55 nasvetov o tem, kako živeti v najkrajšem možnem času | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

55 nasvetov o tem, kako živeti v najkrajšem možnem času

55 nasvetov o tem, kako živeti v najkrajšem možnem času

1) Bodi zvest samemu sebi. Ne poskušajte zadovoljiti ljudi.

2) Odkrijte vašo življenjsko namen. Če želite izvedeti, kakšna je, vzemite list papirja in svinčnik, našli 20 minut mirnem času (ko se nihče ne moti) in zapišite vprašanje: "Kaj je moj pravi namen v življenju" Nato začnite pisati navzdol odgovore, da pop v tvoji glavi. Napišite vse, kar si lahko zamislite. Odgovor, ki vas bo jokal je "ena"!

3) Bodite pozitivni. Pozitivnost bo vaše življenje veliko lažje. Oglejte si kozarec napol poln, namesto pol prazne. To vam bo prinesla veselje in srečo in bo pomagala pri reševanju težav je veliko lažje in hitreje!

load...

4) Pozabi na preteklost. Nikoli ne pogledam nazaj, ker to ni smer si bodo.

5) Vzemite si čas, vsak teden (idealno, vsak dan), za stvari, ki so vam všeč. Če imate radi slikanje, petje, ples, igranje instrumenta, ali teče v parku, to storiti, in to večkrat! To bo vaše življenje veliko srečnejši. Počne stvari, ki so vam všeč, bo zapolnila vaše srce s pozitivno energijo in navdušenjem.

6) Zapišite vaše življenjske cilje. Bodite natančni. Kakšni so vaši 1, 2, 3 letnik cilji? Kako se vidite čez 10 let? Napišite vse navzdol. To vam bo pomagal priti jasno vizijo o svojih resničnih željah, tako da boste živeli svoje življenje s polno paro.

load...

7) Presenetite svoje najdražje. Bodite velikodušni. Biti darovalec. Dajte vaše ljubljene svoj čas, svoj nasmeh, vašo prijaznost in vašo pomoč... To bo veselje, ne samo, da njihov svet, ampak tudi, bo prinesla srečo in zadovoljstvo, da vas preveč.

8) Odkrijte svojo strast v življenju in ga pretvori v karieri. To, kar vam je všeč za življenje bo vaše življenje bolj smiselno.

9) Pogovor pozitivno o vseh ljudeh. Nikoli čenče za vašega prijatelja hrbtu.

10) v celoti in popolnoma verjamejo vase in v svoje sposobnosti. Samo veš, da lahko!

11) Naučite se odpuščati in hitro pozabi, na ta način boste sami osvobodijo bremenom grenkobe.

12) Pusti "nezdrave" razmerja ali, z drugimi besedami, ljudi, ki so nespoštljivo ali nepošten; te vrste razmerij preprečiti vaš od narašča.

13) Preživite več časa s svojimi najdražjimi, s svojo družino in prijatelji; zgraditi odnose z ljudmi, ki vas navdihujejo in ti dajejo "krila"...

14) Bodite iskreni v vsakem trenutku. Bodite iskreni do sebe, pa tudi z drugimi.

15) Ali nekaj nekako vsak dan.

16) Iskanje prave ljubezni. (Če ste samski, seveda). Srečno in smiselne romantično razmerje bo čarobno in iskrico v svojem življenju. Zato, ko je pravi čas, zaljubi... Poroko... Imeti otroke...

17) Naj nove prijatelje. Prav tako zdi dobro, resnično, zvesto najboljšega prijatelja; možnosti, poročiti z njim / njo.

18) Napišite pismo za svojo prihodnost sebe, zapremo in jo odprli šele, ko je pravi čas (to je lahko v 3, 5 ali 10 let...). Odkril sem to smešno trik z gledanjem filma. Ženska napisal pismo svoji prihodnji sebe, ko je bila le majhna deklica. Potem, ko je odraščal, je našla to pismo in ga prebral... Je popolnoma spremenila svoje celo življenje! Poskusi, bi bilo zabavno.

18) Osvobodite svoje življenje od nereda. Vrzi stvari, ki jih ne potrebujete (ali pa več ne uporabljajo): declutter torbico, garderobo, svojo kuhinjo, računalnik in celo hišo. Več stvari mečejo - več prostega prostora, ki ga bomo ustvarili za nove stvari, ki lahko zdaj vstopijo v tvoje življenje...

19) Preživite več časa z otroki, tudi če niso tvoje. Otroci imajo zelo čisto, pozitivno energijo življenja in je tako veliko stvari se lahko naučimo od njih...

20) Pogovor s starejšimi, na ta način boste odkrili modrost.

21) Ne zadovoljite se drugi najboljši. Ne zadovoljite kariero, ki vam ni všeč, ne reši za partnerja niste zaljubljen, ne usede za težo niste zadovoljni z... Vi ste vredni najboljše! Gre za to!

