10 stvari, ki si jih morate sami povedati vsako jutro, ko se zbudiš | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 stvari, ki si jih morate sami povedati vsako jutro, ko se zbudiš

10 stvari, ki si jih morate sami povedati vsako jutro, ko se zbudiš

Jutro je najbolj pomemben čas dneva. Če ste dol na slab začetek, lahko precej zagotoviti, da preostanek dneva se bo še naprej v spiralo navzdol. Če dol neverjetno začetek, pa si bodo streljati na vse jeklenke za preostanek dneva. Svet, pridi vame!

Kot tudi zdrave prehrane, nekaj za dobro počutje glasbe in veselega jutranji tek, obstaja tudi nekaj stvari, ki jih lahko rečemo, da si, da vam lahko pomagajo priti off fantastičen začetek zjutraj. Namesto samo stoka in mrmranje pod dih, ko Hramanje po stopnicah in dal kavo na z očmi še vedno na pol zaprta, je čas, da se odpre usta široko in pravijo, teh naslednjih 10 stvari, ki vsako jutro:

Danes je nov čudovit dan

Vsi cenimo novosti. To je obljuba o novem začetku, ki nam daje optimizem in nas to, spominja ne glede na to, kako slabo vse ostalo je bilo, da je vse v preteklosti. Zdaj je čas, da se premaknete naprej in vključitev novih priložnosti, ki prihajajo svojo pot.

load...

Nov dan je najboljša možna oblika novosti. Imaš cel dan pred vami, naj izkoristi trenutek in se prepričajte, da je včeraj popolnoma pozabljen. Nov dan je prazno platno, ki čaka, da se naslikana na z nekaj neverjetno umetnosti. Moral bi počutili blagoslovljeno, da vam je bil odobren še eno priložnost, da bi večina življenja. Pojdi ven in napredovati. Ne glede na to, kako slabo je bilo včeraj, da vas ne more znižati več!

Sem lahko karkoli hočem biti

To je duh! Vsi imamo sanje, vendar ne bomo vsi dosegli svoje sanje. Zakaj? Ker ne želimo dovolj močno.

Sanje niso nemogoče. Vse kar morate storiti je, poglej okoli sebe zavedati, da sanje vsak dan.

Pomembno je vedeti, da so ljudje, ki so lovili in dosegli svoje sanje, so tisti, ki se vsak dan povedal, "da zmorem." Niso se zbudili stoka, da sami kot se spotaknejo v kuhinjo, da bi svojo kavo, lamentiranje dejstvo, da je že 09:00. So se zbudili zgodaj s pozitivnim mentalno in prepričanju, da je vse trdo delo oni dajanje v zdaj bo na koncu izplačalo.

load...

Ne bo znoj majhne stvari

Kaj je pomembno za vas, če nekdo ni odprl vrata za vas na delovnem mestu včeraj, ali če nekdo de-friended vas na Facebooku? V primerjavi z resno velike stvari, ki se dogaja po vsem svetu, je ta majhna prepražimo in ni vreden, da bi bil poudaril konec.

Osredotočite se na stvari, ki so pomembne in ne znoj majhne stvari.

Sem dovolj dobro

Zbujam s skledo žita in skodelico kave, je vse lepo in prav, vendar pa se ne dogaja, da vas napolni z zaupanjem res morali pristopiti vaš dan.

Torej, da bi si povečala, boste morali sami soočiti v ogledalo in si povedati, da ste dovolj dobri.

Dovolj ste 100% dobra.

Ti si neverjeten.

Vsakdo je dovolj dobro, in povedal, se to vam bo dala vrsto zaupanja, kar potrebujete za reševanje na dan in da večina od tega.

Včeraj ne bo Določite si me

Ok, je bil včeraj slab dan. Vemo, da je, in veš, da je. Stvari ne gredo od samega začetka in veš, da res zajebali.

Ampak, hej, veš kaj? Včeraj je v preteklosti! Izginilo je! Vse, kar je ostalo od včeraj, so spomini in izkušnje, da lahko - in bo - se naučili. Včeraj ni definirana nikogar. Vse, kar vas lahko določite je ta: danes! Jebi se, včeraj!

Ne pozabite, včeraj lahko samo določite, če ga pusti.

To je v redu, da Fail

Včasih smo se zbudili spomniti, da smo imeli težko čas za to dan prej. Smemo pozabiti, da smo Kraljevsko zamočil včeraj, in da mi ni težko na nekaj. Takšne misli lahko res dal bedna na naši zjutraj, vijačenje našo miselnost in uničuje preostanek našega časa.

Kaj morate storiti, je povedal, se da, pravzaprav, da je povsem v redu, da ne. Spomni se, da vsi ne, tudi najbolj uspešne podjetnike. Vse, kar ne uspe. Pomembno je, ni napaka, ampak kako se odzivate na neuspeh. Če ste se naučili iz svojih napak, jih lahko koristi od njih. Neuspeh je zgolj priložnost, da rastejo in se vrnil močnejši.

Jaz sem ponosen na svojega izbir

Tvoje odločitve so tisto, kar vas opredeliti. Če veste, v svojem srcu, ki si vedno prizadeva, da bi prava izbira, se spominjajo tega se boste počutili bolje.

Nihče ne more očitati, da za to, kar je prav. Ostati zvest svojim načelom in prezreti obrekovalce.

Jaz sem lep

Lepota je pomembno za zaupanje. Znanje traja vse življenje, medtem ko lepota zbledi - tako pravijo.

Ampak lepota je tudi večna. Povedali sami, da si lepa prva stvar zjutraj, vas bo spravil v pozitivni miselnosti, ki bo trajal ves dan. Boste vozi na delo občutek, pooblaščeno s svojim videzom. Boste stride v pisarni polno zaupanje vedoč, da ste neverjetno.

Zmorem

Ja lahko!

Kolikokrat ste dobili iz postelje z grozno občutek, da si ne more storiti vse, kar je prosil od vas danes? Kolikokrat ste se zbudili zjutraj izpit vedoč, da boš ne? To je neumno. To lahko storite ničesar, če si dal svoj um z njim.

Ključnega pomena za doseganje ciljev dan je prepričanje, da lahko to storite. Zbudi se, poglej se v ogledalo in si povej srce in dušo, da lahko to storijo. Ste dovolj dobri in nihče drug lahko bolje narediti. Pojejo svoje hvali, lahko svoj navijačica.

Tako sem srečen, da je živ

Kolikokrat se zbudite zjutraj in se zahvaljujem, da ste živi vsaj še en dan?

Veliko nas je samoumevno, da se bomo zbudili vsak dan. Mi drift skozi zjutraj z našimi očmi pol zaprta, pri čemer v nič, vendar je vonj kave in sladkih okus našega žita.

Toda dejstvo, da smo živi, ​​za en dan, je zelo neverjetno. Smo vzamemo čudež še enkrat. Cenim to in vaš dan bo bolje.

Bom z lastnimi Ta dan

Ja, vi ste!

Če nimate dan; Če ga ne zgrabi in ne spusti, bo dan neizogibno vas lastnik.

Kar ni kul.

load...