10 učinkovitih načinov za povečanje vaše sreče | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 učinkovitih načinov za povečanje vaše sreče

10 učinkovitih načinov za povečanje vaše sreče

Kaj je razlog, da smo postali nezadovoljni? Obstaja veliko razlogov, ampak predvsem pa bomo postali nezadovoljni, kadar nismo zvesti sebi.

Preprosto povedano, da je zvest samemu sebi pomeni počne stvari, ki jih radi počnejo. Ampak, da vedo, kaj je to, da radi storili, boste morali sami in kaj vas naredi kljukico veš.

Bolj bomo razumeli sebe in naše naravi, lažje je delati stvari, ki bodo nas osrečuje. Sliši se preprosto, kajne? Kljub temu, da mnogi od nas vse prehitro pozabimo na naše identitete. Zato smo rastejo zelo nesrečen.

load...

Obstaja tudi veliko spremenljivk, ki sodelujejo, ko gre za početje, kar nas osrečuje. Včasih smo samo ne more vstati in stori vse, kar želimo narediti. Včasih obstajajo ovire na poti.

Obstajajo pa 10 učinkovitih načinov, s katerimi lahko izboljšate svojo srečo zdaj. Oglejmo pogled na njih.

Radi svoje delo

Vedno mislim, da mojih najljubših filmskih Letala, vlaki in avtomobili, kadar mislim, da ljudi, ki radi kaj delajo za preživetje. V filmu, John Candy značaj izraža svoj pristop za delo: "Tako kot svoje delo - ljubi svojega partnerja."

load...

Osebno mislim, da je vse isto, če imate radi svoje delo - tako dolgo, kot vam je všeč vaše še več partnerja!

Kot je Steve Jobs je poudaril, smo preživeli večino našega življenja na delovnem mestu - vsaj polovica to vseeno. To je pekel od veliko časa. In če sovražiš vam službo, gre, da se boste počutili precej zanič.

Kako si službo, ki vam je všeč, ni tako težko, kot si morda mislite. Ti najprej morali ugotoviti, kakšno delo bi radi storiti, preden se določi vrsto ciljev, ki vam bo pomagal, da ga pritrdite.

In to vedo Ste nikoli prepozno.

Vodja prostem

To je skupna za nesrečne ljudi, ki preživijo veliko časa v zaprtih prostorih. Toda pretirano veliko časa preživel v zaprtih prostorih le naredi svoje razpoloženje še slabše.

Vitamin D, ki smo jih dobili od sonca, lahko izboljša vaše razpoloženje in olajša simptome depresije. Ne samo, da je, vendar je ne počutim bolje, ko pridejo ven in vpijejo malo narave?

Ključ za vas zdaj lahko dobili motivacijo za vstati in zapustiti hišo. Če je tako, samo določite sami po porabe najmanj deset minut pred svojo hišo in se od tam.

Delaj se

Še en dober namig o tem, kako povečati srečo je preprosto ponaredek!

Ali je možno, da ponaredek sreče? Ne ravno. Ampak, če ste začeli namerno delovati srečen, boste sčasoma začeli srečni zares.

Če to zveni kot lažne nasvet, samo da je to: Kot človeška bitja imamo radi doslednosti. Mi sovražim doslednost, ker ne želimo, da naše življenje, da se neredno in kaotično. Torej ga pretvarja srečo, boste sčasoma prilagodi svoj način razmišljanja, tako da je združljiv s svojimi dejanji. Z drugimi besedami, deluje veselo in vam bo veselo.

Imajo pozitiven odnos

Od 10, kako pozitivno bi rekli, da ste bili danes? In kaj pa včeraj? Ali pa prejšnji teden? Kako pozitiven ste bili takrat?

Če je vaš odgovor pod 5, se stvari morajo spremeniti. Drastično.

Je življenje, kaj bi z njo? Za prepričani, da je! Ljudje, ki so pozitivni dosegli več kot negativnih ljudi, preprosto zato, ker pozitivni ljudje ukrepajo.

