10 zvočnih jezikov, ki vam bodo takoj prijetno | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 zvočnih jezikov, ki vam bodo takoj prijetno

10 zvočnih jezikov, ki vam bodo takoj prijetno

Morda niste ga spoznali, vendar boste poslali ljudi signale vsak dan.

Ko si kupil nekaj živil, ki jih je poslal Blagajniku nekaj signalov.

Ko je šel na razgovor za delo, ki jih je poslal spraševalec cel kup signalov. So leteli po vsej sobi!

In ko si šla na prvi zmenek, si poslal nastavitve datuma dovolj signale, da se mu tako zmedeni, da je mislil, ženske so z Venere, ali kaj podobnega.

Težava je v tem, da do sedaj, ste verjetno ne veste, kaj govorica telesa triki ljudje previdni pri vas, in kateri organ jezik triki, da ljudje mislijo, da si res pameten, kul in prijazna oseba. Dobra novica je, da sta lepota in nasveti tukaj za vas pustil v na 10 govorico telesa trikov, ki bo vas takoj simpatična. Torej, stand up, napni mišice, in si pripravljen biti ljubljen!

load...

Dotaknite se druga oseba

Vsakič, ko gledam dve politični heavyweights srečanja na televiziji, boste opazili, kako eden od njih je vedno toplo pozdravi drugi ga pritrdi svojo roko in položil roko na svoji rami. Včasih jih bomo potrepljal po hrbtu. To je res prijeten način se uvaja z nekom; jih naredi počutijo na enostavnost in pošilja vtis, da ste topla in prijazna oseba.

Poskusi. Nežno se dotaknite nekoga po rami, kot ste jih pozdravim. Jih potrepljal po hrbtu. To je predstava o prijateljstvu in prisrčnost, in to pokvari vse ovire komuniciranja takoj. Se zlomi led.

Naj svojo držo naravnost

To je res težko za nekatere ljudi, da bi dobili svojo držo pravico, saj ni vedno nekaj, kar mislimo o tem. Hodimo po prostoru razmišljanja smo videti v redu, ampak resnica je, da smo pogosto nekoliko sključen nad in toga. To pošilja vtis, da smo mračna, zaprte ljudi, ki sovražijo svet!

load...

Če želite videti samozavesten in prijazen, morate vstati povsem naravnost. Ravna in trdna nazaj je prijetno, presenetljivo pogled, ki pravi, da ljudje: "Zdaj! Tukaj je popolnoma prepričan in popolnoma kul oseba! "

Pivot do njih

Če boste kdaj imeli pogovor z nekom, in najti sebe naslonjena stran od njih, ste v bistvu daje vtis, da si res ne želim, da se pogovarjam z njimi. Ti bi raje počel kaj drugega.

Način, kako sedite, ko se pogovarjam z nekom, ima veliko vpliva na način mislijo o tebi. Če zavrtite do njih, si pokazal, da si jim svojo nedeljeno pozornost. Če zavrtite stran, praviš, "sem želijo pobegniti HITRO, pusti me pri miru."

Zavijemo proti njim; jim pokazati svoj obraz. Pokažite jim, vas zanima in da se jih spoštuje. Bodite pozorni.

Ohraniti Eye Contact ves čas

Ok, ja, očesni stik je flirtanje trik, ampak to je tudi jezik trik telesa, ki vas bo takoj simpatična.

Postavite ga na ta način: če ste tip osebe, ki se raje izogibajo stiku z očmi, in če nezavedno dovolite, da vaše oči sprehaja po sobi, ki jo pošilja zelo slab vtis. Slavnostni govornik bo prevzela, da se res ne posluša, in da niste zelo prijazna oseba na vse!

Če jih pogledaš v oči, si pokazal, da si res posluša. Ta takoj naredi simpatična v njihovih očeh. Seveda, da ne želite, da jih stare naravnost v obraz, ne da bi utripa ali iščete stran enkrat; je naravno in ne pridejo čez kot grozljivo.

Ogledalo njihovega gibanja

Ko smo dobili skupaj z nekom, pogosto nezavedno zrcalijo njihove navade. Ko so nasmeh, mi ne more pomagati, ampak nasmeh. In ko se jezijo, nam ne more pomagati, ampak storijo enako. Če želite povečati svojo verodostojnost, lahko ogledalo njihovega gibanja zavestno. Kopirati, kaj delajo, ne da bi bilo očitno. Gesta z njimi, nasmeh z njimi, se smejejo z njimi.

Samo ne preveč prijazna in iti na stranišče, ko delajo.

Nasmeh... Ampak ni Too Soon

Če imate velik širok nasmeh na obrazu, preden so jih tudi sami uvedli, oni verjetno gre za domnevo, da je vaš nasmeh napačna in da boste vedno imeli nasmeh na obrazu, tako da bodo ljudje, kot si ti.

Namesto tega bi morali počakati, dokler se ne uvedejo sami, preden dovoli topel nasmeh za obsevanje po obrazu. To je zavlačevanja taktika, ki jih bo prepričal, da je vaš nasmeh popolnoma pristen in da ste srečni, da jih izpolnjujejo in ne samo kdorkoli.

Ne fidget

Ne samo, da bi morali biti previdni, da ne fidget, vendar pa tudi ne bi bilo trzanje, Migoljiti, praske, majejo ali kašelj. Moraš jim svojo nedeljeno pozornost; vse vrste nemirno je znak nespoštovanja in daje ven vtis, da je vaš um na druge stvari. Poleg tega je lahko tudi znak, da se laže ali občutek tesnobe.

Daj roke proč in daje govorniku svojo popolno osredotočenost.

Pozdravljen moj prijatelj

Ko prvič spoznal nekoga, lahko občuti živcev in strahu. To ne bo pomagalo vaša telesna govorica eno Malenkost. Za pomoč, bi morali predstavljati, da se to ne bo tvoj stari prijatelj. Vi ste jih nisem videl za nekaj časa. To se boste počutili bolj udobno in sproščeno, in da bo izboljšala svojo govorico telesa zelo.

Odprite svoje roke

Ko odprete svoje roke z drugimi ljudmi, kot se pogovarjaš z njimi, si navajate znak, da ste odprti, zaupanja vredna oseba. Roke morajo biti sproščena ob strani, dokler ne govori, na kateri točki bi morali prinesti nekaj čeden gibi rok v igro. Kot tudi za izboljšanje svoje verodostojnosti v očeh svojega poslušalca, lahko ročno kretnje tudi povečanje vaše razmišljanje.

Keep Your Feet Apart

Vsakič, ko se pogovarjam z drugo osebo, se morate prepričati, da so vaše noge vedno obrnjen proti njim. To kaže, da ste zadovoljni okoli njih. Če so vaše noge prečka, ki ga pošilja zaskrbljujoče sporočilo, da niste zadovoljni okoli njih!

load...