10 ustvarjalnih načinov, kako postati vaše življenje bolj razburljivo in zabavno | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 ustvarjalnih načinov, kako postati vaše življenje bolj razburljivo in zabavno

10 ustvarjalnih načinov, kako postati vaše življenje bolj razburljivo in zabavno

Ste že kdaj pogledal na življenje nekoga drugega in pomislili, kako zabavno oni imajo in kako zabavno ti nimajo?

Včasih življenje čuti otopeli, kot bi morala. Nekje vzdolž proge, smo padli v omrtvičenje rutino vstajanja za delo, bo delo, ki delajo, prihajajo domov iz službe, umira, pred izpiranjem in ponavljanje.

In ko je konec tedna pride okoli, smo samo vrgel na naše dolge hlače in Laze okoli.

Medtem, medtem ko v naših hlače, beremo na Facebooku o tem, kako so naši prijatelji iz smučanja, zabave in ob velikih tveganj, s svojim življenjem. Počnejo stvari, oni zabavo.

load...

In vse, kar želim je, da nap. Rock na !!

Dobra novica je, da se to lahko spremenilo. Če želite bolj zanimivo in zabavno življenje, se lahko zgodi. Če želite nekaj vznemirjenja, razlitja in izredne stvari, ki se zgodi, da vas, imajo lahko vse.

Kako? No, pa si oglejte na 10 kreativnih načinov, da bi življenje bolj zanimivo in zabavno!

Vprašajte se, kaj Zabava pomeni za vas

Zabava pomeni nekaj drugega, za vse nas, in moja ideja zabave morda ne bo enaka kot tvoja ideja zabave.

Torej, preden narediš karkoli, preživijo nekaj trenutkov z svinčnik in papir in zapišete vse stvari, ki jih ljubljene storiti, ko ste bili mlajši, vendar to ni več.

load...

Nato označite, katere bi vas radi še enkrat in označujejo koli, ki jih ne zanima več.

Nato razmišljati o morebitnih novih tiste, ki jih lahko dodate.

Stop Zaskrbljujoči kaj drugi ljudje bodo mislili, 

Ena od stvari, ki nas ustavi zabavo, je, da smo zrasli v odrasle, ki je postal predvidljiv drugim. Ljudje imajo trden občutek, kdo smo, in ne želimo imeti opravka, da se s tem nekaj iz narave, kot je samo opuščamo in z žogo.

Ampak koga briga, če imajo ljudje predsodkov o vas? jih presenetijo s tem nekaj drugega! Nepredvidljivi.

In, iskreno, ne bodo mar. In če ti ni vseeno in sodnik - za vraga z njimi in njihovimi zatohel življenje!

Get Up In O Zgodnje

Ljudje, ki živijo razburljivo življenje ponavadi navduševati nad življenjem. In ko navduševati o življenju, ki ga ponavadi želijo vstati zgodaj in da večina vsakem trenutku.

Veš, kaj je neverjetna stran? Sonce narašča. Vam ni treba vstati vsako jutro in posedajo sami na hribu gledati se pokazalo izza obzorja, vendar uvajanjem v nov dan, je lepa stvar, ki določa ton za to, kar bo sledilo.

Mogoče bi lahko šel za zgodnji jutranji tek ali kolesarjenje. Vstani in ven za nekaj zgodnjih dogodivščin.

Vzemite si čas

Ali ste eden izmed tistih ljudi, ki vedno pravi "Ampak nimam časa na vse!", Ko nekdo predlaga, naredite to in to stvar?

Če res želite, da nekaj narediti dovolj, vas bo čas. In če želite, da bo vaše življenje bolj zanimivo, si boste morali sprostiti nekaj časa.

To lahko pomeni, da ustvarite seznam opravil in odpravi nekaj nalog, ali pa morda le za primer motivirati sami vstati prej ali preživijo manj časa lenarjenju okoli.

Ali pa je morda celo primer izrezovanje slabe navade, kot so alkohol, ki lahko zavzamejo veliko časa.

Sprosti

Če ste nagnjeni, da se stvari malo preveč resno, zdaj je čas, da ublažijo in spoznali, da je življenje tako komedija in tragedija. Osredotočite se na komični vidik in si dovolite, da se smejali stvari, ki bi jih običajno dal svoj resen obraz za.

Bodite na drugačen način

Če imate vrsto delovnih mest, ki jih imate, da potuje na vsak dan, boste morda naveličani znani poti. To je vedno isti ulici, isti prometni zastoji, isti ljudje, iste slabe vogali. To je dovolj, da vas sovraži svoje življenje, in to lahko resnično kislo razpoloženje, preden ste jo celo prišli na delo.

Torej, zakaj ne ugotovimo, alternativno pot? Prepričan sem, da je ena, in ob alternativno pot, lahko resnično dvignite žganja zjutraj. Dobiš videti nove stvari in ustvariti nove asociacije. Morda celo odkrili očarljivo kavarna boš nikoli videl!

Dobili nekaj novih oblačil

Oblačila res, da je ženska. Če je vaša omara je malo golo Jane v tem trenutku, da se bo za izvedbo, kako zabavno imaš.

Privoščite si nekaj terapiji drobno. Kupi nekaj novih oblačil, ki Scream zabavo. Dodajte nekaj barve na vaše garderobe, preden se odpravite v novih oblekah.

Pojdite na potovanje

Cestna potovanja so razburljivo, in medtem ko oni še bolj zanimivo, če ne načrtujejo vnaprej, so lahko prav tako zabavno, če vam bo nekaj načrtov.

Če se bo na potovanje nekaj, kar sem pomislil prej, vendar so vedno odvrne, zdaj je vaša priložnost, da gremo ven na odprti cesti in pustite vaše lase.

Cestna potovanja vam priložnost za raziskovanje novih krajev. Služi tudi kot mini počitnice, in je vsak bit tako zabavno, kot je videti v filmih!

In to je še bolje, ko ste vzeli prijatelja skupaj za vožnjo.

Torej, pojdi naprej. Izpolnite svoj avto gor. Pack svetlobe vrečko. Rezervirajte Airbnb - in pojdi.

Say Yes Več

Če ste kdaj videli film Yes Man starring Jim Carey, boste vedeli vse o moči pravijo Da pogosteje.

V bistvu, zagotavlja bolj zabavno.

Kolikokrat ste se obrnili nekoga dol, ker je nosil svojo razumno kapo v času in se odločila, da je bilo samo veliko lažje ostati v?

Da bo vaše življenje malo bolj zanimivo, da je čas, da začnete pravijo, da za tiste stvari, ki ste jo običajno reči ne. To vam bom iz svojega območja udobja (ki ni tako grozno, kot si morda mislite).

Športom

Če ste kaj podobnega me (in večina ljudi), stvar, ki jo uživa najbolj v šoli, ko ste bili še otrok, so športni.

Ok, tako da šport niso za vsakogar. Ampak, če se spomnite hlačke z vrtoglavico, ko točkovanja točk na Košarka sodišča ali režal kot Cheshire Cat, ko vaša ekipa zmagala na mivki, boste vedeli, da lahko šport je najbolj zabavno kdo bi kdaj imel.

Bodite prijatelja na lokalni športni center z vami in igrajo nekaj badminton, squash, ali kaj vi želite.

load...