7 navad uspešnih ljudi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

7 navad uspešnih ljudi

7 navad uspešnih ljudi

Vsakdo od nas ima navade in s temi navadami smo oblikovali naše življenje. Uspešni ljudje razumejo zelo dobro in pogosto so se razlikovali s skupnimi lastnostmi, kaj je govoril o njih v današnji temi:

1) Uspešni ljudje nikoli ne obupajte. Ti lahko pade, vendar pa bo vedno vstane in nadaljuje loviš svoje sanje. Tukaj je tisto, Ralph Waldo Emerson ima za povedati o tem: ". Naša največja slava ni nikoli ni, vendar se vzpenja vsakič, ko nam ne uspe"

2) Optimistični pogled na življenje in sposobnost dojemanja pozitivnosti v vsaki situaciji. Na primer, Thomas Edison, ni več kot 1000-krat, medtem ko poskuša ustvariti žarnico. Ko so ga vprašali o tem, je bil njegov odgovor: "Nisem uspela 1.000-krat sem uspešno odkrili 1.000 načine, da ne bi žarnico.." Torej, uspešni ljudje osredotočajo na rešitve in ne na težavo.

load...

3) Uspešni ljudje imajo jasne cilje (ali vizije), in so lahko videli končni rezultat. Predstavljajte si, da ste na tem, da bi poletel in ob nakupu vozovnice, boste rekli: ". Daj mi prosim eno karto za Ameriko" Amerika ima 50 različnih držav, in če ne veš, kam greš, je lahko življenje vam prinese kjerkoli... Torej, če želite, da bi bili uspešni (to velja za vsa področja), ki jo je treba določiti jasne cilje in vedo, kaj si želijo. Če ga ni razbrati še, potem si vzemite čas in Brainstorm o tem. Lahko se papir in odgovoriš na eno vprašanje v pisni obliki: "Kaj so moji cilji v življenju"... Napisati vse, kar prihaja v mislih in, ko pišete, da stvar, ki vas bo jokal ali boste začutili navdušenje, potem, ste našli enega od vaših pomembnih ciljev. Te sanje bo vaše življenje smiselno in zelo močna.

4) Uspešni ljudje delajo, kar imajo radi. Ena zelo pomembna stvar v življenju je, da bi našli svoje področje strasti in da bo vaše delo. Konfucij je govoril o tem: "Izberite posel, ki ga ljubiš, in nikoli ne bo treba delati en dan v svojem življenju." Tukaj je tisto, kar Steve Jobs je rekel: "Vaš čas je omejen, zato ga ne zapravljajte živijo nekoga drugega življenje se ne ujeti v dogme, - ki živi z rezultati razmišljanja drugih ljudi, ne pusti.. Hrup mnenja drugih odtegne od tvojega notranjega glasu. In najpomembnejše, imej pogum, da sledi svojemu srcu in intuiciji. Nekako že vem, kaj si resnično želite postati. Vse ostalo je drugotnega pomena. " Tukaj je namig od enega izmed najbolj uspešnih podjetnikov Richard Branson:. "Ne stori, če ga ne uživajo Vodenje podjetja je veliko krvi, znoja in solz (in kofein), pa na koncu. Dneva, morate biti nekaj, kar bomo lahko ponosni gradnjo. "

5) Uspešni ljudje ne zapravljajo svoj čas. Vedo, da je čas zelo dragocen in je pravzaprav edina stvar, ki jih ne moremo kupiti ali odkupi.

6) Uspešni ljudje svojo srečo. Ne počakati zmago na loteriji, da imajo jasen načrt za življenje in jo prilagodite, kot so napredovanje. Raje, da deluje in ne čakajo do "vreme" za je življenje prav. Uspešno oseba ni pasivna contemplator njegovih okoliščin, je režiser filma o svoji usodi.

load...

7) vedno učijo. Uspešni ljudje nikoli ne ustavi raste, vreme je intelektualno, duhovno ali učenje novih spretnosti. Mahatma Gandhi je dejal: »Živi, kot če bi umrl jutri. Več o tem, kot če bi živel večno "In tukaj je en citat, ki ga Voltaire:".. Bolj ko berem, bolj sem pridobiti, bolj prepričan sem, da nič ne vem "

Seveda obstaja veliko več zanimivih stvari in skrivnosti, da se učijo o uspešnih ljudi. Bom govoril o tem v svojih kasnejših objavah. Prosimo, delite svoje misli z menoj v pripombah oddelku. Če imate kakšno vprašanje, vas prosimo, da vprašati. 🙂

Ostanite srečni in prisotni v tem trenutku!

load...