12 motivacijskih nasvetov o tem, kako živeti v najkrajšem možnem času | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

12 motivacijskih nasvetov o tem, kako živeti v najkrajšem možnem času

12 motivacijskih nasvetov o tem, kako živeti v najkrajšem možnem času

1) Hvaležnost.

Hvaležnost je ena od najpomembnejših sestavin srečno in polno življenje. To je zelo enostavno začeli jemati svoje blagoslove za samoumevno, še posebej, če je Grozničav način življenja za trenutek pozabimo, kako biti prisoten v tem trenutku. Osebno, I love vzeli čas vsako jutro (lahko je le nekaj minut), da izrazijo hvaležnost; Počutim hvaležen za mojo družino in prijatelje, za dobro zdravje in nove priložnosti, da se bo nov dan prinese... Dober del hvaležnosti zjutraj lahko povečajo vaše razpoloženje in izpolnite celoten dan s pozitivnim vibe.

2) Naučite se živeti v tem trenutku.

Življenje v trenutku, ko je bistvena in pomembna sestavina izpolnjeno in srečno življenje. Tu je velika citat Buda: ". Ne živijo v preteklosti, ne sanje o prihodnosti osredotočiti um na sedanji trenutek" Ja, to je pravica, mimo je, da nikoli ne pridejo nazaj in prihodnosti, je nekaj, kar ne more dojeti, samo čas smo zapustili z je "zdaj"! Naj opazijo in uživajte sedanji trenutek, toliko, kot smo lahko! Tu je še en odličen citat o tem Monique LHUILLIER:.. "Sem perfekcionist, ampak vem, kako živeti življenje, ko delam, to je 100%, ko sem s prijatelji, sem dal vse proč in uživati ​​v življenju. Ko sem prišel domov, da moji otroci, to je čista radost in vse, kar je bilo vredno. Vsakič, ko sem res osredotočiti 100 odstotkov na eno stvar. Naučila sem se, kako manipulirati svoje življenje in se počutim, kot zdaj imam popolno ravnotežje. "

load...

3) Naučite se filtrira stvari in biti pozitiven.

Več o tem, da filtrirate misli in situacije; naučiti, da naj gredo stvari, ki vam ne prinašajo veselje in se osredotočajo na tiste, ki bi jih z veseljem. Izbral pozitivnega duševnega odnos, življenje je veliko lažje za tiste, ki vidijo kozarec na pol poln. Tu je velika citat Willie Nelson, ki jo pove vse: "Ko zamenjati negativne misli s pozitivnimi, boste začeli ob pozitivne rezultate."

4) Ostani zvest samemu sebi...

Življenje bo postalo veliko srečnejši, ko začnete izbiri povedati resnico ves čas, in predvsem, da se sami... Tukaj je tisto, kar je imel William Shakespeare za povedati o tem: "Za tvojo sebi bi bilo res, in to je treba upoštevati, kot noč se dan, ti ne moreš pa biti napačna, da vsak človek. "

load...

5) Če je možnost pride - ga vzemite!

Edini način, da ugotovite, če kaj se bo izšlo dobro ali ne, je poskusiti... Kolikokrat smo izgubili možnosti v življenju, ker, preprosto, ni upal, da jih bo... To pametno rekel Michael Jordan to pove vse: "ne morem sprejeti neuspeh, vsi ne na nekaj, pa ne morem sprejeti ne poskuša.."

6) Ni obžaluje.

Živi svoje življenje brez obžalovanja in ne gledamo nazaj: "Nihče ne pride, da živijo življenje nazaj Glej naprej, da je, če vaš bodoči laži.". (Citat Ann Landers)

7) Verjemite vase.

Prepričanje v lastne sposobnosti vam lahko pomagajo doseči velike stvari, in pomanjkanje tega - je prepričan vozovnice na vlaku neuspeha. Če želite narediti nekaj, ne le poskusite to storiti, je prepričan, se prepričajte, da vam bo uspelo. Tukaj je odličen citat iz filma Vojna zvezd, ki ga Yoda: "Do. Ali pa ne. Ni poskusiti. "

8) Ne sprejemajte neuspeh kot končno destinacijo.

Benjamin Franklin je dejal: "Ne bojte se napak, boste vedeli, neuspeh še naprej, da bi dosegla..." Naj naše napake in napake nas motivirati še več. Pravzaprav, napake, so le ukrepi za naš uspeh v prihodnosti. Naj bo vaš cilj v mislih in hodi vaše življenjsko pot z zaupanjem. Tu je še en odličen citat Napoleon Hill:. "Pred uspeh pride v vsakem človeškem življenju, on je prepričan, da se sestane z veliko začasnim porazom in, morda nekaj napak Ko poraz prehiti človeka, najlažji in najbolj logična stvar je, da zaprete. To je točno to, kar večina ljudi narediti. " No, pa ne pozabite, da je neuspeh ni naš končni cilj.

9) najti načine, da izrazijo svojo ustvarjalnost.

Vsakdo od nas ima posebne talente in darila. Pogosto skrita in neizraženo, naše darove kreativnosti ležal skrit pod težo naših dnevnih motečih in skrbi. Poišči času vsak dan (tudi če je samo pol ure), da ugotovimo, kaj je vaše področje ustvarjalnosti in izraziti sebe: ali imate radi igranje instrumenta, plesa, pojejo, barve ali igrajo nogomet. Ali stvari, zaradi katerih se počutite živ in izpolnite vaše srce z navdušenjem in radostjo. Vaše življenje bo postalo veliko srečnejši in bolj izpolnjeni, ko boste našli čas za obogatitev svet z izražanjem svojih ustvarjalnih potencialov in darila. Pablo Picasso je nekoč rekel: "Vsak otrok je umetnik, je problem ostal umetnik, ko odrasteš"

10) ne ustreza.

Saj ni treba, da bi poskušali stisniti se v moških uveljavljenih standardov. Živi svoje življenje brez teh meja. Ne ustrezajo. Biti drugačen. Pomislite iz škatle. Nekatera pravila, vsekakor, naj bi se razdelijo. Kako mislite, da napredek gre za življenje? "Zlato pravilo je, da ni zlatih pravil," - George Bernard Shaw

11) Stop skrbi, kaj lahko drugi ljudje mislijo o vas.

No, kaj drugi ljudje mislijo, da je njihovo lastno podjetje. Živi svoje življenje brez te pasti. Če želite nositi svetla oblačila, vendar se bojite, mnenj drugih ljudi, potem ne živite svoje življenje v celoti. Bodite brezplačno. Bodi srečen. Bodi ti. "Kaj drugi ljudje mislijo o meni, ni moja stvar," - Michael J. Fox

12) Najdi pravo ljubezen...

Če želite živeti srečno in izpolnjeno življenje, moramo imeti harmonijo na vseh področjih življenja. Eden od njih je ljubezen življenje. Če ste dobro videti, zdrav in bogat, ampak nimate prave ljubezni v svoje življenje, svoj obstoj ne bi bil popoln. Lep in iskren odnos z drugo osebo, bo obogatilo vaše življenje s pravim sreče in veselja. Tukaj je citat Billy Graham: "Nič ne prinese pravega občutka varnosti v domu, razen prave ljubezni."

Upam, da si našel te motivacijske nasvete in navdihujoče življenje navaja koristno.

Vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako živeti življenje s polno paro v razdelku komentarju spodaj.

load...