7 načinov za takojšnjo povečanje samozavesti in samospoštovanja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

7 načinov za takojšnjo povečanje samozavesti in samospoštovanja

7 načinov za takojšnjo povečanje samozavesti in samospoštovanja

1) držo. Moj prvi nasvet bi zvok enostavno, vendar je lahko res velike razlike - vaditi dobre drže! Nekatere znanstvene raziskave so pokazale, da ima dobre drže neposreden vpliv na to, kako se počutite o sebi. Z vadbo dobre drže, ki jih bo "samodejno" bolj zaupljivi, navdušeni in pooblaščena, in boste enostavno dober in pozitiven vtis na druge.

2) obleko gor, ne dol! Kljub temu, da oblačila niso najpomembnejše stvari na svetu, vendar je način oblačenja lahko izjemno vpliva na način, kako se počutijo, zato lahko uporabite to "orodje" za vašo korist, povečati svojo stopnjo zaupanja. Ko nosiš elegantne obleke, da se boste počutili veliko - celo svoje vedenje, tako, kot hodi in spremembe govoriti. In ko rečem elegantne obleke ne pomeni nujno drago! Najdete ostro in elegantno obleko, v vsaki trgovini, le izbral kosov, da se boste počutili bolj elegantno, samozavestno in privlačno.

3) Povej si pohvale v pred ogledalom. Vi ste svoj najboljši prijatelj! Vem, da se sliši čudno, vendar je res! Torej, poskusite sami spodbujati in povečati svojo stopnjo zaupanja, ki pove, spoštovanje sebe pred ogledalom, pravijo, prijazne in dobre besede za sebe, omeniti svoje prednosti in cilje, izpostaviti svoje sposobnosti in talente. Videli boste, kako dobro se lahko ta tehnika povečanje vaše zaupanje!

load...

4) Bodi hvaležen in hvaležen.... In ne mislim, da morate biti vljudni in reči "hvala", da damo v supermarketu (čeprav je dobra in normalna stvar, seveda) samo. S tem, da hvaležen, mislim, da boste morali osredotočiti na stvari, ki jih že imate v svojem življenju in za katere ste hvaležni. Ko to storite, boste vlak svoje podzavesti za uspeh, saj se strinjate, da ste že dosegli veliko dobrih stvari, da so hvaležni za (lahko je: ljubeča družina, dobro zdravje, hrana, vaše sposobnosti ali katere koli druge stvari ki jih cenijo v svojem življenju). Kot znameniti "zakon privlačnosti" pravi - "podobno privlači podobno", tako, da si vzamemo čas, da vsak dan počutim hvaležni boste pritegnili več stvari, da so hvaležni za!

5) Poglej za najboljše v drugih ljudeh. To je lahko tako enostavno, da sami sodelujejo v gossips in začeti kritizirajo druge ljudi. Ampak kaj je naučiti drugače živeti. Naučimo iskati in videti le najboljše v drugih ljudeh. S tem bomo izvabil najboljše v nas, zato se bomo počutili bolj samozavestni!

6) Začetek ljubečo šport in izšlo! Biti v veliki fizični obliki lahko zelo velik booster zaupanje in ne samo to. Ko začnete telovaditi, boste povečali tudi vašo raven energije in s tem - bo produktivnost raste. Vse to lahko pripelje do boljših dosežkov in bolj atraktivno in pozitivno življenje.

load...

7) Poskusite nekaj novega. Narediti nekaj novega, nekaj, kar se je zdelo grozno, ali jih je težko za vas, in to počne kljub temu, lahko močno poveča svojo raven zaupanja (in tudi, poskušam nove stvari, ki vam lahko pomaga, da se razvijajo in rastejo). Torej, vzemite tiste tango razrede, ki ste jih vedno želeli, da bi, naučiti novega jezika, pridružite večerne slikarstvo razrede... Naredite nekaj, kar ste si vedno želeli, da ne...

Upam, da vam je zdelo koristno. Kakšne so vaše poti za povečanje samozavest in samospoštovanje? Prosimo, delite svoje misli v razdelku komentarje.

load...