8 nasvetov o tem, kako začeti počutiti srečo, ko se počutite navzdol | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

8 nasvetov o tem, kako začeti počutiti srečo, ko se počutite navzdol

8 nasvetov o tem, kako začeti počutiti srečo, ko se počutite navzdol

Blues so dobre za vas! To se morda ne zdi, da je način, ko ste z 'dol'dan, vendar zadnje raziskave trdi, da je občutek žalosti eden od naših naravnih obrambnih mehanizmov. Predstavljajte si, če lahko, da ste Stone Age moški / ženska, ki je pravkar pretepen off vašega najbližjega tekmeca v klana; čutiš potrt in ponižan, da greš in skriti nekje kisel obraz, ker, če vaše telo ni, da se počutite na ta način, bi si verjetno zaključek dobili še najslabše bitje iz svojega tekmeca.

Torej, občutek navzdol pa ima namen, vendar je še vedno ni veliko zabave v času, tako da tukaj je nekaj idej, ki vam bodo pomagali razveseliti sebe in se sami spet dogaja:

1. Nič ni narobe s tem, da žalostno

Torej imate slab dan, pa kaj ?! Nič ni narobe z zaprtjem vrat, risanje žaluzije in se držimo za vas za en dan. Ne pozabite, žalost je naravno. Poleg tega, da je obrambni mehanizem, to je način rekel, da vas vaše telo: ". Vzemite si odmor in si dati priložnost, da si opomore od karkoli že je, da vas je vznemirilo"

load...

2. Stop catastrophizing

Poskusite in postaviti stvari nazaj v perspektivi. Ko smo dol, vse se zdi slabše, kot je v resnici. Misli, kot so "Nikoli ne bom izpolniti nikomur kot on spet, 'oni' tekoč, da mi ogenj" in "to je konec sveta! ' začetek izpolniti naše možgane... Ampak mislim nazaj, ko ste nazadnje počutil, kot je ta, pa vse tiste najhujše nočne more res uresničile?

3. Ne moreš biti srečen, če ste nikoli ni bilo žalostno

Kako pa ti veš, da sladkarije dober okus, če je vse okusili kot sladkarije? Enako je s čustvi, čuden navzdol dan naredi srečni tisti, še bolje.

4. Naredite seznam pozitivnih

Zdaj imaš stvari v perspektivo, da seznam petih dobrih stvari v svojem življenju, stvari, ki jih čutijo hvaležni; in če sem iskren, še najbolj žalostno oseba lahko našli pet. Če boste poskušali zelo težko, morda celo našli pozitiven v kaj bi se počutite žalostni.

load...

5. Trava ni vedno bolj zelena

Pogosto je žalost povečuje naše prepričanje, da so drugi, ki imajo veliko boljši čas življenja, kot smo. Torej, če se letos ne more privoščiti počitnic in tvoj najboljši prijatelj je odleteli na sončni plaža, poglej s svetle strani, medtem ko ste privila doma z barom svoje najljubše čokolade, gledanju vaših najljubših TV kažejo, ona / on (mislim vaš prijatelj) morda zaljubljen v milj dolge čakalne vrste na terminalu letališča! Poskusite najti dobre in pozitivne stvari v svojem življenju in je najbolj pomembno, prenehajte sebe in svoje življenje primerjavo z drugimi ljudmi ih!

6. Oglejte si v od zunaj

Ne pozabite, da se je povprečna Londončan ni niti opazil Buckinghamska palača na poti na delo, je samo opazi zjutraj dež. Poskusi ob pogled na vaše življenje s strani outsider je; morda celo videli nekaj za nasmeh okoli.

7. Smeh je najboljše zdravilo

OK, zdaj te gore, upajmo, poglej malo bolj kot climbable hribih, tako da gredo in narediti nekaj samo za zabavo, tudi če v resnici ne želite. Pojdi ven s prijatelji ali celo samo dal komedija kažejo na televiziji. Če ljudje okoli vas se smejala, tako da boš; je nalezljiva.

8. Prah se dol in nazaj na konja

Občutek malo bolje? Nato izberite si gor, urejeno hišo up, imajo tuš in dal na nekatere od vaših najljubših oblačil. Greš ven za zabavo!

Nekateri ljudje se zdi, da se skoraj cavalier v njihovem odnosu do življenja. Zdi se, da pluti skozi težave, brez skrbi na svetu. Ni vse nas lahko storite, da čeprav, včasih pa se pojavijo težave, vendar pa je dajanje stvari v perspektivo in je videti na svetlo plat nam lahko pomaga skozi.

Upam, da vam te samopomoč, motivacijske nasvete koristno.

Vas prosimo, da delijo svoje pozitivne znanja in samopomoč nasvete o tem, kako biti srečen, ko ste občutek navzdol v komentar oddelku spodaj.

load...