12 Audrey Hepburn našteva, da vas navdihne | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

12 Audrey Hepburn našteva, da vas navdihne

12 Audrey Hepburn našteva, da vas navdihne

"Verjamem v roza. Verjamem, da je smeh najboljše kalorij gorilnika. Verjamem v poljubljanje, poljubljanje veliko. Verjamem, da bi bil močan, ko se vse zdi, da bi šlo kaj narobe. Verjamem, da so srečni dekleta najlepše punce. Verjamem jutri je še en dan in verjamem v čudeže. " - Audrey Hepburn To je eden izmed najlepših, pozitivni in "girly" navaja, da sem jih kdaj prebral. Le oseba, ki verjame v čudeže jih lahko živijo, lahko le dekle, ki je vesel, resnično lepa!

"Najbolj pomembna stvar je, da uživajo svoje življenje - da bi bil srečen - to je vse, kar je pomembno." - Audrey Hepburn Audrey Hepburn naučila največjo skrivnost blaženo življenje - da je vesel, je vse, kar je pomembno. Spomnimo se to vedno in živeti to resnico iz dneva v dan...

»Več o osebi, ki ga lahko poveste, kaj pravi o drugih, kot si jih lahko, kaj drugi pravijo o njem." - Audrey Hepburn To je, kot pravi pregovor! Kar pride iz ust človeka - prihaja naravnost iz srca, to je, kako lahko resnično poznaš nekoga - samo poslušaj, kaj ta oseba govori, predvsem pa tisto, kar on ali ona govori o drugih ljudeh...

load...

"Obstaja več ženstvenost kot samo meritev. Ne potrebujem spalnico dokazati svojo womanliness. Morem posredovati prav toliko ženskost, obiranja jabolk off drevo ali stoji v dežju." - Audrey Hepburn Ženskost in privlačnost sta tako nad zunanjo nastopi; magnetnih in nepremagljiv ženski čari sprejemajo svoje začetke v notranjosti srca. Notranja lepota, odnos in značaj - te stvari važno...

"Če sem iskren moram vam povedati, da sem še vedno berejo pravljice in rad jim najboljše od vsega." - Audrey Hepburn Audrey Hepburn vedno verjel v čudeže, verjeli v pravo ljubezen in želel živeti sanje... Bila je zelo romantično, rose barve in idilični odnos do življenja in tudi različne nevihte okoliščin ne more spremeniti svoje idealistično dispozicije in optimistična razmišljanja...

"Zakaj sprememba? Vsak ima svoj stil. Ko jo najde, jo je treba vztrajati pri tem." - Audrey Hepburn Audrey vedel pomen in moč, da so res do samega sebe, je spoznal, da poskuša posnemati, kopirati ali "klon" nekdo drug je prepričan pot do izgubila "pravi vi" - za "vi", ki je eden izmed a nekako se "vi", ki ima pravo moč. Naj se držijo pa res sami, naš stil in našo osebnost.

load...

"Rad imam ljudi, ki bi me v smeh. Iskreno mislim, da je to stvar, ki mi je všeč najbolj, za smeh. To zdravi številne težave. To je verjetno najbolj pomembna stvar na osebo." - Audrey Hepburn Igralka priznala moč dober smeh, je vedela, da se lahko hihitati in Radost celo zdravljenje bolezni. Spomnimo, da nasmeh vsak dan in smeh naša srca, kolikor je to mogoče.

"Lepota ženske ni v načinu obraza, vendar je res, lepota pri ženskah se odraža v njeni duši. To je skrb, da je ljubeče daje strast, ki jo prikazuje. Lepota ženske raste s kratki letih. " - Audrey Hepburn To je tako velik in močan govorijo o ženski lepoti! Audrey Hepburn, je vedel, da je resnična lepota prihaja od znotraj, in da nič v primerjavi z vrsto in ljubeč odnos srca. Lahko grdo govorice uniči, kaj je lepo? Ne!

"Priložnosti pogosto ne pridejo skupaj. Torej, ko se to zgodi, boste morali, da jih zgrabi." - Audrey Hepburn Moraš biti aktiven, pozoren in pripravljen, da bi dosegli uspeh. Igralka nam je preprost, a močan zgled, kako gredo-getters, prevzemniki tveganja in uspehom akta. Ko pride priložnost skupaj - tako preneha!

"Nič ni nemogoče, beseda sama pravi," da sem mogoče '! " - Audrey Hepburn samo z verovanjem v možnost, da nekaj, kar lahko to dosegli. Verjamem v neobstoja ovirah, bi Audrey Hepburn dosegli takšno raven uspešnosti, ki ji je ime, tudi do sedaj, se živo spomnil in občudoval. Resnično, lahko vera premika gore!

"Lepota ženska mora biti razvidno iz v njenih očeh, ker da je vrata v njeno srce, da je kraj, kjer ljubezen prebiva." - Audrey Hepburn Nekateri pravijo, da so oči okno duše in slavni igralki ga zelo dobro poznal. Če želite imeti lepe oči - neguje svojo dušo z prijaznost, ljubezen in velikodušnosti.

"Verjamem v manikuro. Verjamem v overdressing. Verjamem v primping v prostem času in nošenje šminko. Verjamem v roza. Verjamem srečni dekleta so najlepše punce. Verjamem, da je jutri še en dan, in... Verjamem v čudeže. " - Audrey Hepburn Ta citat odraža resnično lepoto, ženski, očarljivo in dama, kot odnos legenda-igralka. Audrey Hepburn je bila in še vedno je, resnično sije zvezda elegance, prijaznost, lepoto in velik uspeh!

(Opomba: Ali ste vedeli, da je malo črno obleko, da je Audrey Hepburn nosila v filmu "Zajtrk pri Tiffanyju", ki ga je zasnoval Givenchy, je bil prodan na dražbi Christie je v letu 2006 za $ 920.000, kar je skoraj 7-krat njegov pred prodajo oceniti to? je bil eden od najvišjih cen, plačanih za obleko iz filma.)

Upam, da vam je zdelo koristno. Prosim, vas prosimo, da pripombe. Kaj je vaš najljubši citat Audrey Hepburn?

load...