26 uporabnih nasvetov o tem, kako izboljšati svoje življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

26 uporabnih nasvetov o tem, kako izboljšati svoje življenje

26 uporabnih nasvetov o tem, kako izboljšati svoje življenje

1) Več o tem, da gredo spat in se zbudiš ob enem in istem času vsak dan. To lahko dodate stabilnost in dobro strukturo, da vaš dan in vam bo pomagal vsako jutro zbudiš truda in radostno.

2) Sleep nič manj kot 8 ur na dan, na ta način si bo zagotovil svoje telo z dober počitek in se boste počutili bolj energična in živahna.

3) napitka vsaj 1500 ml vode vsak dan. Voda bo pomagalo utripa iz toksine iz vašega sistema, bo vaša koža bolj jasna, bo voda hidrat svoje telo od znotraj in povečati vaš metabolizem, tako da ne boste borijo s prekomerno težo več. Lahko nastavite uro na pisk vsakih 90 minut, da se spomni, da piti kozarec vode. Ta navada lahko močno izboljšajo svoje zdravje in postavo!

load...

4) Zapišite (ali razmišljajo o) 10 stvari, ki ste hvaležni za vsako jutro. Ta tip bo pomagalo določiti pozitivno razpoloženje za ves dan!

5) Ugotovite, 3 dejanja, ki jih lahko storite vsak dan, da bi izboljšali svoje odnose z vaše pomembne druge. Na primer, jim povedati, "I love you" Vsako jutro, ko se zbudiš in pred vašimi pojdi spat, gre za pol urni sprehod v parku skupaj vsak dan po večerji in držijo za roke ali napisati nekaj ljubezenskih zapiske in jih držijo v kraje, kjer jih bo vaš partner videti vsak dan.

6) Jejte vsaj 3 obrokov svežega sadja, jagode in zelenjavo vsak dan. Bogat z vitamini in vlaknine, te zaklade narave bo izboljšala vaš pogled, bo pomagal povečati svojo raven energije in vam z dobrimi hranilnimi snovmi za zdravo in harmonično delovanje telesa.

load...

7) opravlja vsak dan vsaj 15 minut. Počutili se boste bolj polni energije in živahno vsak dan. Jaz, osebno, ljubezen jogo je "pozdrav soncem« izvaja dnevno. To traja samo 15 minut na dan, vendar je čudovito razlike v načinu, kako sem videti in občutiti.

8) Pomislite samo o dobrih stvareh, in se osredotočiti na pozitivne ves dan. Na ta način boste sami vlak, da je fizična optimist ob vsakem času; pozitiven duševno odnos bo vaše življenje srečnejše in lažje.

9) Skoči veselja 1 minuto vsako jutro. Naučil sem se to odlagališče od Victoria Secret modela Miranda Kerr. Poskušal sem se za sebe in to je samo čudovito! Veselo jutro skoči za eno samo minuto, vam bo pomagal začeti vaš dan v pozitivnem truda in enostavno.

10) Ko se ujeli kartonom o ničemer, prenehajte takoj in razmišljati o nečem pozitivnem. Ta tip vam bo pomagal razviti pozitiven duševno odnos in, kot veste, pozitivne misli, pozitivne rezultate!

11) Pazite na držo, medtem ko sedi in hoje. Ali nekaj nazaj redno krepitev vaje. Dobra drža bo pomagalo izboljšati razpoloženje in celo, samozavest, po nekaterih raziskavah. Torej, držite glavo visoko, vendar nikoli nos!

12) Bodite negovan in obleko lepo v vsakem trenutku. Živimo samo enkrat, zato, da bodo vaši lepo obleko za neke posebne priložnosti? Posebna priložnost je popolnoma nov, čudovit dan, ki vas pozdravi za okna!

13) Naučite se nekaj novega vsak dan. Na ta način boste izjemno obogatijo svoje življenje.

14) Smile pogosto. Nasmeh na neznancev. Nobene potrebe ni, da seznam vseh prednosti nasmejan in pozitivnost. Vsakdo ve, da je nasmejan lahko močno izboljšajo svoje življenje in povečati svoj občutek sreče. Torej, kaj je zavestno vaditi vsak dan nasmejan!

15) Preberite vsaj 15 strani na dan. Saj ni tako težko! Na ta način, v enem letu se boste lahko brez težav prebrati približno 30 knjig.

16) Ali eno vrste stvar, da nekdo vsak dan, majhna ali velika. To bo vaš in njihov dan / življenje svetlejši.

17) Popolnoma odpraviti junk hrano iz svojega življenja, ker vaše telo ne more prejeti nič koristnega iz te predelane vrste hrane. Sistem mora trdo delati, da se znebite posledic uživanja predelane hrane, zato se izogibajte.

18) Obstaja tanka črta med biti pošten in nesramno. Je z njim seznanjen.

19) Opredeliti dejavnosti, ki bi si zapravljajte dragocenega časa vsak dan in zavestno omejiti čas, ki ga porabite za njihovo početje. (Na primer, brskanje Facebook, gledanje nesmiselnih televizijske oddaje, preverjanje e-poštnih sporočil 10-krat na dan, itd)

20) Družite se z ljudmi, ki jih občudujejo in želijo biti všeč, na ta način, boste rastejo.

21) Naučite se 5 novih tujih besed vsak dan, kot je ta, boste lahko izvedeli skoraj 2000 novih besed v 1 letu.

22) Povej prijaznih besed in spoštovanje do drugih ljudi, to je pogosto, na ta način boste lahko prijatelje truda in enostavno.

23) Odpraviti preklinjanje besed iz svojega besednjaka. Razred in vulgarni jezik ne more poročiti. Naj le dobre besede, prihaja iz vaše lepe ust. Vedno se spomnite, da reči "prosim" in "hvala".

24), se nikoli ne primerjajo z nikomer. Ostani sebe in ustvariti lepoto v svojem življenju.

25) izogibali čenče, se skušajo izogniti govoriti slabe stvari o drugih ljudeh na hrbtu.

26) Naj odnos hvaležnosti tvoje ves čas.

Upam, da vam je zdelo koristno. Prosim, vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako izboljšati svoje življenje v razdelku komentarju spodaj.

load...