45 življenjske skrivnosti, nasveti in triki: kako spremeniti življenje za boljše? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

45 življenjske skrivnosti, nasveti in triki: kako spremeniti življenje za boljše?

45 življenjske skrivnosti, nasveti in triki: kako spremeniti življenje za boljše?

Vsakdo želi živeti srečno življenje. Danes si oglejmo nekaj življenjskih skrivnosti, nasveti in triki, ki lahko se boste srečnejši in vaše življenje bolj neverjetno:

1. Pozitivna duševno odnos

Več o tem na ustrezne pozitivnega duševnega odnos in naj nič in nihče vzeti svoje veselje. Tvoja sreča je povsem odvisno od vas. Odločil, da živijo v radosti, misli pozitivno in z veseljem ves čas.

load...

2. Priti v formo

Imate samo eno telo, medtem ko živi na tem planetu, zato poskusite dobro poskrbel za to, ki ga jedo zdravo in uveljavljanja; ne samo fit in zdravo telo vam bo pomagal počutili bolj samozavestni o sebi, ampak tudi, boste imeli veliko več uspeha z nasprotnim spolom.

3. Naj bo dobro držo

Dobra drža lahko ne samo, da so videti bolj privlačna, ampak tudi, lahko se boste počutili veliko bolj samozavestni.

4. Ne pozabite imena ljudi

Ali ste vedeli, da ljudje res radi slišali zvok svojem imenu? Včasih je težko zapomniti imena vseh ljudi, še posebej, če ste socialno aktivni in izpolnjevati številne nove posameznike, vsak dan. Ko sam / sama nekdo predstavlja za vas, poskusite uporabiti svoje ime v pogovoru toliko, kot si lahko; jim bo všeč in bo tudi vam pomaga, da se spomnite, enkrat za vselej.

load...

5. Make očesni stik, medtem ko se pogovarjam z ljudmi

Poglej naravnost v oči ljudi, medtem ko imajo pogovor. To vam bo pomagalo vzpostaviti boljši stik in narediti dober vtis.

6. Izbral svoje prijatelje pametno

Družite se z ljudmi, ki imajo podobne vrednote, da bi tvoj in ki so sposobni za podporo in vas spodbujamo, v času težavah. Ali ste vedeli, da imajo vaši prijatelji in ljudje, ki si preživijo večino svojega časa z ogromno vpliva na vas? Zato je izbrala svoje prijatelje pametno in se izognili povezujejo z negativnimi in obsojanja ljudi.

7. Zapomni nove stvari vsak dan

Zapomniti nekaj dragocenega vsak dan, pa naj gre za citat, pesem, nova tuja beseda ali samo moder pregovor. Ne samo, da obogatijo svoje življenje, ampak tudi, morda ne boste mogli deliti to prefinjeno znanja si pridobijo s prijatelji in družino.

8. Preštejte svoje blagoslove

Ne vzemite čas za samoumevne, bodite hvaležni za življenje, zdravje, prijatelji in za vse druge velike stvari, ki ste blagoslovljeni z.

9. Vedno radovedni

Učite se od otrok - nikoli ne izgubijo občutek za čudo in radovednosti. Doživite nove stvari, ven iz svoje cone udobja in raziskovanje.

10. Naučite se živeti v sedanjem trenutku

Mimo je šel, prihodnost je le senca, sedanji trenutek je edini čas, ki smo jih zato, naučiti živeti svoje življenje s polno paro in uživajte sedanji trenutek, toliko, kot lahko.

11. Smile pogosteje

Ali ste vedeli, da lahko preprost nasmeh na obrazu v trenutku spremeni razpoloženje na bolje? Ko nasmeh vaše telo sprošča "srečen hormon", zaradi česar ste nenadoma počutijo srečnejši.

12. Pijača voda namesto soda

Naj vodi svojo glavno pijačo. Izogibajte soda, pakirane sokove in druge sladkim pijačam.

13. Postavite si cilje

Določiti jasne cilje, ki vam bo dala več možnosti, da bi jih dejansko dosegli, zato je ključnega pomena, da traja nekaj časa in si zapišite vse, kar si želite doseči na vseh področjih življenja. Set kratkoročno, dolgoročno in vseživljenjskega ciljev. Smo na koncu postanejo srečnejši, če imamo kaj prizadevati v življenju, ko smo premagali izzive in uspešno doseganje zastavljenih ciljev.

14. Dream velika

Ne omejujte se. Ne bodite sramežljivi. Velike sanje.

15. Zaupanje vaša intuicija

Sledi svojemu srcu in zaupati svoji intuiciji. Ne zanemarjajo poslušanje notranjega glasu; Pogosto, lahko naša intuicija nam razkrivajo veliko več, če smo le pozorni in poslušati.

