5 navad, ki jih morate zapustiti za srečo (1. del) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

5 navad, ki jih morate zapustiti za srečo (1. del)

5 navad, ki jih morate zapustiti za srečo (1. del)

1) Izogibajte se negativne self-talk in self-dvoma. Misel je zelo močno orodje, da imamo in se lahko uporablja tako v konstruktivne in zelo uničujočih načinov. Edina oseba, ki posluša svoj samogovor ves dan si ti, kakor tudi edina oseba, ki ima nadzor nad njo - si ti, pa tudi! Henry Ford je nekoč izjavil: "Ali mislite, da lahko, ali misliš, da ne moreš, imaš prav." Tukaj je se nanaša na samo govori v naši glavi ali na naše misli. Zato, da bi se borili negativen način razmišljanja, moramo razviti zelo močno pozitiven odnos v vsaki situaciji. Dobra novica je, da je pozitivna misel veliko krat močnejši od negativnega! Zaradi tega je naša naloga lažje. Torej, ne boj negativne misli, samo jih nadomestiti z pozitivnimi!

2) Začnite z majhnimi koraki bi dosegli svoj cilj, ali, z drugimi besedami, stop odlašanje. Vaš cilj ali "sanje", je lahko videti zelo velik in skoraj nedosegljiva, ampak če ga razbije na majhne ali celo "drobnih" nalog bo lažje, da začnejo premikati v smeri oblikovanja svojo vizijo. In s časom, bo vse te majhne korake, ki ste jih že naredili privede do velike in velike spremembe v svojem življenju, in zato, da se vaše sreče!

3) Stop kritiziranje drugih ljudi. Pogosto smo v skušnjavi, da opazimo in beseda nepravilnosti drugih ljudi, še posebej, če so ti ljudje niso prisotni. Ampak ena pomembna stvar je razumeti, da ko kritizirajo druge, se kopičijo negativne energije znotraj svojega lastnega srca, ki lahko pritegne negativnosti v vašem življenju. Naj samo osredotočiti na lastne rasti in izboljšanje lastnega življenja, tako da le ne bo imel časa, da bi opazili, kaj je narobe z življenjem drugih ljudi. Opazili boste, koliko srečnejši bo vaše življenje postalo, ko bo brez kritizirajo druge.

load...

4) Zaprite se v primerjavi z drugimi in nehal poskušam biti, razen sebe nekoga. Mediji in televizija skuša vsiliti "skoraj nedosegljiva" slike za nas in da nam sledite standarde, ki jih najdejo privlačna. Ampak to je nemogoče, da bi vsi ljudje gledajo in se "določen način", in bi bilo zelo dolgočasno živeti v svetu, kjer bi vsi bili popolnoma enako. Vaša moč je v tem, da se, ker je le te eden na vsem širnem svetu! Nekdo bo vedno višja, pametnejši, lepši, mlajši od vas, vendar ne tista, ki jo lahko! Torej, sprejeti in ljubiti sebe, kdo ste in sprejeli vse, kar je o svoji edinstvenosti! Takole se boste srečni in popolni!

5) Prenehajte jemati vse, kar imajo za samoumevno in začeti biti hvaležen namesto! Življenje je sreča lahko dramatično poveča s pomočjo hvaležnosti! To je ena od prave skrivnosti srečnega življenja. Poskusite narediti to preprosto vajo: ko se vsako jutro zbudiš, poskusite, da se počutijo hvaležen za 10 različnih stvari v svojem življenju. To je lahko naključno, majhne ali velike stvari... In ti sploh ne potrebujete povedati z besedami, ključno je, da se počutijo hvaležnost notri. (Če ste bolj udobno, ko ste "hvala na glas", to!). Ko vam to "vajo" Vsako jutro, boste programiranje podzavesti za pozitivnosti in sreče, in bodo seveda imeli dober in pozitiven odnos skozi ves dan! Lahko konča vaš dan na enak način in pojdite spat občutek hvaležen. To vam bo pomagalo, da so sladke in vesele sanje. 🙂

Upam, da vam je zdelo koristno in ti nasveti bodo nekako pomagal, da se počutijo srečnejši. Kasneje bom deliti več "sreče nasvetov" in stvari, s katerimi bo sreča bo vaš zvesti spremljevalec v življenju.

load...

Jaz bom vesel, da slišim od vas, zato vas prosimo, vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako biti srečen v razdelku komentarju spodaj.

Shine vedno!

load...