10 stvari, ki jih ne bi smeli storiti, če ste slabo razpoloženi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 stvari, ki jih ne bi smeli storiti, če ste slabo razpoloženi

10 stvari, ki jih ne bi smeli storiti, če ste slabo razpoloženi

Vse, kar potrebuje, je ena malo nadležno stvar in jo lahko znajdete v zelo slabe volje za preostanek dneva. Vsi smo bili tam, vzameš na otroke, potrpljenje je kratka, in si res želite, da bi ljudje prenehali nadležno hvala! Ko ste v tem razpoloženju, je najbolje, da pustite nekaj stvari, za en dan, in tukaj je deset stvari, ki jih res ne bi smeli početi, ko ste slabe volje:

1. Ne objavljajte na Facebooku, če ne želite, da končajo v vročo vodo

Če želite vent svojo jezo, ki jo je zapisala, potem to storite v zasebnem reviji, ne pa na Facebooku. Spreminjanje stanja v jezo ali objavljate svoje prave občutke o svojem šefu, boste dobili samo v vroči vodi.

2. Ne jesti. Rušenje vse piškotke v kozarec vam ne bo pomagalo

Rušenje vse sladkarije in piškotke v kozarec vam ne bo pomagalo niti! Ljudje pogosto mislijo, da jedo udobje hrano, ki jih bo pomiril in jih dal v boljše volje, vendar je bolj verjetno, da vam pomaga na teži in vam daje slab primer prebavne motnje!

load...

3. Ne gre za vožnjo. Vožnja pa jezen ni nikoli dobra ideja!

Če ste v zelo slabe volje, potem proč od avta. Vožnja pa jezen ni nikoli dobra ideja, saj boste delali napake in se več kot agresivni. Še več, ti ponavadi tudi stare naravnost, ko ste jezni, tako da se ne bo videl vse, kar se dogaja okoli vas pravilno.

4. Ne nepremišljenih odločitev. Verjetno boste videli stvari drugače jutri...

"To je to, sem nehal!« Ali pa: »Pojdi, pojdi!" To so verjetno ni vrsta stvari, ki jih je treba rekel, ko veste, da ste slabe volje. Ne bo nobenih pomembnih odločitev, ko se počutite, kot je ta. Ga premisliti; boste verjetno videli stvari drugače jutri.

5. Ne gre nazaj za rundo

Če je argument, ki vas je pobota v tem razpoloženju, potem ne gredo nazaj za drugo gredo na isti argument, samo še. Ko ste slabe volje, vam verjetno ne bodo mogli dobiti svoje stališče v in boste še vedno ostane v slabe volje po rundo.

load...

6. Ne pijem alkohola, ne bo vas pomiri; Pogosto pa ima nasprotni učinek!

Ljudje mislijo, da je alkohol jim bo pomiriti, vendar pogosto bo imela nasproten učinek. Alkohol odstrani svoje zavore, tako da je še bolj verjetno, da vent svojo jezo, na način, ki ga lahko pozneje obžalujejo.

7. Ne pišite e-pošto, ker ko ste jo poslali, ni več poti nazaj!

Ne moreš vzeti nazaj e-pošto, tako da mislim, preden jih pošljete. Morda se počutijo dobro, dobili vso jezo v e-pošto, ko pa ste jo poslali, ni več poti nazaj in prejemnik ga ima kot hladno, trdnih dokazov o tem, kaj si rekel preveč!

8. Ne nadaljuj več stvari v glavo, naj gre namesto tega; kaj je naredil, je naredil!

Če je bil kdo nepravično do vas in da vas je spravil v slabo voljo, ne nadaljuj znova in znova, kaj so naredili, v tvoji glavi. Ga dal iz svojega uma in ne pozabite, da to, kar je naredil, je naredil. Stanovanje na njem bo le počutite slabše.

9. Ne vzemite ven na vse ostale; so opravljivci bo vedno pretiravajo in dobili zgodbo narobe

Ostanite mirni in ne povedati vsem kaj te muči. Pogovori z tesen prijatelj bi pomagalo, če poveš vse o tem, bo gossips začeli govoriti o svojem zasebnem življenju, in bodo vedno pretiravajo in se zgodba narobe.

10. Ne spati na to, da lahko samo okrepi svoje slabe volje

Poskusi, da ne bi šel spat slabe volje ali ko ste jezni. Razen če je samo utrujenost, ki povzroča vaše slabo razpoloženje, spanje na njej bo verjetno le okrepila slabe volje, in da je ob predpostavki, da lahko spiš na vse!

Katere druge stvari, ki ne bi smeli storiti, ko v slabo voljo?

load...