10 stvari, ki jih je treba zapomniti, ko greste skozi težke čase | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 stvari, ki jih je treba zapomniti, ko greste skozi težke čase

10 stvari, ki jih je treba zapomniti, ko greste skozi težke čase

Vsi smo šli skozi nekaj težkih časih v naših življenjih, in čeprav se ne zavedaš, v času, ko je ta težko obliži, ki določajo, kdo smo in da smo pametnejši in močnejši. Nekateri ljudje se zdi, da je sposobna izpeljati tiste seske na srečo bolje kot drugi, in da bi bilo, ker ne pozabiti nekaj resnic, da bi morali vsi poskušajo zapomniti. Svet je težka, noro mesto in včasih lahko dol, tako da se glasi teh deset stvari, ki jih morate zapomniti, da naslednjič, ko se stvari težko za vas.

1. Stvari se spreminjajo

Ko stvari ne gredo svojo pot, to je enostavno, da mislim, da bo ostal na ta način za vedno. Seveda, da ni res, ker se stvari ne prenese in stvari narediti spremembo. Nič ni resnično trajno in lahko storimo stvari, da bi spremenili svoj položaj. Ga vzeti čas, vendar če bomo ustrezno ukrepali, lahko spremenimo slabe čase dobro.

2. Sprejmite dejstva

Kaj naredi težkih časih tako težko obvladovati, je, da bomo poskušali naše najboljše, da jih ne sprejema. Če sprejmete pogoje, da se znajdete v, nato pa se bo sposobna soočiti z njimi veliko bolje. Če ste primanjkuje denarja, potem pa še nekaj krčenja. Če ste se ukvarjajo z izguba ljubljene osebe, sprejme svojo izgubo in biti hvaležen za to, kar je imel. To je samo, če se strinjate, kje ste zdaj, da boste lahko, da se premaknete na boljše čase.

load...

3. Naj stvari v perspektivi

Pogosto smo naš največji sovražnik in smo razstrelili stvari v popolnem nesorazmerju. Če imate težave, da se ukvarjajo z, potem se vprašajte, ali je to res konec sveta, ali pa je samo problem, da bo minilo. Privoščite slabo epizoda v življenju, kot nekaj, kar se lahko naučimo od, in to vam bo pomagal, da so ga videli, kaj je v resnici.

4. Ne morete nadzorovati vse

Vedno morate vedeti, da obstaja nekaj stvari, nad katerimi nimaš nadzora. Ne, ne more prevzeti odgovornosti za vse. Včasih se stvari pač dogajajo, in včasih tudi drugi ljudje so vzrok, in si sami ne bi smeli kriviti za stvari, ki so v celoti, če je vaš nadzor.

5. Ne razmišljam pozitivno

Življenje ne teče povsem gladko, tako da boste morali poskusiti in dal pozitivno spin na stvari. Tudi v najtežjih časih, če pogledaš dovolj močno, boste našli nekaj, kar ste lahko hvaležni in boste tudi lahko videli konec težkih časih. Sliši se kot nekaj kliše, ampak pozitivno razmišljanje je lahko zelo močna sila za spremembe.

load...

6. Ne pozabite, vse stvari, ki so jih dosegli

Kot delate svojo pot skozi težke čase, je pomembno, da ne pozabimo na to, kar ste dosegli. Tudi če lahko konec zdi daleč, pogled nazaj in čestitam se za pridobivanje skozi njo tako daleč in se ozremo na napredek, ki ste jih naredili.

7. Pokaži si nekaj prijaznost

Ne pozabite, da skrbijo zase, ko gredo skozi težke čase, saj boste morali vse svoje moči, da pridejo skozi to. Ne pozabite, da pravilno jesti in skrbeti za svoje telo, ampak tudi, ne pozabite, da skrbijo za svojega uma. Dajte si odmor včasih nastane karkoli že je, da vam povzroča težave, saj lahko sveže perspektive pogosto najti boljšo rešitev.

8. Vedno je nekaj, da je hvaležen za

Get jasno v tvoji glavi, kaj moraš biti hvaležen za in ne dovolite, da vaše težave je edina stvar v tvoji glavi. Napišite seznam vseh stvari, ki ste hvaležni, da imajo in ne pozabite, da je, kljub temu slabe stvari, bo vedno še nekaj dobrih stvari v vašem življenju.

9. Dovolite si zabavo

Saj ni treba, da se kaznuje, ker so nekatere stvari narobe; ste še vedno dovoljeno, da imajo nekaj zabave! Naredite nekaj časa za stvari, ki jih uživajo, čeprav je to le za majhno količino časa. To vam bo odmor od stresa v težkih časih in vas proč od vsega, za nekaj časa.

10. Ne nehal

Predvsem pa nikoli ne popustiti. Morda ne bomo mogli rešiti problem, da se soočamo z v življenju, vendar smo lahko dobili preko njih. Če ste vztrajati in ostati močna, bodo ti slabi časi sčasoma stvar preteklosti, in potem si lahko ogledate nazaj na teh časih in biti ponosen na način, ki ga obdelujejo.

load...