Negativni ljudje, na drugi strani pa oklevajte oklevajte oklevajte - "? Kaj je smisel" in se nato odloči

Bodi pozitiven. Bodi optimističen. Dobre stvari bo prišel.

Boost Your Energy

Še en dober namig o tem, kako povečati srečo je za povečanje vaše energije.

Energija je pomembna za vaše splošno srečo. Ko smo se počutite utrujeni in izčrpani, ne bomo srečni. Menimo, nizka, in neuporabna. Nočemo, da storiti ničesar. Ne moremo niti dvigniti sami iz postelje!

Več energije pomeni ostrejšo telo in duha. Hočeš, da vstaneš in Do.

Obstaja veliko načinov, kako lahko dobite več energije. Trije najbolj očitna je za spanje več jesti boljšo prehrano in vadbo.

Oglejte si zabaven film

To je tako preprost, vendar učinkovit način za povečanje vaše sreče. Namesto da gledaš poročila nocoj ali otresanje preko Facebook, držijo vaš najljubši komedija film o in imajo hihitanje.

Cenim, kaj že imate

Še en pomemben nasvet o tem, kako povečati srečo je ceniti tisto, kar ste že. Spomnim se nekaj let nazaj sem se počutil zelo nizka, ker nisem imel kaj drugi ljudje imeli. Nisem imel mojih prijateljev delovnih mest, svoje može, svoje avtomobile, njihovi 3 počitnic na leto in tako naprej. Namesto, da se osredotočajo na svoje življenje in stvari, ki sem jih, sem bil obseden nad druge ljudi, ki sem prevzela bili srečni.

Kdo je reči, kako se kdo počuti? Samo zato, ker ima vaš prijatelj ogromen bančni račun, to ne pomeni avtomatično, da je ona srečna.

Stop, ki želi kaj imajo drugi, in namesto da bi bili hvaležni za vse fantastične stvari, ki vam jih. Bodite hvaležni za vaše zdravje. Bodi hvaležen, ker s prijatelji in družino. Naredite seznam vseh stvari, ki jih morajo biti hvaležni za in ga cenijo.

Pusti preteklost

To je eden izmed najbolj pomembnih nasvetov o tem, kako povečati srečo. Če ste najem preteklost vas opredeliti, bi bilo to, kar se vam bo pustilo nesrečen. Neuspeh zapreti knjigo o naši preteklosti nas ustavi napredovanje in sreče. Če ne moremo izpustil, kaj možnosti imamo za vedno razvija?

Če je nekaj ali nekdo iz svoje preteklosti, ki vas boli, in ki si še vedno ni odpuščena, je zdaj pravi čas, da to storite. Odpusti in pozabi. Pusti svoje vezi s preteklostjo. Pojdi naprej. Osvobodite se. Ne postane vsota negativnih izkušenj.

Zabavaj se

Kako zabavno bi rekli, da imate v tem trenutku? Veliko? Malo? Sploh ne?

Filmski režiser Woody Allen nekoč pošalil, da je "večino časa nimam zelo zabavno, in preostanek časa nimam zabavali na vse."

To je smešno, ja? In to je tisto, kar morate storiti pri vašem iskanju sreče - spustim. Zabavaj se. Crack šale.

To nima smisla rekel ", ampak bom zabavali, ko sem vesel, še enkrat."

Ne! Zabavajte se ZDAJ! Naredi!

To, kar radi počnete

Nazadnje, naš končni nasvet o tem, kako povečati srečo je narediti nekaj, kar vam je všeč, da ne! Ponovno priključite s svojimi strastmi. Spomni se, kaj je bilo, da si ljubljen o življenju na prvem mestu. Bodi kot otrok znova. Uživaj.

In če trdijo, da nimate časa, se motiš. In ti to veš. Čas se lahko izvede. Naredi to. Ne bo vam žal.

Kako povečati srečo? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...