10 stvari, ki jih lahko storite namesto poudarjanja prihodnosti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 stvari, ki jih lahko storite namesto poudarjanja prihodnosti

10 stvari, ki jih lahko storite namesto poudarjanja prihodnosti

Vsi smo šli skozi misli, kaj če se to zgodi, kaj če se to zgodi; ampak resnica je, da nihče od nas ne vem, kaj se bo zgodilo jutri. Imamo zelo malo nadzora nad tem, kje se nam bo življenje vzeli zraven, in nima nadzora nad tem, kaj bodo drugi ljudje, tako da skrbi o tem, kaj bi bilo - ne bo spremenilo ničesar, ampak to vas bo bolan in nesrečen. Načrtovanje za nepričakovano ni slaba stvar, kot je dajanje nekaj denarja na stran za deževne dni, vendar je poudaril, nad njim - je. Če ste eden izmed tistih ljudi, ki so ves čas skrbi, kaj je prihodnost v skladišču za vas, potem berite teh deset stvari, ki jih lahko delaš namesto poudarjanje o prihodnosti.

1. Osredotočite se na danes

Prvi namig o tem, kako ustaviti zaskrbljujoče je, da se osredotoči na danes. Pomislite na vse velike stvari, ki jih danes manjka, medtem ko so globoko v misli na jutri. Verjetno se tako osredotoča na vaše skrbi glede stvari, ki se ne sme nikoli zgodilo, da ste manjkajo vse čudovite stvari, ki se dogajajo zdaj. Poglej gor in poglej okoli sebe. Uživajte v tukaj in zdaj in se ukvarjajo z jutri, ko pride sem.

2. Spomni se vseh stvari, ki se ni zgodilo

Kolikokrat ste bili popolnoma prepričani v svoj um, da je nekaj groznega se bo zgodilo, in potem nikoli ni? Vsi smo krivi včasih paniko kot nekaj, kar se lahko zgodi, da nikoli ne, tako da se spomnim tistih časov, da ste to storili prej in to vam bo pomagal, da bi dobili svoje trenutne misli v perspektivi.

load...

3. Razmislite o drugih možnostih preveč

Še en dober namig o tem, kako ustaviti zaskrbljujoče je, da preizkusite in razmišljati o drugih možnostih preveč. Poudaril, o prihodnosti, ki ga ponavadi posledica "kaj če" misli, stvari, kot so: "Kaj pa, če izgubim službo", ali pa "kaj pa če ne izpite". Poskusite za preprečevanje teh negativnih misli z bolj pozitivnimi in razmisliti, kaj bi se lahko zgodilo. Kaj pa, če ste izgubili službo in dobil veliko boljšo? Kaj pa, če vam ni uspelo izpita, je ponovno prevzel, nato pa dobil še boljšo oceno, kot bi si kdaj pričakuje?

4. Naj zaseden

Te negativne misli o prihodnosti pride samo v tvoji glavi, ker si jih pustil, in zato, ker si jim dal prostor za rast. Množice negativnih misli iz svojega uma, ki se osredotoča na to, kaj počnete zdaj in vodenje zaseden. Daj vsem, kar imajo v to, kaj počnete danes in bo vaš um off vaš poudaril o prihodnosti.

5. Ven s prijatelji

To je še en velik namig o tem, kako ustaviti zaskrbljujoče. Poraba časa z dobrimi prijatelji bodo pomagali, da vas pripelje nazaj na tukaj in zdaj. Lahko bi se iz uživaš in morda celo poslušanje skrbi in skrbi drugih ljudi. To vam bo pomagalo, da razmišljajo o tem kaj drugega za spremembo, in če želite, lahko prosite za nekaj pomoči in nasvetov preveč.

load...

6. Razumevanje, da zaskrbljujoče ne bo spremenila ničesar

Razmišljate težave čez neprekinjeno ne bo pomagalo rešiti v vsakem primeru, in skrbi dejansko dobi na poti si tako dobre odločitve. Ko ste pod stresom, si ne morem razmišljati jasno, da jo je dal iz svojega uma in rešitev bo prišel k vam.

7. Kaj je najhujša stvar, ki bi v resnici zgodilo?

Pogosto, ko smo skrbi za prihodnost, moramo pozabiti na tisto, kar je res pomembno. Če bi izgubili svoje delo, na primer, bi se ubil? Ne, seveda ne bi, in bi brez dvoma dobil drugo službo preveč. Najhuje, kar bi se zgodilo, da bi morali zategniti svoj pas za nekaj časa, dokler ne boste našli drugo službo.

8. Razveljavi določen čas za razmislek o prihodnosti

Naslednji dober nasvet o tem, kako ustaviti zaskrbljujoče je preprosta: namesto da skrbi za prihodnost vsak dan, se datum v svoj dnevnik, da opravljate svoje zaskrbljujoče! To je običajna praksa, da je priporočljivo za ljudi, ki poudarjajo preveč o stvareh. Ti sprejme odločitev, ki jo bo naredil vse svoje skrbi v določenem času, na določen dan v tednu, nato pa ste ostali v tednu, da bi dobili na z uživati ​​življenje.

9. Najti varen kraj za oddih

Prav tako je lahko zelo koristno imeti kraj, kjer greš, da se sprostite in pozabite na vse skrbi. To je lahko vaša spalnica, ali pa bi se klopi v parku. Naredite to mesto, kraj, kjer nikoli ne skrbi, to je vaša skrivališče iz vseh teh negativnih misli. Ko se stvari preveč za vas, nato kraj za pobeg, da za nekaj časa in dal vaš um počitek.

10. Poglej presega tvoje takojšnje skrbi za boljšo prihodnost

Naš končni nasvet o tem, kako ustaviti zaskrbljujoče je, da se spomnimo, da nič ne traja večno. Tudi če imate nekaj težkih časov naprej, poskusite in razmišljati o prihodnosti, ki obstaja onkraj teh slabih časih. Izpolnite svojo glavo z vsemi čudovitih stvari, ki jih bodo sposobni narediti, potem ko je to minilo. To je veliko boljši način, da pošljete svoj čas, kot skrbi, kaj ne morda celo zgodilo jutri.

load...