8 nasvetov o tem, kako začeti živeti v tem trenutku in kako lahko uživate v svojem življenju več | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

8 nasvetov o tem, kako začeti živeti v tem trenutku in kako lahko uživate v svojem življenju več

8 nasvetov o tem, kako začeti živeti v tem trenutku in kako lahko uživate v svojem življenju več

Mi, človeška bitja, ne porabijo ogromno časa, stanovanje v preteklosti in sanja o prihodnosti. To je malo čudno navado res, še posebej, ker mi ne more niti spremeniti preteklosti, niti napovedati prihodnosti. Vse je res lahko storimo, je, da bi nas vprašali, kaj bi lahko bili, in skrbeti, kaj bi lahko bilo, in to je razlog, zakaj ljudje, ki živijo za danes, so pogosto najsrečnejši. Torej, uživajte danes za to, kar je danes prinaša in da več življenja, z branjem naših osem nasvetov o tem, kako začeti živeti v sedanjosti in kako uživati ​​svoje življenje več:

1. Bodite odločeni, da živi za danes

Za začetek, ki živijo v sedanjosti lahko veliko napora. Postanejo pozorni na svoje misli in jih usmerjajo stran od preteklosti ali prihodnosti, in se osredotočiti na danes. Ne pozabite, da ko se ne osredotoča na sedanjost, ste manjka na stvari. Usposabljanje se, da ostanejo v sedanjosti bo vredno truda.

2. Stop sodeč sami

Naš naslednji nasvet o tem, kako začeti živeti v sedanjem trenutku in kako uživati ​​življenje bolj je - stop sodeč sami. Self-sprejem je velik del, da lahko živijo v sedanjosti. Objem, kdo in kaj ste, in poskusite, da se ne soditi prehudo za preteklost. Sprejmi preteklost kot se naučili lekcije in pogled v prihodnost s pozitivno duševno odnos in da večina danes.

load...

3. Analizirajte svoje misli

Strah je pogosto neutemeljen, tako da, ko boste ugotovili, negativne misli plazeče v tvoji glavi, vprašanje svoje misli in razmišljati o tem pa se malo. Več kot skrbi stvari lahko vplivajo na splošno počutje in sprejme vaš um off uživajo danes, tako da vprašaj razloge za negativne misli, in ko pomislim, da je dejansko verjetno ni vredno skrbi.

4. Osredotočite se na tisto, kar je prav pred vami

Še en nasvet o tem, kako začeti živeti v sedanjem trenutku in kako uživati ​​življenje bolj je - težko osredotočiti na tisto, kar se dogaja zdaj in uživajo vse, kar je okoli vas. Uporabite vse svoje čute: vid, sluh, občutek za vonj in svoj občutek za dotik, in poskusite v celoti izkusiti svet okoli sebe. Lahko znova povezati s sedanjostjo, ki ga samo gledaš skozi okno in ob v vse, kar je tam, dokler se lahko osredotočite na njem.

5. Pinch sami!

Če je vaš um tava, nato pa si ščepec na roko in bo kmalu popeljal nazaj do danes in v sedanjem trenutku. Osredotočite se na ta občutek za minuto in misli iz preteklosti ali v prihodnosti bo tako, da tukaj in zdaj. Ne hit preveč težko, čeprav, ne želimo modrice!

load...

6. Delo je težko in igra trdo

Daj vse, ki ste jih v karkoli počnete prav zdaj, in ne samo, da boste tako uživali več, vendar pa bo tudi to bolje preveč. Življenje v teh sredstvih izdelavo večina danes, tako da se osredotoči, opravljate svoje najboljše in vse, kar vam bo lažje in bolj zabavno.

7. Prenehajo z izgovori

Ni boljšega časa, kot sedanjost, da bi dobili stvari narediti, da bi dobili na z njim in to danes. Tudi majhen napredek je boljši, kot bi nič, tako da prenehajte z izgovori in začeti pridobivanje stvari kupola danes ali pa bo samo zgraditi dolg seznam stvari za skrbeti.

8. Naučite se obrniti stran

In naš končni nasvet o tem, kako začeti življenje v sedanjem trenutku, in kako uživati ​​življenje bolj je - naučiti obrniti stran? Življenje je res kot knjiga. Ko obrniti stran, je, da je stran končana in nova stran je napolnjena z nove priložnosti in nove možnosti. Pomembno je, da se lahko sprejme zaključek strani ali celo celotno poglavje, in pustimo preteklost, kamor spada. To je tisto, kar danes tako razburljivo, samo ne vem, kaj lahko imajo v skladišču za vas!

Ali imate druge nasvete o tem, kako začeti živeti v sedanjem trenutku in uživati ​​svoje življenje več? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...