8 razlogov, zakaj hišni ljubljenčki izboljšajo vaše življenje in vaše zdravje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

8 razlogov, zakaj hišni ljubljenčki izboljšajo vaše življenje in vaše zdravje

8 razlogov, zakaj hišni ljubljenčki izboljšajo vaše življenje in vaše zdravje

Najboljši prijatelj moškega ali dekle za to zadevo, vendar to ne samo psi, ki so dobre za vas. Raziskave so pokazale, da lastniki hišnih živali koristi od veliko paleto psiholoških in drugih koristi za zdravje, ki ga preprosto ima v lasti pet. V nekaterih primerih je bilo lastništvo hišnih dokazano, da bi povečali učinkovitost zdravila ali celo zamenjavo za zdravila. Če nimate kosmato prijatelja na vaši strani, tukaj je tisto, kar manjka na:

1. Vodijo vas aktivna

Hišni ljubljenčki, predvsem psi, da ste aktivni. Hojo in igranje s svojim psom vam veliko vadbe. Samo metanje igračo za svojega psa v parku bo okrepila svoje mišice in preprosto dejanje hoje ti bo dobro preveč. Pet lastnikov je bilo ugotovljeno, da imajo nižji krvni tlak in boljšo cirkulacijo, kot brez hišnih lastnikov, in to velja tudi za otroke, kot tudi.

2. So povečati svoj imunski sistem

Razlog pogosto citied ni lastnica hišnega ljubljenčka, je, da so umazani. No, po eni strani, da ni res, da ne sme tuš dnevno, kot si ti, ampak da se dejansko izkaže, da je dobra stvar. Otroci, ki so bili izpostavljeni na hišne ljubljenčke, kot dojenčki, so manj kot pol tako verjetno, da razvijejo alergije v poznejšem življenju, kot tiste, ki niso.

load...

3. So zelo moteča

Ko je nekaj, kar te muči, da bo težave ste veliko manj, če imate hišnega ljubljenčka. Pet je, da se nasmehneš. Domače živali ne sodijo, in odkrito povedano, ne briga, da si izgubil službo; oni samo želijo biti ljubljen. Skrb za hišne traja vaš um napetosti dneva in vas umiri.

4. Hišni ljubljenčki so velika podjetja

Pest bi fantastično tovariše in jih vodi od počutiš osamljen, tudi če je samo za en teden, da je vaš partner stran. Hišni ljubljenčki zdi, da vedo, kdaj se počutite nizke in bodo poskušali in udobje vam in vas razvedriti.

5. Domače živali narediti veliko poslušalcev

Ne smejo biti velike sogovorniki, so pa zelo vesel, da sedeti in poslušati, medtem ko se stvari off prsih! Ki niso lastniki hišnih živali mislim, da je nenavadno, v pogovoru za psa ali mačko, vendar pravijo, da je problem skupni problem prepolovila in vaš ljubljenček ne bo prepirati z vami, bodisi.

load...

6. Pomagajo si nove prijatelje

Hišni ljubljenčki da veliko ledolomilci, ko srečaš nekoga novega in se lahko znajdete s povsem novim krogom prijateljev, če imate hišnega ljubljenčka. Psi, še posebej, niso sramežljivi, bodo z veseljem šel in pozdravi drugega psa v parku, nato pa ste takoj govorimo lastnika drugega psa.

7. Hišni ljubljenčki vam lahko namena

Ko se počutite nizko in res ni mogoče moti, da storiti ničesar, bo hišne kmalu prideš gor in približno še enkrat. Opirajo se 100% na vas za svoje potrebe in jih ni mogoče prezreti, da skrbi za njih naredi, da se osredotočite na nekaj drugega, kot svoje lastne težave. Ti bodo nagrajeni tudi z vašega ljubljenca ljubezni in hvaležnosti za preprosto vnesete svoje je z nekaj hrane.

8. Hišnega ljubljenčka ljubezen je res in brezpogojno

Hišne vam bo všeč, kar je vaše razpoloženje, kar ste rekli, da mladička in bo vedno tam, ko ga potrebujete. Veliko manj zapleteno, kot človeških odnosov, hišnega ljubljenčka je ljubezen res brezpogojna. Nekaj ​​lahko pade nazaj, če ti oni nadležen človek pustil na cedilu.

Obstaja seveda še veliko drugih razlogov, zakaj živali izboljšajo vaše življenje in vaše zdravje. Če imate nekatere od njih v mislih, vas prosimo, da deliti v komentar oddelku spodaj.

load...