10 zabavnih dobrih jutranjih citatov za vesel začetek dneva | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 zabavnih dobrih jutranjih citatov za vesel začetek dneva

10 zabavnih dobrih jutranjih citatov za vesel začetek dneva

Kako vi začnete jutro je pomembna, saj določa ton za preostanek dneva. Če jo najprej imajo argument s svojim psom o višini kakanje so naredili ponoči, pred Prevrat roko na vročo kavo, ker še vedno ni uspelo nagrado odprte oči, ste lahko prepričani, da je ostalo vaš dan bo postala dolga in neprijetno nočna mora.

Če pa si ga začeti na pravi način, ste lahko prepričani, da bo vaš dan pozitivni in boste dobili stvari narediti.

Obstaja nekaj načinov, da začnete svoj dan na desno nogo, in ti vključujejo začne z dobrim obrokom, kozarec vode, tušem in jutranji ples. Kot tudi to, zabavno "dobro jutro" citat je precej ključnega pomena za srečno začetek dneva. Oglejmo pogled.

load...

1. Vedno Verjemite Nekaj ​​Čudovito se bo zgodilo

To še posebej dobro jutro citat, ki sem se zbudil, da pogosto. To me spominja, da je vsak dan edinstven in da bi morali pričakovati nepričakovano. Vsak dan predstavlja nov izziv, nove odprtine in nove uspehe. V prepričanju, da je nekaj čudovitega, da se zgodi, je za sanjače in življenjskih optimisti.

2. Da bi bili uspešni, Prva stvar je zaljubila v svoje delo

Najboljši dobro jutro kotacije so namenjene za motivacijo in navdih. Oni pomenilo, da se boste počutili dobro in pripravljen, da na svetu. Oni naj bi vliti zaupanje v vas in pozitivno duševno odnos, ki vas bodo dobili čez dan v službi.

Ga ljubiš ali sovražiš, da delo ne bo šel stran. Kateri je razlog, zakaj je čas, da začnete ljubiti! Vsi uspešni podjetniki so uspešni, ker ga imajo radi, kaj delajo. Delo z njimi je vesel izkušnje; to je priložnost za izboljšanje življenja ljudi in narediti razliko. Morate ta odnos, in če je vaša trenutna zaposlitev ne dovoli, morda je čas za spremembo.

load...

3. Bodite kdo ste in Say What You Feel

Preveč krat bojimo rekel, kaj čutimo. Prepogosto smo se izogibali tudi sami biti. Namesto tega smo se skrivajo v našem lupini in bi se v močnih osebnosti, ki so nekako dobili boljši od nas.

Toda, če želite, da bi bil srečen, da je čas, da začnete biti sami. To je čas, da se ustavite se pretvarjate, da ste nekdo drug, in da je čas, da se ustavite najem ljudje hodijo po tebi. Stand up za, kdo ste, vpiti od strehe in živi svoje življenje tako, kot želite, da ga živimo.

4. Nekaj ​​dni boste morali ustvariti svoj Sunshine

Kakšen čudovit dobro jutro citat! Če je prijatelj odpovedana na vas, ali če nekdo rad se je izkazalo, da se ne odziva, je čas, da ustaviti zaskrbljujoče o vaši sreči iz zunanjih virov. Čas je, da začnejo uresničevati svojo srečo.

Ko pozabi na druge ljudi, sreča je v vaših rokah. Namesto čakanja na nekoga drugega, da bi stvari se dogajajo, bi morali narediti stvari se dogajajo sami. Sreča je, da v tebi - to je samo čaka, da se cvet pustiti.

5. Vsak dan morda ne bo dobro, vendar pa je nekaj dobro vsak dan

Hej, morda včeraj so bili res zapravil. Mogoče ste izgubili službo, ali morda vaš partner razšla z vami.

Stvar je v tem, čeprav, danes je nov dan, in čeprav morda ne bo veliko, vendar pa vsaj ste zbudili. To je nekaj. To pomeni, da imaš še eno priložnost, da izkoristijo dan in spremeniti svoje življenje. Da se stvari dogajajo.

6. Pomislite zjutraj. Zakon v opoldanski. Jejte v večernih urah. Sleep In The Night.

To dobro jutro citat iz pomemben pesnik in umetnik William Blake je lahko stara nekaj sto let, vendar pa je danes še vedno uporablja veliko podjetnikov, ki iščejo stabilnost in organizacijo v svojem življenju.

William Blake je imel zelo stabiliziran delovno rutino. Je zbral svoje misli zjutraj, jih je dala v akcijo, v popoldanskih urah, preden dovoli čas zase v večernih urah. Poleg tega je dobil svojo 8 ur v vrednosti spanja preveč. Živel je življenje zato da mu je dovoljeno, da se ravnovesje med delom s svojo družabno življenje. Zakaj ne sledijo svoje vodstvo?

7. Vsako jutro, ko se zbudim Reči, da sem še vedno živ, je čudež! In tako sem Keep On Potiskanje

Slavni ameriški igralec in komik Jim Carey je odgovoren za to čudovito Dobro jutro ponudbo, in to je odličen način, da vas spomnim zjutraj, da boste morali izkoristiti dan.

Kaj je življenje, je ne živijo? Če ne naprej potiska, boste pustili samo z zamujene priložnosti in celotno obremenitvijo obžalovanja. To je čas, da se zbudiš z "sem ga lahko opravil" odnos in zgrabi bika za roge. Življenje vas čaka.

8. Jutro je čudovito. Njena edina pomanjkljivost je, da prihaja v tako neugodnem času od dneva

To je zelo zabavno citat, da bi lahko ti srečna prva stvar zjutraj.

Nič ni tako kot dober malo duhovitosti za začetek dneva. Vsi imamo težave naraščajoče zjutraj in odpiranjem oči, tako da bomo lahko vsi verjetno strinjamo, da zjutraj pride v tako neugodnem času. Če le je prišel ponoči!

9. I Opomni Myself Vsako jutro: Nič rečem Ta dan bo Teach Me nič. Torej, če bom Naučite se, moram it Poslušanje

To dobro jutro citat je vse o znanju, in znanje je še vedno moč.

Če želite izvedeti več, morate poslušati več. Poslušanje in učenje je lep način, da živijo svoje življenje, saj se več boste izvedeli, več boste zaslužili. Znanje se lahko odpirajo nove poti, in je lahko vaš ključ do uspeha. Začnite jutro dobro in uporabite svoj dan poslušati druge, poberem na nasvetov, in ga uporablja za svoje življenje.

10. Bodi Prijetno do desetih zjutraj In Preostanek dneva bo poskrbel sam

Če začnete dan pozitivno, boste kmalu ugotovili, da preostanek dneva še vedno pozitivna. Biti srečen zjutraj pomeni biti srečen ves dan - kar je točno to, kar si vsi želimo.

Katere so vaše najljubše dobro jutro citati?

load...