8 enostavnih motivacijskih nasvetov o tem, kako se znebiti negativnih misli | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

8 enostavnih motivacijskih nasvetov o tem, kako se znebiti negativnih misli

8 enostavnih motivacijskih nasvetov o tem, kako se znebiti negativnih misli

Povprečna človeško bitje ima na tisoče misli vsak trenutek. Nekateri so zavestno misli in drugi so podzavest, ampak ko negativne misli začeti prednost pred več pozitivnimi mislimi, potem je lahko težko, da jih nedosegljivi. Negativne misli lahko uidejo izpod nadzora, z eno vžigalne ena in še ena. Če ne nadzirajo te negativne misli in nam omogočajo, da spirala navzdol, da nadaljuje, lahko uniči naše razpoloženje in lahko vpliva na našo sposobnost za izvajanje nalog, tako da se glasi teh preprostih načinov, ki jih lahko pokličete ustavitev o teh negativnih misli:

1. Poglejte se v ogledalo in nasmehom

Nasmejana v ogledalu je naša prva in najbolj preprost nasvet o tem, kako se znebiti negativnih misli. Sliši se malo čudno, ampak pojdi poglej v ogledalo in nasmeh na sebi. Nasmejana je nalezljiva, tudi takrat, ko je svoj nasmeh, in da bo pomagal, da se sprostite, da se boste počutili lažje in dvignite razpoloženje. Ne pozabite, da je potrebno veliko manj mišice nasmeh, kot ga ima, da jezijo.

2. Izziv svoje negativne misli

Ne samo sprejeti svoje negativne misli, ki jih izpodbijajo namesto. Če ste skrbi, da je prepozno za imenovanje, potem se vprašajte, kaj v resnici je najhujše, kar se lahko zgodi, če ste malce prepozno? Verjetno boste tudi ugotovili, da je vaš zaskrbljujoče, kaj bo vas pozna, saj vam ne bo res treba razmišljati takoj, ko so v paniki.

load...

3. Sing eden od vaših najljubših pesmi

Še en preprost način, da se znebite negativne misli je - pojejo pesem. Saj ni treba, da je dobra pevka, niti ne boste celo, da se spomnimo besed, ampak petje skupaj z enim od vaših najljubših melodij je odličen način, da osvetlite vaše razpoloženje in bo vaš um off negativne misli. To je neverjetno način, da bi ubil off stres preveč, da pojejo na!

4. Prenehati misliti negativno in mislim približno 10 stvari, ki jih je lahko hvaležen za

Še en nasvet o tem, kako se znebiti negativnih misli je - premagati negativnost, ki ga iskreno zahvalo. Za vsako negativno misel obstajajo, verjetno deset pozitivne pa skriva stran tam nekje, morate samo, da se osredotoči na njih. Stop svoje negativne misli, mrtvih v svoje skladbe, z navedbo vsaj 10 dobrih stvari, ki jih imajo v svojem življenju, in hvala bogu za te blagoslovi! Ugotovili boste, da pomaga.

5. Povejte si, da hočeš biti srečen

Kako se znebiti negativnih misli? Sprejme odločitev, da bo z veseljem. Abraham Lincoln je nekoč dejal, da "je večina ljudi tako srečni, kot hočejo biti" in gospod Lincoln ni bilo narobe. Lahko dejansko sprejme odločitev, ki jo želite, da je srečna. Če se ne odločite, da imajo na negativne misli, potem ste zaradi česar je zavestna odločitev, da je bolj optimističen in zato bolj srečen. Torej, naslednjič, ko začutite, da ste dol, se vprašajte: "Ali želim biti nesrečen in ne želim biti srečna?" To je vse odvisno od vas.

load...

6. Ali nekaj lepega za nekoga

Še en preprost predlog o tem, kako se znebiti negativnih misli je - narediti nekaj dobrega za nekoga. Ali dobra dela za nekoga, manj sreče kot ti, in da se boste počutili dobro o sebi, pa tudi traja vaš um off negativnih misli. Lahko bi naredil nekaj prostovoljno delo, jasno, stare obleke za darujejo v dobrodelne namene ali pa bi bilo tako enostavno, kot telefoniranje in starejši sorodnik za klepet.

7. Stop poskuša drugega ugibati druge ljudi

Ena od največjih vzrokov za negativne misli, ki je skrbelo, kaj si drugi ljudje mislijo o vas ali o nečem, ki ste jih opravili. S tem je verjetno, da povzročajo težave v vaših mislih, da preprosto ne obstajajo v realnosti. Ne moreš brati misli, da se ne pretvarjati, da si lahko, in se bolj osredotoči na sebe in manj o tem, kaj drugi ljudje lahko ali pa tudi ne razmišljam o tebi.

8. Ne pozabite, da težave ne traja večno

Preveč načrtovanje in preveč zaskrbljujoč vodi le preveč stresa. Ko so negativne misli gnetli svoj um, ne pozabite, da nič ne traja večno, tudi slabe stvari. Izkoristite kaj imate danes; številne negativne misli so popolnoma neutemeljene, zato soočiti s težavami, ko je res treba, da se bo to verjetno nikoli ne zgodi tako ali tako.

Kako se znebiti negativnih misli? Ali imate druge nasvete motivacije za skupno rabo?

load...