6 nasvetov o tem, kako prenehati z odlašanjem in postati bolj produktivni? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

6 nasvetov o tem, kako prenehati z odlašanjem in postati bolj produktivni?

6 nasvetov o tem, kako prenehati z odlašanjem in postati bolj produktivni?

1) Najprej zapišite seznam dejavnosti, ki "jedo" svojega časa, stvari, ki ne prinašajo nič dobrega v svojem življenju, z drugimi besedami, napišite seznam svojih "čas wasters" z okvirni višini Ko boste porabili za vsako od njih vsak dan. Na primer: način pregledovanja Facebook - 30 minut; Preverjanje moj e-poštni 10-krat na dan - 20 minut; Gledanje delovni čas zapravljaš YouTube video posnetke ali neuporabna TV-oddaje - 2 uri; Branje slaven gossips brez katerih še vedno lahko srečno živijo - 30 minut...

Nato izračunamo vso količino časa, ki ga zapravljaš na te stvari in se zaveda tega. Lahko bi bil v šoku!

Upoštevajte, da lahko preverite svoj e-poštni le dva krat dnevno - zjutraj in zvečer - to bo trajalo le 5 minut, v celoti in ne boste zamudili ničesar! Enako velja za Facebook - dobili zaveda, koliko časa ste porabili tam in jo prilagodite. No, imaš moj point - odpraviti "čas wasters" iz svojega življenja.

load...

2) Izogibajte se pisno dolgo "narediti" seznamov. Naj razložim: tako dolg seznam nalog, ki vas lahko odvrne od njih uresničevanju. Namesto, vsako jutro napisati 3 glavne stvari, ki jih bo naredil, da je dan, da se približajo na svoj glavni globalni cilj. Ko ste zapisali samo 3 stvari - da naredi vse, kar je videti enostavno. To je psihološki trik. Si bo vodil veliko bolj produktivno življenje, če nastavite 3 jasne cilje vsak dan in jih doseči.

3) Uporaba časovnika. Na primer, omogoča naučiti lekcijo produktivnosti od najbolj znanih glasbenikov; ponavadi imajo veliko redne discipline - so postavili čas intenzivnega dela, recimo 60 minut za prakticiranje igrajo svoje listine, nato pa imajo 15 minut odmora. Torej, nastavite časovnik za 45 minut in se osredotočiti na doseganje pomembnih nalog v tem času, nato pa nastavite 10 minutni odmor. Takole boste postali veliko bolj produktivni in bodo dosegli več.

4) Nagradite se medtem približuje svojim ciljem. Mi ponavadi dosegli več, če smo motivirani, ko vidimo takojšnje plačilo. Zato je v času odmora od intenzivnega dela, ki ga lahko obdarite z nekaj okusna (ampak zdrava) sladico, poslušate svojo najljubšo pesem, brskanje svojo najljubšo spletno stran ali izmisliti sami kakšno drugo vrsto zdravljenja.

load...

5) Razdelite velik cilj na manjše naloge. Včasih lahko naše velike, ogromne, velikanske cilji Zdi se, da naši možgani kot velik in nedostopna, kot gore, sploh ne vem, iz katere strani za začetek plezanja. Ampak tukaj je trik, da lahko pokvari vaš cilj v manjše naloge, nato pa lahko celo prekinil teh manjših v še preprostejše naloge. Tako kot bo to tvoj veliki cilj videti bolj realistično in manj strašljivo.

6) Stop razmišljanja - samo to! Pravzaprav, dokler načrtovanje in razmišljanje o stvar, ki jo želimo doseči imajo lahko nasproten učinek. Pogosto ljudje začeli čakali na "popoln" čas, poskušamo ugotoviti, za "idealno" načrt, počakajte navdih ali v pravem trenutku, in vse te stvari, ki privede do odlašanja! Seveda, malo načrtovanja nikoli ne boli, ampak namesto čakanja in dolgotrajen, to pač! Ko začnete premikati proti svojemu cilju, čeprav, z majhnimi koraki, ste že bližje. Torej, stop odlašanje in se storiti stvari! "Če mislite predolgo o tem stvar pogosto postane njegova razveljavili." Eva Young

Upam, da vam je zdelo koristno. Prosim, vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete o tem, kako ustaviti odlašanje in začeti produktivna v pripombah oddelku.

load...