4 razloge, zakaj mora vaša preteklost vedno ostati v preteklosti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

4 razloge, zakaj mora vaša preteklost vedno ostati v preteklosti

4 razloge, zakaj mora vaša preteklost vedno ostati v preteklosti

Vsi delamo napake, to je dano. Razlog je, da rastemo, se učimo, in delati napake, je eden od najboljših načinov, da se naučijo nekaj o življenju. Ne verjamemo, naše starše, ko so nam povedali, da se bo nekaj se zmotili, moramo vzpostaviti to za nas. Torej, delati napake ni problem. Problem se omogoča spomin na napako, da vas drži nazaj od narašča, v vseh pogledih, osebno ali poklicno. To je razlog, zakaj je treba vse, kar je v preteklosti ostanejo tam. V nasprotnem primeru se boste na koncu trpijo zaradi enega ali vseh teh petih "bolezni".

1. Obžalovanjem

Torej, ste naredili nekaj pred napačne desetimi leti. To bi lahko bila velika zmota ali kaj majhen, vendar ga ne more pustiti njega. Ali res verjamete, da bi lahko imeli stanovanje na svojih preteklih napak nobenega pozitivnega učinka na vaši prihodnosti? Zavedajoč se dejstva, da si naredil kaj narobe, je ena stvar, da je dobra, zdrava zavest in se lahko naučite od njega. Postati obseden, pa vedno ustavi v svoje skladbe, ko je podobna situacija nastane okoli sebe, da ne bi morali narediti isto napako še enkrat, res ni dober občutek. Samo zato, ker ti neka situacija spominja na drugo, v kateri ste jih naredili napako v preteklosti, ne pomeni, da bo enak položaj. Poleg tega, kar je najbolj pomembno, je, da se zaveda, da v tem zadnjem primeru boste naredili napako, kajne? Torej, če ste tega zaveda, lahko zavestno izogniti isto napako, res je tako enostavno, kot da.

load...

2. Samopomilovanje

Poglejmo na zrcalno podobo # 1, ko je nekdo drug storjena krivica. Znova in znova, kot leta minevajo, se spomnite, ko ste bili boli in preprosto ne more najti v sebi, da spustiš bolečine. Samopomilovanje je eden izmed najbolj uničujočih občutkov, da bi lahko imeli. To vam immobilises psihično in, glede na čas, lahko pohabljenec trajno. To je nekako tolažba občutek, saj ste sami videli kot nedolžna žrtev. Če ste žrtev, potem ne more biti odgovoren za vse, kajne? Napačna. Lahko in mora biti odgovoren za svoja dejanja, vključno s sklepom, da naj boleč spomin gredo in se naprej s svojim življenjem. Včasih so pretekle napake drugih ljudi, ki so vas prizadele potrebujejo pomoč strokovnjaka, in če mislite, da je treba takšno pomoč, ne oklevajte, da ga iščejo. Ampak, če na neki točki boste začeli sum, da ste spremenila v samopomilovanja junkie - morda je nekdo predlagal nekaj v tej smeri na vas - ukrepati in ga ustaviti, zavestno. Kaj je naredil, je naredil, ni mogoče razveljaviti, in to je to. Pojdi naprej.

3. Nemotiviranosti

Stalno stanovanje v preteklosti, ne samo slabih časih, ampak v dobrih kot tudi, je neverjetno kontraproduktivno. Življenje ni država, to je proces napreduje, postane boljši, pametnejši, na koncu srečnejši človek. Ne boste mogli narediti, če je vse, kar lahko pomislite, kako se stvari včasih v preteklosti. Morda je bilo super, ali pa bi lahko bilo grozno, vendar je edina stvar, ki je pomembno je, da je odšel. Cenijo dobre spomine, a ne živijo za njih. Zapomni slabe, vendar ne dovolite, da bi vaši obešala. Vaša prihodnost je tam, pod nosom, svet se premika, in jih je treba premika z njo. Obstaja tako veliko novih izkušenj, da uživajo, toliko novih napak, da bi, če vam je všeč, kaj še čakaš, sedenje in reminiscing o preteklosti?

load...

4. Negotovost

Biti kronično negotovo je kaj žal, zamere, samopomilovanje in nemotiviranost bistvu dodate do. Preganja preteklost je kot resno bolezen z veliko simptomov in to je eden izmed najhujših. Starševski vpliv je daleč najpogostejši razlog za negotovost, a veš, kako se reče, ko dosežejo določeno starost, ne moreš naprej kriviti starše, kako vaše življenje se dogaja. Kaj to pomeni, je, preprosto, da boste morali dati svojo preteklost za seboj, in prevzeti odgovornost za trenutno situacijo. Dodeljena, lahko svet se zdi, da je strašen kraj, vendar to še ni vse grozno. Obstaja toliko stvari za navdih in vas Podžigati, morate samo, da si za njih. Način, kako premagati negotovost je, da se osredotoči na možne posledice svojih odločitev. Vprašajte se, kaj je najslabše, kar se lahko zgodi, če se odločim za to, potem pa priznati, da si, da je najhujše v resnici ni tako slabo, navsezadnje, tako da lahko tvegati.

Preteklost je lahko rožnato mesto, polno srečnih spominov, ampak tudi te pasts so za vami. Ob dober spomin in ob udobje v spominu, je dobro, če je to storjeno z ukrepom. Popolnoma živijo zunaj tukaj in zdaj, je boleče, in da je bolečina lahko nadomestne sami.

load...