8 nasvetov o tem, kako ravnati z negativnimi, težkimi ljudmi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

8 nasvetov o tem, kako ravnati z negativnimi, težkimi ljudmi

8 nasvetov o tem, kako ravnati z negativnimi, težkimi ljudmi

Če obstaja ena stvar, ki lahko piha svojo motivacijo pravica iz vode, da se sami znajdejo v družbi negativno osebo. Zdi se, negativnosti, da je nalezljiva, in če niste previdni, se bo Masiranje off na vas. Toda, kako lahko pomaga nekdo, ki je ves čas negativen, ne da bi dobili zanič v razpoloženju sami? Če poznate koga, ki je občutek navzdol in odlagališč, potem tukaj je osem praktičnih nasvetov o tem, kako ravnati s težavnimi ljudmi v vašem življenju:

1. Zaščitite svoj srečni prostor

Naš prvi namig o tem, kako ravnati s težavnimi ljudmi je - ne dobijo zanič v svojo negativnost. Naj bodo previdni in zaščititi svoj srečni prostor, ko se pogovarjam z negativno osebo. Ostanite pozitivni v svoj um in se izognili le dogovor z njimi, saj jim to ne bo pomagalo, in se vam bo morda znižala preveč.

2. Skrbi za njih in poskusite poslušati, kaj imajo povedati

To bi lahko skušnjava, da teči miljo proč od negativnega oseba, vendar ima nekdo samo poslušati, da jih je lahko tisto, kar potrebujejo. Ne samo čarovnice izključi, ko se pogovarjajo ali se bo to samo krmne svoje misli, da nihče ne skrbi za njih.

load...

3. Se ne strinjam in ne ostanejo tiho

Samo se strinjali, da je svet pokvarjen mesto, da se jim ne bo pomagalo, vendar ne bo veliko uporabljajo, če si sedel tam v tišini in da ni imel pripomb na vse. Da bi jim pomagali, morate nežno izziv svoje negativne predpostavke; Molk bo sklepati le svoje soglasje.

4. Spravi jih, da se osredotočijo na eno preprosto, pozitivna stvar

Še en dober namig o tem, kako ravnati s težavnimi ljudmi je - ne bo poskusila popraviti svoje težave za njih. Ne poskušajte biti amaterski psihiater in mislim, da lahko rešijo svoje težave za njih v enem dnevu. Poskusi namesto da bi se jim, da se osredotoči na enega preprostega pozitivna stvar, da bi svoje misli stran od negativnih stvari. Lahko bi bilo tako enostavno, kot govorimo o tem, kaj je na televiziji, kako svetlo in sončno je danes, ali pa, kako zabavno bi imeli skupaj zadnji čas, da si izpolnjeni. Tudi če daš oseba, le malo predaha od negativnosti, to je začetek.

5. Dajte jim priložnost, da vent svojih čustev

Naš naslednji nasvet o tem, kako ravnati s težavnimi ljudmi je - jim dati čas, da se stvari off njihove prsi, preden poskusite spremeniti temo. Takoj Preusmerjanje temo pogovora stran od svojih problemov, bodo dodali le njihov občutek izolacije. Naj jih imajo deset minut zračenja, potem vedo, da ni vseeno dovolj poslušati.

load...

6. Poskusi, da bi svoje probleme v perspektivi

Negativne ali depresivni ljudje ponavadi to, kar so psihiatri klic catastrophizing. To pomeni, vidijo stvari, kot precej slabše, kot so v resnici. Izpodbijanje te misli, skupaj z nekaj empatije, jim lahko pomagajo videti resnice, s stavki, kot so: "Razumem, zakaj bi si mislili, da, toda..."

7. Bodite pripravljeni, da jih sprejmejo, kot so

Lahko samo poskusite tako težko razvedriti osebo navzgor, tako da vedo, kdaj prenehati, ali pa ne bo zahvalil za vaš trud. Nekateri ljudje preprosto bolj negativno, kot drugi, to je način, da so narejeni in, čudno, kot se sliši, da so zelo srečni čemer moaner in groaner.

8. Spodbujajte jih, naj poiščejo pomoč, če ste res zaskrbljeni zaradi njih

To je težko temo za dvig z nekom, če pa so res dol in si mislijo, da bi lahko trpijo zaradi depresije, potem bi jih morali spodbujati k zdravniku. Ocenjuje se, da eden od desetih Američanov doživljajo depresijo v času njihovega življenja, zato ni nenavadno, in to ni nič sramotnega. Da bi bilo lažje, da bi lahko kažejo, da je oseba, ki vidi zdravnika, da bi dobili nekaj, kar bi jih prebudil malo, namesto da bi z uporabo izraza "antidepresiv".

Ali imate druge nasvete o tem, kako ravnati s težavnimi ljudmi? Prosimo, delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...