20 malo sprememb, da bi te naredili, da boš postal boljši v letu 2016 | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

20 malo sprememb, da bi te naredili, da boš postal boljši v letu 2016

20 malo sprememb, da bi te naredili, da boš postal boljši v letu 2016

Ok, tako da smo v treh mesecih v novem letu, in do zdaj so vaše Novoletni sklepi bodisi zdrsa, ali ste že raztrgana, da ostanki papirja in se pretvarjala, da ljudje, ki nikoli ni obstajala na prvem mestu.

"resolucije, kaj novega let"? Nisem naredila koli. "

"Rekel si želel postati boljši vas. Imeli ste vse te načrte, ki se "bolje '..."

"Mora ste bili pijani. Nikoli nisem naredil seznam. Game over, bro. "

Čeprav smo v tretjem mesecu leta 2017, je še vedno čas, da delo s tem, da boljši vas. Z devet mesecev, da gredo, ste se za izziv? Če je tako, pa si oglejte na 20 majhnih sprememb, ki jih lahko naredite.

load...

Bodite bolj produktivni

Vsakdo zagotovo želi biti bolj produktivni s svojim časom in dobili več stvari narejeno, in to je res težko reči nekomu, da so bolj produktivni. Toda leta 2017, pri čemer je produktivno je lažje kot kdajkoli prej.

Če imaš pametni telefon, si lahko brezplačno prenesete aplikacije za storilnost, kot so OmniFocus in Evernote. Te aplikacije so oblikovane tako, da se boste bolj organizirano in učinkovito.

Si lahko preberete tudi e-knjige produktivnosti ali spletne žaga, in si lahko ogledate YouTube video posnetke, ki jih motivacijskih govornikov.

Bolj produktivno ste, bolj uspešni boste.

Postanite Mentor

Nekaj ​​ljudje kjerkoli v življenju brez mentorja. Ne glede na to, kako uspešna je kdo, si lahko stavil vaš dno dolar, da na neki točki v svojem življenju, ki jih sami v vrečah mentorja, ki jih poučujejo, kako začeti v življenju.

load...

Če imaš nekaj spretnosti, talent in modrost, da je koristno, zakaj vse to obdržati zase, ko bi ga uporabili za boljše življenje nekoga drugega? Stikov z drugimi in jim pomagajte počutiš dobro, prav tako pa izboljšuje možnosti za druge osebe, da so za uspeh. To je vse o širjenje ljubezni in znanja v letu 2017!

Nakup novih oblačil

Moj prijatelj je rekel, da mi je drugi dan, ki sovraži, kako se oblači. Vse njene obleke so neustrezna, Aljkav in staro.

Preprosto sem ji povedal, da kupiti nekaj novih oblačil. Ona je odzval z besedami, da ni imel "slog", in ni vedel, kaj bi ji ustrezal.

Moj nasvet je, da gledajo televizijske oddaje in filme ter modeliranje svoj slog na znak, ki ga občudujem. Moj mož, na primer, modeli njegov slog na Kramer iz ZDA sitcom Seinfeld. Nosi Hipster oblačila ga naredi prepričani in zagotovljena.

Boljši si pomeni bolj elegantna ste!

Pijte Lemon vode, zjutraj

Eden od razlogov, zakaj se nekateri od nas počutijo počasno ves dan in se borijo za dokončanje naše vsakodnevne naloge je zato, ker smo pravilno začeli dan. Namesto delati prave stvari, ki bodo dali naši možgani in telo zagon, delamo vse napačne stvari.

Ena izmed najboljših stvari, ki jih lahko storite zjutraj je piti kozarec dopolnitev limonino vodo. Ne samo, da vam hidrat po vsem tem spanja, vendar pa bo tudi izpirajte cel kup neprijetnih toksinov iz vašega sistema, ki so pogosto odgovorni za dnevno zaspanost in utrujenost.

Prostovoljec

Odličen način, da se sami počutijo dobro o sebi in svetu okoli vas je, da naredite nekaj nesebično, kot je prostovoljstvo. Moral bi prostovoljno delo na lokalni banki hrane, juha kuhinjo, ali dom za ostarele.

Ti kraji vedno potrebujejo prostovoljce za pomoč. S prispevanjem z spretnost niz, boste zagotovo bi življenje, da malo svetlejša za ljudi, ki jo resnično potrebujejo.

Prostovoljstvo tudi vas postavi v stik z novimi ljudmi, in morda celo nekaj novih prijateljev.

Kompliment Yourself!

