To je sedaj, da lahko dobiš ven kuharske knjige in poskusite svojo roko na neki pustolovski kuhanje. Malo prakse zdaj in boste lahko resnično omamljanje svoje goste na naslednji večerjo.

load...

3. Igrajte nekaj družabne igre

Igranje nekaj družabnih iger, je še ena od velikih stvari za početi, ko ste dolgčas na deževen dan. Pokaži otroke, ki jih je treba priključen na električno omrežje in dobili nekaj od teh družabne igre iz omare in jih prah off niso vse igre! To je odličen način, da se vsi skupaj in da ste se verjetno pozabil, kako zabavno je lahko. Če ste v dvomih, se posvetujte s svojim babica!

4. Get malo zvita

Preizkusite se v nekaj umetnosti ali obrti delo. Obstaja cela vrsta različnih stvari, ki jih skušajo; slikarstvo, nakit odločitev, kolaž, seznam je neskončen, in bi lahko prišli do nekaj veliko daril za božič preveč.

5. Pojdi na telefonu

Če dežuje, kje ste, potem so možnosti, vaši prijatelji in družina so dobili dolgčas preveč. Torej, dvigni telefon in jim klic. Deževen dan ponuja odlično priložnost, da se z vsemi novicami in čenče s prijatelji. Prav tako boste dobili priložnost, da se pogovorite z nekaj ljudmi, ki jih ne govorijo v nekaj časa.

load...

6. Kaj storiti, ko vam je dolgčas doma? Imajo dremež

Kaj odličen izgovor deževen dan je samo Laze okoli in zadremal! Daj, naj stres odteka, dal noge gor in se sprostite za nekaj časa. Delovna mesta se lahko počaka do jutri.

7. Catch up za čiščenje

Morda ne vsakdo je idealen način, da preživijo deževen dan, vendar pa je to dobra priložnost za lov na nekaterih opravilih, ki ste bili zavlačevanja. Dober čisto okoli doma ali pospravljanje rezervno sobo vas bo zasedena in dobili službo s poti.

8. Get filmov iz

Get kokice popping, povabi okoli nekaj prijateljev, sedel nazaj in uživajte nekaj klasičnih filmov skupaj. To je eden od največjih stvari za početi, ko ste dolgčas na deževen dan! Pozabite na vreme in vključite vaš dom v kinu na dan. Ne boste niti opazili nesrečen vremensko bije na okna od zunaj.

9. Pojdite ven v dežju, nato pa se vrnem v suhem

Deževen dan ne pomeni, da ne more zapustiti hišo sploh. Hiter tek v avto in potem si lahko na vaši poti do kegljišča, muzej, nakupovalno središče ali telovadnici. Obstaja veliko storiti, da je pod pokrovom, tako da ne samo zapravljajo cel dan stran, samo zaradi malo dežja.

10. Razvajajte

Prežene zimo mrzlica, ki si teče lepo toplo dišeči kopeli. Odčepiti steklenico dobrega vina, se Obkrožite z dišečimi svečami in se vsede in uživajte! Dolgčas z deževne dni? Kdo je dolgčas!

Kaj storiti, ko vam je dolgčas na deževen dan?

load...