12 preprostih in enostavnih načinov za zmanjšanje stresa in dobro počutje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

12 preprostih in enostavnih načinov za zmanjšanje stresa in dobro počutje

12 preprostih in enostavnih načinov za zmanjšanje stresa in dobro počutje

Stres lahko prizadene vsakogar, in to ni samo bolezen, ki je rezervirano za visoko letečih bankirjev in borznih posrednikov na svetu, lahko stres vpliva tudi vas. Postanejo Lahko je poudaril, o rezultatih izpita na šoli, prav tako enostavno, kot postanejo lahko poudarili o ceni delnic v svoj naložbeni portfelj pada, vendar lahko vsakdo boju proti stresu s tem da je nekaj preprostih nasvetov in učenje, kako se sprostiti tukaj je le nekaj od načinov za zmanjšanje stresa in začetek dober občutek o sebi:

1. Zmanjšati na kavo

Kofein je bil imenovan najbolj razširjena in uporabljena droga na svetu in da je za dober razlog. To dvigne krvni tlak in povečuje proizvodnjo adrenalina, napetosti, večje hormon, ki omogoča samo stvari počutim slabše. Ko je prepuščena sama sebi, telo ima svoje mehanizme, ki vam pomaga obvladovati stres, vendar kofein zavira, da je naravni proces in vas pušča v mešanem stanju dlje. Poskusite sekanje na kofein, ki ga nadomešča eno skodelico rednega kave hkrati z brez kofeina kava ali zeliščni čaj kot alternativo. Ne boste opazili razliko v budnosti, vendar boste opazili pomirjujoč učinek, ki ga ima.

2. Poslušajte sproščujoče glasbe

Eden izmed najlažjih načinov za zmanjšanje stresa je za poslušanje sproščujoče in pomirjujoča glasba. Če imate res poudaril trenutek, potem vzemite odmor in poslušati nekaj dobrih in sproščujoče melodije. Študije so pokazale, da je pomirjujoča glasba izrazito pozitiven učinek na možgane. To lahko zmanjša krvni tlak, kakor tudi zmanjšati raven hormona, kortizola, ki je povezano s stresom. Poslušanje sajenje in sproščujoče glasbe, v kombinaciji z meditacijo, jogo ali Tai Chi je skoraj zagotovljena pot iz tesnobe.

load...

3. Meditacija in aroma

Uporabite lahko enega od teh dveh antistresnih sestavin kombiniranih ali jih preizkusiti ločeno. Mediacija je dobro znan način za uravnoteženje telesa in razbremenitev stresa; aromaterapija z uporabo naravnih eteričnih olj, kot so sivke, limone, pomaranče, linaloola, pačuli, vrtnica, sandalovina ali kadilo eterična olja, lahko tudi pomaga zmanjšati stres in se počutite bolje po Grozničav in težak dan.

4. Telefon prijatelj, ko ste nekoliko nervozni

Nimate povedati svojemu prijatelju, da ste nekoliko nervozni, vendar v pogovoru z dobrim prijateljem bo pomagalo, da vas pomiri. Če nič drugega, je potrebno vaš um off stvari, ki so kar se počutite pod stresom, ampak prijazen glas vam bo dal tudi občutek pomiritev in pomaga, da vas pripelje nazaj na tla.

load...

5. Globoko vdihnite

Eden izmed najhitrejših in najlažjih načinov za zmanjšanje stresa je, da preprosto globoko vdihnite. Vsi smo že slišali tole prej, vendar je zelo malo nas je dejansko prakso. Obstaja nekaj medicinska znanost za prepričanje, da ob globok vdih vas pomiri. Plitvo dihanje ni le simptom stresa, da lahko dejansko povzroči stres; zato poskusite vsede in globoko, počasno vdihov; bo kisikovih krvi, ki bo pomagal jasno vaš um in vam omogočajo, da bolje osredotočiti.

6. Vzemite si čas

Eden od najbolj učinkovitih zdravil za stres je, da poskrbite, da boste dobili dovolj počitka. Prepričajte se, da ste v prahi čas tekom dneva za počitek in daje svoje telo in vaš um odmor. Delo s kosilom lahko navdušil svojega šefa, vendar to ne bo nič pomagalo na dolgi rok. Še deset minut prekinil in nato vsakih zdaj vam bo pomagal ohraniti raven stresa navzdol.

7. Preživite čas na soncu

Poraba časa na prostem, redno je tudi eden od zelo dobrih načinov za zmanjšanje stresa in tesnobe naravno, zato poskrbite, da bo zadel na lokalni park pogosto in preživijo več časa na soncu, igranje s svojim psom ali delaš joga vaje.

8. Razumeti svoje meje

Bodite na krovu stavek "Življenje je prekratko" in razume svoje meje. Stalno potiskanje sebe izven lastnih meja morda zdi občudovanja vredno lastnost, toda na koncu, bo zmanjkalo pare, in da je, ko stres postavlja v.

9. Kako zmanjšati stres? Več o tem, da izklopite

V našem sodobnem svetu takojšnjo komunikacijo, je izklop skoraj postala stvar preteklosti, in da je verjetno, zakaj stres postaja vse bolj razširjena. Telefonski klici samodejno preusmeri, delo e-poštna sporočila, posredovana na naše pametne telefone, pritisk nikoli ne ustavi. Učenje za izklop je še en preprost način za zmanjšanje stresa in začeti znova dobro počutje. Nastavite čas v dnevu za izklop, dobesedno, in dal noge, da se sprostite za nekaj ur. Svet se ne bo ustavil obrača, če pustite teh sporočil do jutri in se boste počutili celo veliko bolje za njega.

10 Preživite kakovostnega časa z ljudmi, ki jih imate radi

Poraba kvaliteten čas s prijatelji in družino, z ljudmi, ki jih imate radi, redno, je eden od dobrih in najlažjih načinov za zmanjšanje stresa in začeli počutiti bolje. Ali ste porabili čas za mizo za mirno večerjo ali igrate igre skupaj, bo to smiselno, ko vam vsi počutijo dobro in se znebite stresa.

11. Ne poudariti, o čemer je poudaril,

Stres lahko postane spirala navzdol in jih celo začeli biti zaskrbljeni so v skrbeh, da se pomiri in se spomnil, da je to le naravno telesno funkcijo, ki jih je mogoče nadzorovati. Stres se pojavi kot posledica refleksa boj-ali-letenja telesa, naravni odziv na zaznane nevarnosti, da priznava, da kot dejstvo in potem boste lažje reševanje temeljnih vzrokov za vaše občutke.

12. Samo ustaviti in vonj cvetja

Obstaja razlog, zakaj ljudje kupujejo rože za praznovanja in posebne priložnosti, lahko rože narediti razliko v načinu, kako se počutiš, lahko se boste počutili bolj živ in vesel. Samo gledaš nekaj lepih cvetov, vrtnice, na primer, in vonjem njihov lep vonj lahko hitro in enostavno zmanjšati stres in začeli počutiti bolj osveži in srečen.

Ali veste, nekatere druge načine za zmanjšanje stresa in se počutijo dobro? Prosimo, delite svoje nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...