Moja mama je vedno govorila, da me, "Bodite sam svoj navijačica, ker nihče drug ne bo." Sem mislil, da je neverjetna stvar reči takrat, in sem še vedno resnično verjamejo v moč teh besed danes.

Sprijaznimo se, da ne boš zbudil na veliko pohvalo od vaših prijateljev. Namesto, da boš zbudil vsako jutro utrujene oči, hladno kavo in žalostno je odhajalo na delo.

Torej, zakaj ne dajo iskro v svoj dan, takoj ga gleda sebe v ogledalu, nasmejan, in zapravljal veliko pohval? Presenečeni boste, kako to počutiš!

Začetek pustite svoje delo At Work

Ja, to je res težko, da včasih pustiti delo na delovnem mestu. Vse prepogosto se znajdemo ob dokumentov domov z nami in naštevanje e-pošto, ko moramo biti sproščujoče.

Ker letos najde blagovne znamke, si nov, zakaj ne bi bilo sklep za začetek zapusti svoje delo na delovnem mestu? Ob svoje delo s seboj domov dodaja samo stres v vašem življenju, in to še dodatno zmanjšuje količino časa, boste dobili, da preživijo z ljudmi, ki jih imate radi, pa tudi na svoje hobije in strasti.

Declutter svojo hišo

Nered hiša vodi v nered mislih. Za skupno vzdrževanje, tako notranje kot zunanje, kako pa ti declutter svojo hišo?

To pomeni, sejanje skozi vaše garderobe in kako se znebiti nezaželenega oblačil. To pomeni, da se vse CD-jev in DVD-jev nazaj v boksih, preden se odloči, katere se znebite. To pomeni, da počistite svoj kopalnica kabinet, klet in garaža.

Nato boste bolje počutili cel kup.

Reči ne ljudi

Če imate občutek, kot da ste dali preveč svojega časa proč leta 2016, to verjetno pomeni, da morate začeti s poudarkom na sebi več v letu 2017. To nujno pomeni, da moraš začeti rekel "ne" za ljudi.

To ni vedno lahko na prvi, ampak ko enkrat začnete rekel ne za ljudi, ki jih boste začeli počutiti zares pooblaščena.

Ob koncu dneva, si ni dolžan, da drugi ljudje srečni. Moraš živeti svoje življenje po svojih pogojih, in če to pomeni preobrat drugi navzdol, potem naj bo tako!

Preberite nekaj pozitivnega Vsak dan

Ko sem šel skozi izbruhu depresije pred desetimi leti, moj terapevt česana skozi moje bralnih navad. Videla je, da sem bral Dickens, Stoker, Stevensona in Poeja.

V bistvu sem bral vse o temnejše strani življenja, ki je rekla je zaostrilo moje depresije.

Povedala mi je, da se glasi vsaj eno pozitivno stvar, vsak dan, pa naj gre za citat, celotno poglavje, ali samopomoč knjiga. Sem storil, in rezultati so bili neverjetno. Počutil sem se povzdignila in ni več pokopali mojo glavo v depresivno literaturi. Začel sem čutiti energije in podaljša.

Morate poskusiti tudi to. Branje nekaj pozitivnega, je super za svojo dušo, še posebej, če to storite zjutraj.

Nauči se več

Veliki ameriški investitor Warren Buffet dejal, da je več bomo izvedeli, več bomo zaslužili. Medtem ko bi bilo več denarja ne sme biti edini razlog, da si želite izvedeti več, resnično živimo v dobi informacij. V bistvu, več znanja imaš, bolj uporaben in zmogljiv ste.

Znanje vas napolni z modrostjo in počutiš super, prav tako dodaja dodatne veščine, da svoj življenjepis. Več veš o čem je boljša možnost, da boste imeli za izboljšanje svojega socialnega kroga in pristanek službo svojih sanj.

Potovanja Nekje Različne

Ko smo bili otroci, bi se moji starši mene in mojo sestro na istem kraju sprejme vsako poletje za naše počitnice.

"Ali ni dolgčas na istem mestu?« Je vprašal, ko sem postal najstnik.

"Kje pa je tam iti?« So vprašali.

Če pogledamo nazaj, da je tako depresivno stvar za povedati! Če želite postati boljši ste v letu 2017, sem popolnoma svetoval, da dobiš od iste stare iste stare in raziskovanje nekje novo. Preizkusite novo mesto ali celo novo državo. Oglejte si nekaj drugačnega, da izpodbija svoje zaznave.

