10 stvari, ki so srečni ljudje pred spanjem | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 stvari, ki so srečni ljudje pred spanjem

10 stvari, ki so srečni ljudje pred spanjem

Vsi vemo, da je pridobivanje dober spanec je pomemben, ampak kaj si naredil v zadnjih nekaj ur, preden greste v posteljo, je pomembna tudi. Kaj vam, preden greš v posteljo lahko pomeni razliko med noč mirnega spanca in noč metanje v zrak in obračanja. Če prideš v rutino pripravi sebe za spanje, boste spali bolje in budnosti bolj osveži in vesel, da se glasi teh deset stvari, ki so srečni ljudje pred spanjem, ki pomeni, da se zbudiš zjutraj z nasmehom na obrazu.

1. Veter navzdol in se sprostite

Ljudje, ki spijo dobro vedo, kako pomembno je, da veter dol in se sprostite pred svojim spanjem. Nekateri ljudje si toplo kopel, medtem ko imajo drugi najljubši pred spanjem topel napitek, da uživajo. Vsi imajo nočna rutina, ki pripravlja svoj um in svoje telo za spanje. Ne moreš spati pravilno, če greš v posteljo s svojim umom dirke; morate to uro ali dve, da veter dol prvi.

2. Izključite tehnologijo

Srečni ljudje vedo, kdaj ga pokličete dan na računalnikih in mobilnih telefonov preveč. Če ne izklopite vso tehnologijo zgodaj, lahko na koncu, da je na njej celo noč, tako da se odjavite nekaj ur, preden greš v posteljo. Ne glede na to je, da se čaka na vas, bo še vedno tam jutri, tako da ga pusti do takrat.

load...

3. Pojdite na sprehod

Namesto, da bi sedel tam posodabljanje Facebook ali odgovarjanje na e-pošto, veliko ljudi, ugotovili, da je nežen večer sprehod odličen način za sprostitev. Sprehod je dobra za vaše zdravje in vam bo dal boljše volje. Prav tako vam daje priložnost, da jasno vaš um, ki vam bo pomagal zaspati veliko bolje.

4. Napišite dnevnik

Srečni ljudje vodijo dnevnike, saj jim daje način za raztovarjanje vse svoje strahove, skrbi in negativne misli. Zapisala stvari, ki vas muči, preden greste v posteljo, bo pomenilo, da lahko pozabite na tiste stvari, ki za noč in, če je potrebno, jih ponovno reševanje zjutraj. Prav tako je koristno, da pripravi seznam opravil za naslednji dan, tako da lahko spal trdno v znanje, da imate vse pod nadzorom.

5. Odpusti tiste, ki so jih boli

Srečni ljudje niso tisti, da imajo na zamere, vedo, da nič ne bo dobil od tega. Ti bi raje odpustil ljudi, ki so storili njimi narobe in potem lahko pozabi in se dobro naspite je. Samo zato, ker je nekdo jih poškodoval ali jih pustil na cedilu, da ne bo dovolil, da uniči svoje življenje.

load...

6. Meditirati

Nekateri ljudje v prahi nekaj časa v večernih urah miren čas meditacije, preden gredo spat. Dokazano je, da lahko redna meditacija pomaga zmanjšati stres, znižuje tveganje za pridobivanje potrt in celo znižuje vaše možnosti za trpljenje srčni infarkt ali možgansko kap. Meditira je odličen način, da jasno vaš um in umiriti svoje misli, tako da so v pravem stanju duha za spanje mirno noč.

7. Bodite zalog dneva

Večeri so čas za razmislek na dan preveč. Lahko razmišljati o stvari, ki vam prav in razmisliti, kaj bi lahko storili narobe, ali bi lahko storili bolje. To vam bo pomagal bolje razumeti, kaj morate storiti jutri, da bi dosegli svoje cilje, tako da ne boste imeli neprespane noči skrbi o tem.

8. Feel hvaležnost

Srečni ljudje so hvaležni za stvari, ki jih imajo in jih računajo svoje blagoslove, preden gredo spat. To je nekaj, kar lahko poskusite v zadnjih nekaj minut, preden greš spat. Ležati na postelji, zaprite oči in se zahvalil ljudem, ki so vam pomagali podnevi in ​​biti hvaležni za stvari, kot hrane, ki jo je imel, da bi jedli in streho imaš nad glavo. Polnjenje glavo s hvaležnostjo se boste počutili bolj pozitivno in da pozitivnost bo vedno z vami zjutraj, ko se zbudiš.

9. Preberite

Srečni ljudje imajo običajno knjige po svoji postelji preveč. Pol ure za branje dobre knjige sprošča duha in dobi svojo domišljijo delo. To vam lahko izpolnite z navdiha in pozitivne misli, da bo ostal z vami skozi noč.

10. Zaradi njih spalnica prostor za spanje

Srečni ljudje svoje spalnice toplo in udobno mesto. Ti se prepričajte svoje ležišče je tako udobno, kot je mogoče, jih blokirati vso svetlobo in vodijo sobo v pravem temperaturo. Ko je njihova glava prava blazino, so pripravljeni za spanje in nič v spalnici se bo pokvaril, da je za njih.

load...