15 Marilyn Monroe vas citira, da vas navdihnejo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

15 Marilyn Monroe vas citira, da vas navdihnejo

15 Marilyn Monroe vas citira, da vas navdihnejo

"Sem sebična, nestrpna in malo negotov. Delam napake, sem izpod nadzora in v času trde ravnati. Ampak, če me ne more ravnati po moje najslabša, potem sigurno me ne zaslužijo po svojih najboljših močeh. " - Marilyn Monroe Marilyn ni bilo sram priznati svoje nepravilnosti, napake in napake in ona, kot katera koli druga ženska, je želel, da bi brezpogojno ljubil, kdo je v resnici bila. To je velik izjavo, da smo lahko vsi učijo iz nje, če je rekla, da njen mož: "Če želite, da me ljubiš - ljubezen celotno mene, ne samo moj najboljši del!" Vsi si zaslužijo to vrsto ljubezni, dame!

"Kariera je čudovita, vendar si ne more curl z njim na hladno noč." - Marilyn Monroe Čeprav je zelo uspešen, Marilyn Monroe vrednotijo ​​ljubim bolj kot karkoli drugega. Bila je občutljiva, krhka in pogosto osamljen. Ta citat znameniti legendi nas uči, da naše prioritete pravica in ne pozabite, da ne zanemarjajo, ne pozabite, najbolj pomembna stvar v življenju - ljubezen!

"Zelo sem definitivno ženska in uživam." - Marilyn Monroe Lepota kraljica, Marilyn, objel in užival njeno žensko identiteto, njene ženskosti; To je, verjetno, zakaj bi postal tako brezčasna in končni lepota ikona. Oglejmo si zapišite to dober zgled in začnite ljubiti in v celoti in popolnoma sprejemanje sebe, ne glede na to, kaj. Self ljubezen in brezpogojno sprejemanje naše prave narave je resnična skrivnost, da so žensko, očarljiv in privlačen dama!

load...

"Ne želim, da bi denar, samo rad bi bilo čudovito." - Marilyn Monroe Marilyn spoznal, da je glavni namen njene poklicne dejavnosti in njena vrtoglavem vzponu kariere ni bila želja, da bi denar, je prav storil, kar je ljubil in sledila ji srce. Ona doseže svoje sanje iz otroštva! To je velika lekcija, da se učijo od mnogih zelo uspešnih ljudi - ugotovite, kaj vam je všeč in to z vsem srcem, potem, denar in uspeh bo neizogibna.

"Jaz sem dobro, vendar ne angel. Delam greh, vendar nisem hudič. Jaz sem samo majhna deklica v velikem svetu poskušajo najti nekoga, ki bi radi." - Marilyn Monroe Marilyn Monroe je bila zelo romantična oseba, ki po naravi. Bila je hrepenenje za pravo ljubezen in se ne sramuje svojega krhkega notranjega jaza, to je tisto, kar ločuje ženske od moških - občutljive, krhke, žensko srce.

"Če bi jaz upoštevati vsa pravila, nikoli ne bi dobili nikjer." - Marilyn Monroe Marilyn vedel, kdaj in kako se kršijo pravila za dobro. Pogosto ta pravila skriti znotraj lastnega uma. Njen quote nas uči, da razmišljajo izven škatle in upal, da bo pobudo, ko nas naše srce govori tako.

load...

"Daj punca prave čevlje, in je lahko osvojiti svet." - Marilyn Monroe Igralka vedel moč dobrih čevljev in visokih petah. Njen ljubek in eleganten način hoje na visokih petah osvojil srca mnogih ljudi. Tu je še en citat Marilyn o isti temi: "Ne vem, kdo je izumil visoke pete, ampak vse ženske mu dolgujem veliko."

"Nepopolnost je lepota, norost je genij in je bolje, da je popolnoma smešno, kot je nujno dolgočasno." - Marilyn Monroe Ta citat nas spodbuja, da sprejmejo naše "popolne nepopolnosti" popolnoma in v celoti in se naučite, da ostanejo zvesti sebi ves čas.

"Za vsa dekleta, ki mislijo, da ste maščobe, ker nisi velikost nič, ti si lepa in njegova družba, ki je grda." - Marilyn Monroe Marilyn, sama ni bila nikoli dimenzioniranje nič in je verjetno, čutil pritisk "modnih majhnosti", medtem ko delajo v Hollywoodu. S tem citatom igralka nas spodbuja, da ne bo v skladu s površno in lažno standardi družbe; Najbolj pomembno je, da ste srečni in zdravi v telesu in ne pozabite - obstaja samo tista, ki jo na tem planetu, zaklad sami!

"Všeč mi je, da se počutijo blondinka vsem." - Marilyn Monroe Ali ni to smešno ?! Marilyn, čeprav je imela podobo neumna blondinka zaradi nekaterih svojih filmov, je bila zelo pametna oseba z veliko smisla za humor. Ona je dejansko dosegel zelo impresiven rezultat IQ test, ki je bila višja od slovenskega povprečja v času, je tudi rad bere poezijo in se naučiti novih stvari. Stereotipi so pogosto zavajajoče. Marilyn tudi potem, ko je dejal: "V Hollywoodu dekle vrlina je veliko manj pomembno kot njeno frizuro."

"Strah je neumno. Tako so obžaluje." - Marilyn Monroe Ta citat je tako kratek, vendar močan izraz brezčasne resnice. Strah in žal nikoli ni prinesel nič dobrega za vsakogar. Namesto, da obžaluje in žalovanja zaradi preteklih napak, upamo, zavestno usmerjajo naše misli v smeri čudovito tem trenutku in kaj je z veseljem razmišljamo svetlo in srečno prihodnost; ne glede na to, kako težko bi sedanje razmere se zdi, ne pozabite, da je mavrica po dežju!

"Nekdo mi je rekel," Če petdeset odstotkov strokovnjakov v Hollywoodu je rekel, da ni imel talent in bi moral odreči, kaj bi ti naredil? " Moj odgovor je bil takrat in je še vedno, "Če me stoodstotno povedal, da bi bilo vse stoodstotno narobe. '' - Marilyn Monroe Njena odločitev je bila neomajna, ji sanje - jasno, kako bi ji ne uspe ?! Verovanje v sebi, je ena izmed glavnih sestavin za uspeh! Ni važno, kaj je vaš cilj in sanje - moraš ostati močna in prezreti odvrača glasove okoli, šele potem boste dobili želeno zemljišča, nekje čez mavrico...

"Mi smo vsi zvezde in si zaslužimo Svjetlucati." - Marilyn Monroe Ja, pa nikoli ne pozabimo - si zaslužimo Svjetlucati!

Upam, da vam je zdelo zanimivo in inspirativno. Kateri od citatov Marilyn Monroe je vam najbolj ljubil?

Prosim, vas prosimo, da delite svoje misli v pripombah spodaj.

load...