Preživite nekaj časa stran od socialnega Media

Eden od razlogov, naša čustva so negativne, ker smo porabili preveč časa na internetu. Ko nismo ljubosumni na neverjetno življenje drugih ljudi na Facebooku, smo zaskrbljeni, ker je nekdo ni odgovorila, da nas na dating site. Potem smo dobili poudaril zato, ker smo se super stanje, da nihče ni odgovorila, da!

Leta 2017, zakaj ne bi nekaj časa stran od socialnih medijev? S tem se bo omogočilo, da uporabljate svoj čas bolj produktivno, in vaša čustva zagotovo ne niha tako zelo veliko.

Traja nekaj tveganja

Fortune vedno daje prednost pogumen. Uspešni ljudje so ljudje, ki sledijo svojim sanjam in zmagali, ampak vsaka zmaga v življenju se začne z nekaj tveganja in si upajo.

Če imaš sanje, ki ste jih sanjali za vrsto let, kaj vam preprečuje, da bi na koncu ob preskok vere v letošnjem letu? To lahko naredite za veliko boljši, srečnejši boste.

Spoznati nove ljudi

Ko sem zapustil univerzo, sem imel tri leta socialne krize. Vsi moji prijatelji preselila nazaj domov, tako da samo me pustili v mestu. In ker sem obupal pitje, sem ugotovila, da je res težko spoznati nove ljudi.

Sčasoma sem ustvarjalen in našli nove načine za spoznavanje ljudi. Začel sem šel na povezovanje dogodkov, kot tudi večerni pouk. S tem me je spravil v stik s podobno mislečimi ljudmi in razširi svoj socialni krog. Življenje je bilo spet super.

Pustite svoj Comfort Zone

2015 bi lahko bilo sivo leto, ker ste ostali v varnem, cone udobja. Nisi tvegati, ampak naredil stvari, ki ste jo vedno storiti.

Toda poznavanje pasme prezir. Leta 2017, če želite, da postane boljši vas, boste morda morali zapustiti svoje območje udobja. Morda boste morali tvegati in poskusiti stvari, ki vas običajno prestrašiti.

To bi lahko pomenilo poskuša novo službo ali selitev. Karkoli že je, tako vašega območja udobja, je osvežujoče in bo pomagal, da se boste počutili spet oživljena.

Jejte Boljše

Tudi če ste zadovoljni s svojo telesno težo, je še vedno spreminja, da vas bi lahko v svojo prehrano, ki bo izboljšala vaše splošno telesno in duševno počutje.

Če ste že obstajal na dieti junk hrane za predolgo, 2017 je lahko leto končno kick navado.

Ali ste morda razmišljal o odhodu vegetarijanec ali vegan v zadnjih nekaj mesecih? Zdaj je čas, da sprejme bolj pozitivno prehrane.

Bodite hvaležni za kaj moraš

Preveč nas preživijo veliko časa stanovanja na stvari, ki jih nimajo in ne cenijo stvari, ki jih imamo.

Imate veliko stvari dogaja za vas v življenju prav zdaj: Morda imate prijatelje, službo, sposobnosti, domišljijo, talent, prihodnost veseliti, hišo, partnerja, avto in tako naprej.

Ne pozabite, da obstaja veliko ljudi tam zunaj, ki bi radi imeli celo polovico tega, kar imaš. Torej nasmeh in se veseli za to, da imate kar imate.

Wake Up A Little Bit Prejšnja

Ko čakamo, dokler ne bomo res morali vstati iz postelje, neizogibno na koncu po vsem, da se vse, kar je storil, preden smo prišli na delo. Mi hiteti pod tušem, hitro narediti kavo, in pogosto glavo skozi vrata, ne da bi jedla zajtrk.

Toda zbujam pozno lahko naredi nas uničen, in to pomeni, da smo dobili prost dan, da slab začetek. Leta 2017, zakaj ne zbudi le 30 minut prej, tako, da izpolnite svoje zgodnje opravila z manj stresa?

Zapišite nekaj ciljev

Vse prepogosto smo prišli do konca leta in mislim, "Huh, res niso dosegli vse, kar sem si želel, da tega leta!"

Eden od razlogov za to je, da bomo zanemarili zapisati naših ciljev. Če ne boste zapisali svoje cilje, ne veš, kaj si cilj. Zato si drift skozi dvanajst mesecev, ki ima prav letos, vendar ne veliko leto.

Naredite to leto boste končno dosegli nekaj, kar si želite preživeti nekaj časa, da se zapisali svoje cilje.

load...