22) Vedno naprej, da se naučijo novih stvari. Učenje se ne ustavi, ko pridemo iz univerze. Še naprej učiti v času svojega celotnega življenja. "Znanje je moč", je nekdo nekoč rekel, in to je, popolnoma, res!

23) Preizkusite nove stvari. Če želite, da živi svoje življenje s polno paro, nato pa se raztezajo svoje meje in iti ven iz vaše cone udobja, ki ga poskušam nekaj novega: gredo na potovanje v drugo mesto, naučiti novega jezika, poskusite različne vrste hrane , najti nov hobi... Narediti nekaj, kar še nikoli niste storili prej.

24) Obkrožite se z inspirativno okolje. Naj vaš dom bo vaš navdih. Okrasite svojo dnevno sobo, spalnico in kuhinjo po vašem okusu. Obkrožite se z okoljem, ki bo spodbujala rojstvo novih idej in navdušenja v svojem srcu...

25) najdejo vzornike, bodo motivirati in vas navdihujejo. Če bi se tja, kamor želite, da se, potem lahko to storite tudi...

26) vedno dobimo kakovosti. Vedno dajo pravo vrednost. Dati več, kot je prosil od vas.

27) vedeti, kaj je pomembno. Get vaše prednostne naloge v redu. Poznate svoje vrednosti. To vam bo pomagalo plovbo ladje svojega življenja v pravo smer.

28) Bodite prisotni v tem trenutku. Preteklost je izginila, prihodnosti še ni tu... Ob koncu dneva, edini čas, imamo (in se vedno) je "sedanji trenutek".

29) Vzemite si čas za smeh in igro. Naj vaš notranji otrok se zabavajte! Ples v dežju, pojejo na ves glas, ko nihče ne posluša, skok veselja! Bodite brezplačno, zabavajte se!

30) Pusti stresa in nikoli pustiti skrbi strup svoj um. Več o tem, da se sprostite, globoko vdihnite, meditacijo in izpustil stresa. Sta skrbi kdaj prinesel nič dobrega za vsakogar?

31) Smile z neznanci.

38) Ustavite sodeč druge.

33) Naj odnos hvaležnosti tvoje ves čas. To je enostavno, da začnete jemati stvari za samoumevne. Stop za nekaj časa... Zapri oči... In začel meriti svoje blagoslove... Boste takoj počutili bolje.

34) Pojdi ven v naravo, da napolni baterije: Občudujte, cenijo, se potopite globoko v svoji lepoti.

35) Naučite se iz svojih napak. Napake so samo koraki, ki vas vodijo k izpolnitvi vaših ciljev.

36) Ne poskušaj. Do. Ali pa ne. Ni poskusiti.

37), Ljubezen in spoštovanje sebe. To vam bo pomagalo, da ljubiti in spoštovati druge.

38) tvegati. Žal izgubljenih priložnosti je bolj grenak kot neuspeh.

39) Take priložnosti.

40) Smej več.

41) Embrace spremembo, saj sprememba pomeni rast.

42) Glej vsak dan, kot povsem nov začetek, saj je jasno platno, kjer si lahko slikati kaj ti je všeč.

43) Stop skrbi, kaj drugi ljudje mislijo o vas; kaj mislijo, da je njihovo lastno podjetje!

44) Bodite zvesti, kdo ste, ne kopirati, ne ustrezajo. Je najboljša različica sebe. To je bolje, da je original, kot kopija!

45) Bodite proaktivni, ukrepati, ko je vaš notranji glas (ali vaša intuicija) vam pove, da to stori, ne drugega, mislim, deluje!

46) Ustavite kartonom. Ne poskušajte najti izgovore. Popravi svoje težave, namesto.

47) Bodite spontani. Vam ni treba načrtovati vse.

48) Ustvarjanje jutranji ritual, ki bi zapolnil dan z pozitivnosti. To je lahko nekaj preprostega, na primer skodelica jutranje kave, skupaj z dobro pesem in ples.

49) Potovanja več. To vam bo pomagalo živeti življenje s polno paro.

50) Vaja.

51) razširijo svoje meje. Set višje cilje, sanje večje sanje, ne omejujejo svoj potencial.

52) Pojdi na novinarski detox. Redno gledal novice lahko strup svojo zavest z negativnosti.

53) Glej sunrises in sončni zahod. To je tako navdihujoča (in romantično)!

54) Naučite se kuhati nov obrok vsak teden (ali vsak mesec). Če vam ni všeč kuhanje, potem, raziskovanje novih restavracij in odkrijte novo hrano.

55) motivirati sebe vsak dan. To lahko storite z branjem inspirativno knjige ali ponudbe, gledanje motivacijske filme ali pa samo z razmišljanjem (ali rekel) vzpodbudne besede ali pozitivne afirmacije zase. Imejte radi svoje življenje!

Upam, da si našel te besede živeti s koristno. Kakšni so vaši nasveti o tem, kako živeti življenje s polno paro? Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...