8 stvari, ki se bodo zgodile, ko začnete slediti svojim sanjam | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

8 stvari, ki se bodo zgodile, ko začnete slediti svojim sanjam

8 stvari, ki se bodo zgodile, ko začnete slediti svojim sanjam

Nekatere sanje so zgolj muhast in nekateri so malo bolj realno. Vsi imamo sanje in cilje, vendar ne vse, ki jih opravljajo; in to je, ko se začnejo dejansko lovijo po svojih sanj, da se stvari res začnejo dogajati. To je, ko se stvari zanimivo, strašen in veliko zabave, vse ob istem času, in tudi, če ga na koncu ne doseže svoje sanje, vsaj, da boste poskusili. Tako bi dobili svoje cilje in sanje iz zadnje strani omari, ki jih prah dol, in dal mu gre in tukaj so osem stvari, ki jih lahko pričakujemo, da se zgodi, če vam opravljati svoje sanje:

1. Ko začnete sledi svojim sanjam, boste nagajati nekaj ljudi

Se ne odvrne drugi ljudje, ker so nekateri ljudje ne bodo veseli, da ste po svoje sanje. Za eno stvar, nekateri ljudje so le, da bo ljubosumen, da imate steklenico, da mu gre, in ne, in drugi, ki so blizu vas morda prestrašeni misel sprememb, ki se lahko pojavijo kot posledica vas lovi svoje sanje, zato je z njim seznanjen.

2. Po svoje sanje lahko strašljivo

Glede na to, kakšne so vaše sanje, se lahko stvari strašljivo. Morda vas je strah neuspeha ali pa boste morda morali narediti nekaj drastičnih sprememb v svojem življenju, če pa je vaše sanje za vas pomembna, potem držijo svoje puške, dokler ga ne tepta po drugih, da tja, ker to nikoli ne splača.

load...

3. Ko začnete chase svoje sanje, boste izvedeli, kako prositi za pomoč

Verjetno boste potrebovali pomoč, nekje na poti, tako da boste morali naučiti, kako zaprositi za njo. To bo imelo več koristi, kot ste pričakovali od njega, ker ne samo, da boste pridobili znanje in pomoč, ki jo potrebujete, vendar pa bo prav tako odprl povsem nov krog prijateljev in znancev.

4. Boste sami preizkusite

Če gre za sanje, ki si prizadevajo, potem to ne bo enostavno. Nahajate se dogaja, da se preizkusijo na mejah in zunaj, in boste verjetno našli moči v sebi, da ne boste nikoli vedeli, da imaš.

5. Bo po svoje sanje, da greš izven vašega območja udobja

To so sanje, tako da se bodo mesta, ki ste jih nikoli ni bilo prej, ampak to je pol zabave poskuša. Če bi to storili vse prej, potem, kaj bi bilo bistvo poskusa. Uresničuje sanje res toliko o potovanju, saj je cilj, zato poskrbite, da boste kar najbolje od tega, ko gredo skupaj na poti.

load...

6. Tam bo dnevi, ko boste želeli, da bi vrgel puško v koruzo

To bo težko, ste vedeli, da ko ste začeli, in da bodo dnevi, ko te sanje se zdi tako daleč, da boste želeli odreči. Ne pozabite pa, da nihče ne doseže svoje sanje brez zastojev in drugi misli. Edina razlika med zmagovalci in poraženci je, da se zmagovalci nikoli ne obupajte.

7. Ko začnete slediti svojim sanjam, boste začeli čutiti velik občutek dosežka

Naj ne bo negativno o tem, da bo težko in ja, morate pričakovati nekaj zastojev, ampak tudi ob le prvih nekaj korakov v smeri svoje sanje se dogaja, da se počutijo odlično. Praznujte vsak dosežek na tej poti in zdravljenje vsak mejnik kot dosežek sam po sebi, vam bo dala spodbudo in upanje, da se dogaja.

8. Boste ugotovili, da je vredno, po svoje sanje

Res je čudovit občutek, da nadaljuje svoje sanje, in tudi če ne dosežejo svoj končni cilj, vsaj boste poskusili in boste pridobili toliko zaupanja, znanja in notranjo moč, s celotno izkušnjo. Ne pozabite, da je življenje za življenje, in boste dobili le en strel na to, da ne bo eden od tistih ljudi, ki bodo za vedno se sprašuje, "kaj če?"

Katere druge stvari, ki mislite, da se bo zgodilo, ko se začnejo po svoje sanje?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...