10 stvari, za katere bi morala biti ženska hvaležna | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 stvari, za katere bi morala biti ženska hvaležna

10 stvari, za katere bi morala biti ženska hvaležna

To je enostavno včasih, da se tako ujamejo v skrbi za stvari, ki jih nimajo, in poudaril, čez kaj imajo drugi ljudje, da smo pozabili na stvari, ki jih imamo, da moramo biti hvaležni. Biti ženska je lahko težko na načine, ki jih moški ne bodo nikoli razumeli, ampak biti ženska prinaša tudi veselje, da človek nikoli ne bomo vedeli. Vsakdo ima svoje edinstvene talente in sposobnosti, da bi morali biti hvaležni, vendar pa obstaja nekaj osnov, ki jih pogosto spregledajo. Torej, poskusimo in pozabiti na težave in skrbi za nekaj časa, in si oglejte deset stvari, ki jih lahko vsaka ženska biti hvaležen.

1. Vaš čudovit občutek sočutja

Vaš sočutje je nekaj, kar ste lahko ponosni in hvaležni. To je, da je možnost, da moraš razumeti bolečino nekoga drugega in željo, da imate, da ga razreši. Včasih sočutje lahko zdi breme, saj je občutek, kot da skrbi preveč. Resnica je, čeprav, sočutje je dar in nihče ne more nikoli biti preveč sočutni.

2. Vaš pogum

Ne pozabimo, pogum, ki ga je zavzel, da bi dobili tako daleč. Namesto občutek navzdol približno breakups, stiske in razočaranja, ki ste jih imeli, je hvaležen, da si imel pogum, da pridejo skozi njih in nadaljuje. Bog vam je dal moč, da nadaljuje, bodi hvaležen, ker ima videla skozi nekaj zelo težkih časih.

load...

3. Vaš lepo telo

Kot ženska, vaše telo je več kot samo vozilo, da nosite okoli, to je absolutno čudo narave, ki lahko nosi otroka in ga negovati. Žensko telo je stvar lepote, ne glede na obliko ali velikost, da je, in to je razlog, zakaj je predmet toliko čudovitih umetniških del. Prav tako je samo neverjetno stvar, ki te ohranja pri življenju, in vam omogoča, da naredite vse stvari, ki jih uživajo, tako da ne bo vaše telo za samoumevno; ljubezen in biti hvaležen za to.

4. Vaš um

Vaš um vas popeljejo v kraje, kjer lahko sanjajo, lahko vaš um vas pripelje do novih avantur, in vaš um naredi, kdo ste. Vsak dan, vaš um je shranjevanje proč malo bitov informacij, ki jih organizira, in delajo, kar bo koristno in kaj ne bo. Medtem ko je vse, kar se dogaja, vaš um še vedno omogoča, da smeh, ljubezen in jokati, tako da je zagotovo nekaj, kar bi morali biti vsi hvaležni.

5. Vaša sposobnost, da prinese novo življenje v svetu

Z samo, da sem ženska, bi morali izbrati, da boste imeli možnost, da prinese novo življenje v svetu, in to je čudež, ki ga lahko resnično hvaležni. Imeti otroka, jo neguje in nato gledal tvoj potomec rastejo v celoti zaokroženo človeško bitje, je eden najbolj čudovita izkušnja, da ima oseba, ki lahko.

load...

6. Vaš občutljive narave

Torej, si jokal na žalostnih filmov in poroke... Da občutljivost je tisto, kar naredi tako posebnega. To je tudi tisto, kar vas skrbi toliko o drugih ljudeh, in si tako prijazen. Vam ne bo nerodno, ki ga je, ga praznovali, ker je to veliko bolje, kot bi moralo biti, da je težko srca blok ledu brez čustev pri vseh.

7. Ljudje si radi

Ljudje, ki so vam všeč, so darilo, da je hvaležen. Prijatelji, družina, otroci... Vsi imajo prav posebno mesto v vašem srcu. Če bi si smeh, jok in celo obup, vendar si ne bi želel biti brez njih, kajne?

8. Vaša potrpežljivost

Ni vse, kar bo mogoče, da bo naše živce, ves čas, vendar za tiste čase, ki jih lahko pikajo jezik - to je nekaj, da so hvaležni. Ženske pa imajo več potrpljenja kot moški, večino časa, tako da je vrlina, ki jo lahko ponosni. Prav tako bo pomagal ohraniti zdravo preveč, saj boste trpeli manj stresa in tesnobe.

9. Vaš smisel za humor

Vaša sposobnost smejati in da drugi ljudje smejali, je talent, da je hvaležen za. To je tvoj smeh, ki te pride skozi zahtevnejših situacijah, in to je tvoj smeh, ki zasveti življenja drugih ljudi. Občutek za humor ne odpravite težave, vendar je prepričan, ne da jih je lažje obvladovati.

10. Danes

Vsak dan, ko se zbudiš, je dan, ki ste lahko hvaležni. Vsak dan prinaša priložnost spoznati nove ljudi, bi razliko in odkriti nove stvari. Vsak dan tudi vam daje priložnost, da bi stvari, ali začeti znova, in to je dobil, da je treba reči hvala, da nekdo za.

load...