5 navad, ki jih morate zapustiti za srečo (2. del) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

5 navad, ki jih morate zapustiti za srečo (2. del)

5 navad, ki jih morate zapustiti za srečo (2. del)

1) Izogibajte nevednost (ali nikoli ne ustavi učenje novih stvari). Naši možgani je podobna mišico, tako da je precej treba usposobiti, da ohrani to je učinkovitost. Ne samo, učenje novih stvari, ki vam bo pomagal rastejo duševno, ampak tudi bo, da vaše življenje bogatejše in srečnejše. Torej, poskusite, da se naučijo nekaj novega vsak dan (ali vsaj vsak teden) - vzeti plesne lekcije, se naučijo nove besede v tujem jeziku, kuhamo novo jed, ki ga nikoli niso preizkusili, ali prebral nekaj novih knjig. Ali vse, kar je novo za vas, tako da boste rasli.

2) Ne bodi strah reči "ne". Jaz osebno ne maram žaliti ljudi, tako pogosto sem imel težave reči "ne". Ste že kdaj imeli takšne situacije, kjer se je vrgel proti sebi in čutil zamero potem? Te vrste situacij nikoli koristno za vi ali osebe, s katero se poskuša zadovoljiti proti vašega notranjega sporazuma. V tem času sem se naučil, da je dejansko mogoče reči "ne" v zelo "lep" način, ne da bi bili povprečni. Lahko samo srečni, ko sledi svojemu srcu in ko se to, kar želite narediti. Torej, od zdaj naprej, nikoli ne bo strah reči "ne", ko hočeš povedati in se boste počutili bolj svobodno in srečno!

3) Izhod strah zagona več. To sploh ni pomembno, kolikokrat vam ni uspelo v preteklosti. Dobra novica je, da lahko vedno začeti znova, se lahko obrnete na stran svojega življenja in začeti "pripoveduje novo zgodbo". Nekateri ljudje mislijo, da je prepozno, da so prestari, ali nimajo določene spretnosti, ampak resnica je - nikoli ni prepozno, da začnete premikati v smeri svoje sanje, vse te ovire na poti, so preproste iluzije! Nikoli ni prepozno! Ljudje se poročita pri 75 in živel srečno do konca dni. Nekateri najdejo svoje prave poklic v življenju na 90 in končno začnete uživati, kaj delajo. Drugi ustvariti veliko podjetij, vse od njih ne, ampak en dan imajo preboj! Če ste dovolj vztrajni - prej ali slej vam bo uspelo! Torej, nehal negativne misli in strahove, in se prepričajte, da ni nikoli prepozno začeti znova!

load...

4) Izogibajte se zaspali (... In prenajedanje)... Spanje je pomemben in eden od najpomembnejših stvari, za dobro počutje in zdravje vašega telesa, ampak tudi veliko od tega lahko počutite utrujeni, imajo pomanjkanje energije in celo lahko ti "leni". Zato je priporočljivo, da spijo okoli 7 ali 8 ur na dan, nekateri ljudje spijo samo 6 ur in počutim se odlično. Poskusite prisluhniti potrebam vašega telesa in disciplinirati sami iti spat in se zbudiš ob istem "rednega" čas. Prenajedanje je tudi nekaj, da bi se izognili z vsemi sredstvi. Srečno telo - vesel duh!

5) Mečejo napačno samopodobo. (Zamenjajte jih veliko in pozitivno podobo o sebi). Kakšna je vaša notranja podoba sebe? Kako vidite sebe? Če imate slabo samopodobo, vam ni všeč sami, nenehno kritizirajo in krivi sebe... Vse to vas ne more pripeljati do srečnega življenja. Drugi ljudje lahko čutijo tudi vrsto energije, ki jo "vibracijskega" in vas ustrezno zdravljenje. Če res želijo biti srečni in da vodi veliko in opravljeno življenje - ustvariti veliko in pozitivno podobo o sebi. Pozitivne afirmacije vam lahko pomaga, da to storijo, tukaj je nekaj dobrih:

Sem živahno bitje ljubezni in svetlobe. Jaz vibrira pozitivno energijo in srečo. Bolj hvaležen sem - za več razlogov, se mi zdi, da je hvaležen. Všeč mi je in sem sprejeti v celoti. Ljubim in spoštovanju vseh ljudi.

load...

Lahko ustvarite svoje afirmacije, ki ustrezajo svoje pomisleke in jih berejo vsako jutro in vsak večer, da bi jim vstop v vašo podzavest in nato, po enkrat, bo vaš odnos in čustva spremeniti za boljše in vaša samopodoba se bo izboljšala.

Upam, da vam je zdelo koristno. Kakšni so vaši nasveti za srečnejše življenje? Prosimo, delite svoje misli z menoj v razdelku komentarje. Ostani lepa in biti srečen!

load...