16. Spremljajte svojo blaženost

Ugotoviti, kaj imate radi storiti in začeti početje. Vaše življenje bo postalo veliko bolj izpolnjena in srečna. Tudi če trenutno ne more živi iz vašega hobi, vsaj nekaj časa vsak dan (tudi če je samo eno uro ali 30 minut na dan) za stvari, ki bi jih z veseljem, pa naj gre za petje, ples, pisanje, kuhanje ali kaj drugega. Ne čakajte, dokler se upokojijo, da začnete to, kar želite, začnejo po svoje blaženosti zdaj!

17. Preberite več

Znanje je moč. Zato, naučiti ljubiti in prakso redno branje; neguje svoj um z informacijami in znanjem. Hvala za knjige, smo lahko kramp v najbolj genialnih umov zgodovine in se učiti iz svojih ogromno modrosti.

18. Poštenosti in integritete

"Poštenost je prvo poglavje knjige modrosti," - Thomas Jefferson

Integriteta se delamo prave stvari, ko je nihče ne gleda. Bodite iskreni ves čas, še posebej, vedno zvest samemu sebi.

19. Naučite se brati hitreje

Hitro branje vam lahko prihrani veliko časa in energije za druge prizadevanj. Obstajajo različni načini za učenje hitrost branja: youtube, spletne tečaje, knjige, itd

20. Ven iz vašega območja udobja

Nekateri ljudje ujeti v istih dnevne rutine in rituale, ki se zdi, da se ohranja znova in znova. Čeprav bi to nekako način življenja zdi udobno, vaš um (tako kot telesu) potrebuje nekaj spodbude, da bi bili v odlični formi. Ven iz svoje cone udobja in poskusite nekaj novega.

21. Vaja prijaznost

Bodite prijazni do ljudi, pomoč ljudem v stiski. Boste prejeli nazaj oceane sreče, zadovoljstva in veselja.

22. Spustite tisto, kar ne more nadzorovati

Ne poskušajte nadzorovati stvari, ki jih preprosto ne morejo vplivati. Vaše življenje bo veliko lažje, ko ste izvedeli, da javnost in izpustil.

23. Pojdite ven in uživajte v naravi, priti na soncu...

Preživeti nekaj časa na prostem, priti na soncu, se povežite s končnim vir energije - narave, si dovolite, da se počutim odlično; vam bo pomagal polniti baterije in dobil navdih...

24. Ne jemljite življenja preveč resno

Ne jemljite vsega, kar prihaja svojo pot preveč resno, naučite smejati in igrati; še posebej, naučite smejati sebi. Videli boste, kako veliko bolj zanimivo in bo izpolnjuje svoje življenje postane takoj, ko odprete vrata in pustite nekaj zabave pridejo.

25. Bodite točni

S tem, da točno pokažete drugim ljudem, ki jih cenijo in spoštujejo svoj čas toliko kot vi vrednost tvoje.

26. Ustvarite svoj življenjski moto

Najdi stavek (ali besede), ki vas navdihuje in da je vaš življenjski moto. To je lahko nekaj podobnega: "v živo, ljubezen, smeh" ali "Carpe Diem". Izbrala besedilo, ki resnično v sozvočju z vami, navdihuje in vam pride v odlično razpoložen.

27. Znebite se stresa

Poiščite svoje načine za preprečevanje stresa in skrbi iz svojega življenja. Nekateri ljudje jogo, drugi uporabljajo meditacije in tehnike sproščanja, drugi ljudje radi petje in ples, da se znebite strahu... Obstaja veliko načinov, da to storite. Najbolj pomembno je, da razumete, da je stres in skrbi, nikoli ni prinesel nič dobrega za vsakogar. Ti bodo mislili, da je veliko bolj jasno in našli rešitve za težave veliko hitreje, ko ste brez bremena tesnobe.

28. Take majhne spal čez dan

Če ste utrujeni in izčrpani čez dan, poskusite z majhnimi spal, tudi če je samo 15-25 minut; vam bo pomagal polniti baterije, se počutijo močne, osveži in so bolj produktivni skozi ves dan.

29. Izrežite vse smeti

Ko govorim o zmanjševanju vso navlako iz svojega življenja, pa ne mislim samo junk hrane (seveda, tudi to), ampak tudi, da se znebite slabih navad, ki vam ne prinašajo nič dobrega, met ven vse nepotrebne navlake, ki jih ne uporabljate več, izrežemo vse nezdravih in neprimernih odnosov, ki ovirajo svojo rast... Z drugimi besedami - brezplačno nekaj več prostora v vašem življenju za nove velike stvari za vstop.

30. Naučite se odpuščati in hitro pozabi

Ko boste obdržali jezo in grenkobo proti nekomu, se morda zdi, da vam bo ta druga oseba, ki je užaljen, se počutite slabo, vendar v resnici, si samo škodijo sami. Osvobodite se strupenega občutek unforgiveness tako hitro, kot lahko.

