10 stvari, ki vam bodo bolj privlačne | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 stvari, ki vam bodo bolj privlačne

10 stvari, ki vam bodo bolj privlačne

To je enostavno, z vsemi vrveža sodobnega življenja, da bi pozabili na preproste stvari, ki jih lahko storite, in pravijo, da se boste bolj všečni. Vsi vemo, osnovna znanja, ki bi nam všečen, ampak po vsem, kar delamo, lahko nam jih pozabimo, da upočasni in berejo te preproste stvari, ki vas bo bolj všečen vsem:

1. Uporabite čarobne besede.

Povej svoje otroke, da moti njihove manire, ampak to je neverjetno, kako mnogi odrasli ne. Le nekaj sekund, je vse, kar je potrebno, da se doda "prosim" ali "hvala", na koncu stavka pa bo vse razlike. Veliko prodajalke in barmanov bi lahko naredil z relearning to lekcijo preveč!

2. Sprejmi, da ne veš vsega

Nihče ne mara "know-it-all" oseba, tako da lahko povečalo število ljudi, ki vas imajo radi, ki jih preprosto ne pretvarja, da veš vse. Drugi ljudje imajo veljavna stališča in vem, stvari, ki jih ne, zato poslušajte! Morda se boste naučili kaj koristnega.

load...

3. Poglej na svetlo plat

Sprosti se malo, saj nihče ne ljubi pesimist. Če želite, da spoznaš nove prijatelje, nato pa se naučijo, da so nekateri zabavno, ker ni vse slabo. Nekaj ​​mora biti pozitivno, da moraš govoriti o tem!

4. Vedno sem iskren

Govori resnico, je kvaliteta, da vsakdo ceni. Če ljudje izvedeli, da ste lagali, da ne bodo ostali prijatelji za dolgo in nihče ne bo kdaj želeli, da zaupajo v vas znova. Poštenost, vendar s taktom, da je način, da se bolj simpatična zagotovo.

5. Dajte si čas za druge ljudi

Ne pričakujem ničesar v zameno za usluge in so pripravljeni dati svoj čas prosto. Ljudje ne potrebujejo denar, da bo vaš prijatelj, vendar radodarnost s svojim časom, je neprecenljivo.

load...

6. Bodi dober poslušalec

Ljudje radi prisluhnili in jih sovražijo, ki je govoril znova in pridigal. Bodite pripravljeni poslušati, in ljudje bodo želeli več pogovarjati s tabo. To je preprosta vljudnost, da bodo ljudje cenili.

7. Smejati

To je težko, da ne bi rad nekoga, ki nasmehne veliko, ker nasmeh razveseliti ste preveč. Nasmeh, ko srečaš znanca, nasmeh na tujci, nasmeh, tudi če se počutite malo navzdol, da vam bo pomagal postalo veliko bolj simpatičen.

8. Daj pohvale

Vsakdo je všeč, ko nekdo reče kaj lepega o njih. Iskren kompliment lahko res nekomu spodbudo in daje ljudem prijazne besede je zagotovljeno, da se boste bolj simpatična oseba.

9. Ne vsiliti svojo voljo na ljudi

Bodite pripravljeni na kompromis z ljudmi in ne bodite preveč vsiljivi. Ne morete pričakovati, da bi dobili svoj način ves čas, zato bodite pripravljeni delati stvari, ki jih drugi ljudje želijo delati včasih. Življenje je vse o daje in sprejema in ste darovalec včasih; ljudje vam bo všeč za to.

10. Pokažite, da vam ni vseeno

Najenostavnejši način, da lahko postane bolj simpatična je mar za druge ljudi. Ne vedno si dal prvi. Skrbi dovolj, da ponudi roko v pomoč, ko je to potrebno, tudi če to pomeni, da se sami ven malo, in potem bodo ljudje res začeli všeč, kdo si v resnici.

Katere druge stvari, da ljudje bolj simpatičen?

load...