9 nasvetov o tem, kako biti zadovoljni s samim seboj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

9 nasvetov o tem, kako biti zadovoljni s samim seboj

9 nasvetov o tem, kako biti zadovoljni s samim seboj

Preden si lahko nekdo drug srečen, moraš najprej postati srečen s samim seboj. Sreča prihaja od znotraj, in če ste zadovoljni s tem, kar ste in kdo ste, boste pridobili samozavest, ki vam omogoča, da se premaknete naprej s svojim življenjem in uživajte vsak trenutek za to. Torej nehaj biti nekdo drug in preberite 9 nasvetov o tem, kako biti srečen z realnim vas:

1. Stop poskušam biti popoln in v celoti in popolnoma sprejemamo sami

Lahko samo vedno vse od sebe, da je vse, kar lahko vsakdo kdaj vprašal vas. Prizadevanje za popolnost morda zveni kot dobra ideja, ampak realnost je, da ne more biti popoln v vsem, kar počnete. Naučite se ljubiti svoje pomanjkljivosti in nepopolnosti in ustaviti premagal sami gor, ko se stvari niso vedno iti, pa tudi, kot bi se lahko. Celoti in popolnoma sprejemanje sebe je prvi korak do trajne sreče.

2. Sledite svoje instinkte ali, z drugimi besedami, sledi svojemu srcu

Vaš prvi, gut reakcija na nekaj, kar je zelo pogosto prava. Če ste nad analizirati situacije, potem so možnosti, da se potrudiš, da delo, kaj bodo drugi ljudje mislijo, ne razmišljam o odločitvi, ki je najboljša za vas. Pojdi s tem, kar čutite, je prav, ne pa s tem, kar misliš, da bodo zadovoljili drugi ali, z drugimi besedami, sledi svojemu srcu.

load...

3. Stop si chastising ves čas, bodite prijazni do sebe

Ne uporabljajte tega očetovski glas v sebi. Poskusi razmišljati po vzoru "Rad bi, da to storite", namesto "moram to narediti" in ustaviti povedali sami off in kar si težko. Biti prijazen do vas je velik del sreče s samim seboj, zato ne pozabite, da se potrepljal po hrbtu tu in tam, si dati vesti in končati si chastising ves čas.

4. Ali se ne bi primerjali z drugimi, uživajte in ljubezen, ki ste namesto

Res nima smisla poskuša posnemati druge osebe, ker to preprosto ni mogoče. Vi ste ti in nihče drug, tako da nehajte skrbeti o tem, kaj počnejo drugi, pravijo, in nošenje; verjetno ne skrbi zate, zakaj bi vas skrbi toliko o tem, kaj počnejo?

load...

5. Ko se soočajo z izbiro, to, kar veste, da je prav

Mi ni treba neprestano deset zapovedi pred naše oči, da nam pove razliko med pravicami in krivic, bi morali že vedeti, da. Mi se pogosto soočajo z izbiro v življenju, kot so: ali pomagati osebi, na ulici, ki je padel skozi ali pa hodimo na s. Naredite prava izbira in se boste počutili še veliko srečnejši za to.

6. Bodite iskreni z drugimi in biti pošten do sebe

Odkritost je vedno najboljša politika. To vam omogoča, da jasno zaveda in bo pomagal zaspati enostavno. Laži in prevare bo igral le v tvoji glavi in ​​ne boste počutili zadovoljen s sabo za to početje; in ne pozabite, da vam lahko lagati sebi preveč, zato se soočiti s tem, kdo ste in zadovoljni z njim.

7. Oddolžiti

Če ne boli nekoga ali so neprijazni do njih, zaradi česar se spreminja hitro lahko kmalu dal stvari za počitek. Vsaj, pravijo, žal za to, kar ste naredili in ne boste počutili tako krivo o tem.

8. Nikoli ne bo strah, da sledijo svojim sanjam

Ne sovražim sebe, ker si nikoli niti poskusili. Namesto, zbudi z velikim nasmehom in mislijo: "No, vsaj, sem dal to go". Ob sanje je dobra za samopodobo, vam daje cilje in cilje, ki si prizadevajo za. Samo pazite, da razlikovanje med dolgo-shot sanj in dosegljive cilje ter ustrezno nastaviti vaša pričakovanja.

9. Praksa hvaležnost dan

Naj hvaležnost vaša vsakodnevna praksa. Nehaj iz Grozničav tek za trenutek in si vzemite čas za štetje svoje blagoslove in cenijo dobre stvari v svojem življenju. Lahko napišete dnevni seznam hvaležnosti v reviji ali pa samo štetje svoje blagoslove tiho v tvoji glavi. Jutro hvaležnost seja, na primer, tudi če je to traja le 5 minut, lahko nastavite pozitivno noto svoj dan in da sonce sijalo svetlejšo za vas.

Ali imate druge nasvete o tem, kako biti srečen sam s sabo? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...