10 uporabnih nasvetov o tem, kako si lahko odpustite, ko boste potrebovali | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 uporabnih nasvetov o tem, kako si lahko odpustite, ko boste potrebovali

10 uporabnih nasvetov o tem, kako si lahko odpustite, ko boste potrebovali

Kako se odpusti preteklih napak? Nekateri izmed nas so dobro tolerantna drugi, vendar so tako težko na sebi. To je tako pomembno, da bi lahko sami odpustil, saj je biti prijazen do drugih. Torej, zakaj tako mnogi od nas Graditi bomo tako ostro za celo najmanjši napak? Če ste eden izmed mnogih, ki preprosto ne more odpustiti svoje napake, potem berite teh deset nasvetov o tem, kako to storiti. To se boste počutili veliko bolje o sebi.

1. Razumem, da si najboljši, ki ga lahko

Vsi imamo različne sposobnosti in ne moremo biti veliko na vse. Morda obstajajo stvari, ki bi lahko izboljšali na, vendar, če ste naredili najboljše, nato pa, da je vse, kar lahko vprašam sebe. Dajte si odmor, da ne more iti desno, ves čas.

2. Daj malo ljubezni do sebe

Še en dober namig o tem, kako si odpustiti je, da začnete sami ljubiti več. Če nekdo blizu vas je pošteno napako, bi morali biti tako strog z njimi? Naučite se ljubiti sebe in bodite prijazni, da ta oseba, ki je z vami. Vi ste vredni le enako količino odpuščanja, kot so ljudje okoli vas.

load...

3. Treat življenje kot knjiga

Drug predlog o tem, kako si odpustiti, je za zdravljenje življenje kot knjiga. Moraš sprejeti, kar se je zgodilo in obrniti stran v novo poglavje. Vse, kar se zgodi, je le zelo majhen del veliko daljše zgodbe, tako odpustiti sebi in korak naprej. Edini način, da od tukaj, je naprej.

4. Prevrednotiti svoje standarde

Ali ste nastavili svoje standarde previsoka? Oglejte si vrednote in standarde, ki ga sodeč sebe in razmišljati o tem, ali se sprašuješ nemogoče sebe. Ali so res lastne standarde ali poskušate očarati druge? Če so, da vtis, potem morda bi morali več razmišljati o sebi, kot drugi, za spremembo.

5. Zdravljenje napake kot lekcijo in nato poskusite znova

Torej si zamočil tokrat, to ne pomeni, da boste lahko znova isto napako. Vsak dogodek v našem življenju, je izkušnja, in tako dolgo, kot ste se naučili iz lekcije, bo lažje, da se odpusti in poskusite znova.

load...

6. Ne poskušajte tako težko

Včasih si tako zaseden poskuša priti nekam in si prizadeva tako močno, da ste pozabili, da skrbijo zase. Dolgoročni načrti vzeti čas, da bi se uresničili, tako odpuščati sami, ker niso dosegli končne cilje samo še in čestitam si, kako daleč imaš pri vseh teh manjših zmag.

7. Postavite preteklost za sabo

Naslednji dober nasvet o tem, kako si odpustiti, je zapustil preteklost v preteklosti, to je, če mu pripada. Analizirati, kaj se je zgodilo, z vsemi sredstvi, ko pa je to storjeno, da zavestno prizadevati, da zapre to poglavje in se premaknete naprej. Sprejmi, kar se je zgodilo, odpustiti sebi, naj gredo vsi in se osredotočiti na sedanji trenutek, kot tudi o prihodnosti.

8. Priznaj, ko so stvari ni vse tvoja krivda

Obstajajo stvari, nad katerimi nimamo nadzora. Ne sami krivi nepravično za vse, kar gre narobe in v vaših mislih, kaj drugi sprejeti svoj delež krivde.

9. Naučite se sprejemajo

Če ne sprejmete stvari in še vedno mislim, da jih je treba popraviti vse napake, potem pa nikoli ne more odpustiti sami. Ta občutek "Ne morem dovoliti, da se to zgodi", ko se je že, boste dobili nikjer. Sprejmi, odpusti in dobite na kaj bolj produktivnega.

10. Oddolžiti, kjer si lahko

Sprejeti ukrepe, da bi se spreminja, kjer si lahko, da ljudi okoli sebe, da je to vplivalo na vašo napako in sebe. Rekel mi je, je vedno dober začetek, nato pa se osredotoči na izdelavo stvari boljše, kot pa zapravljati čas, ki je izoblikovano s krivdo.

Kako se odpusti preteklih napak? Ali imate druge nasvete deliti?

load...