31. Pojdite na novice detox

Novice so običajno napolnjeni z negativnosti in če vsak dan nahraniti svoj um s to vrsto duševne prehrane, samodejno začeti razmišljati negativne misli, ki ne bodo vplivale na vaše življenje boljše. Spravi svojo dozo novic enkrat ali dvakrat na teden. Kakorkoli že, če nekaj pomembnega res zgodi, da boste vedeli, o tem od svoje družine in prijateljev.

32. Omejitev vaš čas zapravljaš dejavnosti

Sledi in omejiti vse svoj čas zapravljaš dejavnosti, pa naj gre za brskanje Instagram ali Facebook račun nekoga, branje slaven gossips ur, brezciljno gledam youtube ali preverjanje e-pošte vsakih 10 minut. Stop. Uporabite svoj čas pametno.

33. Bodite prijazni

Obstaja verz modrosti v Svetem pismu, ki pravi: ".... Mehko jezik bo zlomil kost" (Pregovori 25:15) Bodite prijazni. Ljubezen ljudi. Daj pohvale. Bodi potrpežljiv. Bodite skrb. Ne pozabite, da je bolje, da je nekako, kot da je prav!

34. Raziščite nove kraje

Travel. Več potujejo. Peljati. To bogatijo dejavnost lahko izredno spremeniti svoje življenje, kar vidite svet z drugačnimi očmi.

35. Jesti manjše porcije, toda pogosteje

Jejte 4 - 5 krat na dan, vendar manjše dele. To lahko pomaga povečati vaš metabolizem, vodenje teh dodatnih funtov na zaliv.

36. Fotografija več

Obvestilo lepoto okoli sebe, da slike, zajemanje lepih trenutkov. Čez nekaj časa boste veseli, da si.

37. Declutter vašem domu

Mečejo vse stvari, ki jih ne uporabljate več.

38. Uspeh dnevnik

Kupite prenosni računalnik in si zapišite vse svoje uspehe, dosežke, vesele dogodke in pozitivne dogajanja, ki so nastale čez dan. Vaš uspeh revija vas bo okrepila in bo enostavno, da se počutite dobro.

39. Čiščenje vašega govora

Več o tem, da bi obvladali svoj jezik, odpravo vseh besed-parazitov iz svojega besednjaka, znebiti slenga in zaprisege. Naučite se lepo govoriti.

40. Vlak vaši možgani in spomin

Več o tem 10 tujih besed vsak dan; V enem letu boste vedeli, 3650 novih besed, ki vam bodo omogočile, da imajo dostojno pogovor.

41. Kontrast prhanje

Kontrast prhanje je zelo koristno. Ne samo, da lahko povečajo svojo odpornost in okrepi živčni sistem, ampak tudi, da je odličen način za hitri zagon dneva. (Samo poskrbite, da pred spreminjanjem vsak del vašega vsakdana se posvetujte z zdravnikom).

42. Začnite dan na pravi način

Ustvarite jutranji ritual, ki vas bodo dobili v odlično razpoloženje za dan. Na primer, lahko začnete svoj dan z nasmehom: nasmeh, medtem ko je videti na svoj odsev v ogledalu, dal nasmeh na vaše ljubljene, nasmeh, medtem ko pitje jutranje kave in jesti zajtrk. Si lahko preberete tudi svoje pozitivne dnevne afirmacije, gledam svoje najljubše motivacijski video ali raziskati navdihujočih misli in knjige. Ali karkoli naredi si srečen, tako polnjenje zjutraj in si cel dan s pozitivno energijo.

43. Konec vaš dan na pravi način

Enako velja za način boste na koncu dneva. Najti načine, da se dobijo dobre volje pred spanjem, saj bo vaša podzavest dvignili na te zadnje misli in čustva, ki ste jih imeli pred spanjem in ga bo igral na celo noč, zato poskusite, da bi bilo tako pozitivno možnem času.

44. Praksa daje

S tem in s pomočjo drugih ljudi, ki jih rastejo.

45. Naučite se prezreti negativna mnenja drugih ljudi okoli vas

Mnogi ljudje dobijo razburjena, ko se o tem negativno govoril. "Ne pustite, da mnenja povprečnega človeka vas pregnan. Dream, in misli, da si nor. Uspeh, in misli, da si srečen. Pridobiti bogastvo, in misli, da si pohlepen. Ne oziraj se. On preprosto ne razume, "- Robert G. Allen

Upam, da vam te življenjske skrivnosti, nasveti in triki, kako spremeniti svoje življenje na bolje koristno.

Vas prosimo, da delite svoje misli o tem, kako živeti življenje srečni v oddelku komentarji spodaj.

load...