8 čudovitih pozitivnih izjav, v katere morate verjeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

8 čudovitih pozitivnih izjav, v katere morate verjeti

8 čudovitih pozitivnih izjav, v katere morate verjeti

Biti pozitiven in ostati pozitiven, ne glede na to, kaj je življenje vrže v obraz, je večkrat opozoriti, kot najboljši način za uspeh in z veseljem vse vrste strokovnjakov, od vodilnih svetovalcev za psihoterapevte. Pozitivne afirmacije se lahko šteje New Age junk nekateri, ampak zato, ker so pozitivni, bi lahko rekli, da ni nič narobe, da jih poskuša uporabiti. Poleg tega, če mislite o tem, če je le kaj dramatičnega zgodi, smo nehote prišli do naših pozitivnih afirmacij, da bi ohranili naše duševno zdravje in preživetje dramo. Nato smo jih pozabili, pa gremo naprej. Tukaj je nekaj pozitivnih afirmacij koli od nas lahko storite s.

1. Jaz sem edinstven in dragocen

Vsak človek je edinstven, vprašajte raziskovalca DNA. Ta edinstvenost presega genetika, vendar pa gre za edinstven ličila osebnih lastnosti in značilnosti preveč. To je tako dobro, da se zavedajo svoje edinstvenosti, kajne? Potem je tu še vrednost. Prepričevanje sebe, da ste prav tako dragocen kot vsako osebo, ki jo pogledati do bo naredil čudeže za vašo samopodobo in ambicije, da ga poskusite.

load...

2. Zmorem

Karkoli delaš, ko se počutite dvomi, da boste dokončati nalogo uspešno, ponavljam, da v tvoji glavi. To je v bistvu eden od nezavednih afirmacije, ki jih uporabljamo, ko smo napenjanje nekaj storiti. Ali je zavestno in da bo bolj učinkovita, saj pove, se "ne morem storiti, da" vas poziva, da res to storiti, ne obupajte, strah, da nisi kos nalogi.

3. Sem super

To je najkrajši različica celotne skupine pozitivnih afirmacij v zvezi s svojo poklicno pot. Izbirate lahko še enega, ki ustreza vaš položaj - če imate radi svoje delo ste trenutno, če ste med delovnimi mesti ali pa šele začenja novo kariero. Ključno je, da vse, kar je, lahko to storite in si lahko veliko na to. Ste veliko na svoje delo in si hiter učenec, tako da ni izziv lahko namig ravnotežja.

load...

4. Sem zdrav in vesel

Tudi če niste, ponovite afirmacije. Če želite, da bi bilo dobro bolj realno, da ga spremeni v "Jaz sem bolj zdravi in ​​srečnejši vsak dan". Um lahko dela čudeže na telo, ki je uveljavljeno dejstvo, da, če ste trpijo zaradi bolezen, ponovite to potrditev, da začnete počutiti bolje (vendar ne nehajte uporabljati zdravila, seveda!). Če ste zdravi, na drugi strani, vendar pa imajo druge težave, se pravi, to potrditev lahko osredotočite na pozitivne strani svojega življenja, ne pa negativnih.

5. I privabiti ljubezen

To, še enkrat, lahko zvok težko verjeti, če se počutite depresivni in osamljen po težkih razpadu, vendar pa vam lahko pomaga, vseeno. Dejstvo je, da smo vsi lahko privabili ljubezen, če smo samo da ga preizkusite z vero vase in prepričanje, da bomo lahko prinese srečo v življenju nekoga drugega, in jim omogoči, da prinese srečo v naše. Ne pozabite # 1 nasvet: Ti si edinstven in dragocen človek.

6. Sem uspešna

Smešno, misliš? Ti grozo dan, ko boste morali plačati najemnino vsak mesec? To se lahko zgodi vsakomur, ampak tisto, kar morate zapomniti, je, da se stvari ne bi bilo treba ostati na ta način za vedno. To, kar je namen pozitivnih afirmacij, kot je ta, je: da se zavedaš, da je vse v vaših rokah in ste popolnoma sposobni imajo boljše življenje, kot si že. Več o tem, kako prihraniti denar, namesto da bi jo frittering. Naučite se novih spretnosti, ki vam lahko dobili novo, bolje plačano službo. Možnosti so neskončne in ste uspešna!

7. Sem mirno

To je dobra za tiste med nami, ki so kronično zaskrbljeni ali pa imajo kratek živce. Izgubili svoje kul ni nikoli pametna poteza v družbi, zato je dobra stvar je, učiti se držati vajeti trdno. Preostala miren v vsaki situaciji bo tudi pomagalo si ga videti bolj jasno in ustrezno ukrepali. Na primer, če sovražiš svoje delo in ste se odpuščeni, morda ne bo čas za besa, ampak za praznovanje, kajne? Razmisli v tej smeri, obrača negativnosti v pozitivnost. Ko boste dobili visi za to, da bomo lažje vsakič.

8. Jaz sem hvaležen za vse, kar imam

Obstaja toliko stvari v življenju vsakega posameznika, da so lahko hvaležni, vendar smo največkrat odločijo za zamerijo in obžalujem negativne dogodke. Bodi hvaležen, ker veliko družino, na primer, ali imajo najboljše prijatelje na svetu. Nasprotje zahvalo je pri stvari in ljudi za samoumevne, kar ne pomeni, da kdo srečnejši, to pomeni, da so vedno bolj vseeno za seboj. Bodite pozitivni, bo hvaležen za to, kar imate, sta stvari, ki jih delali za in tisti, ki so prišli v vas kot darilo.

Katere so vaše najljubše pozitivne afirmacije?

load...