9 stvari, da se vedno spomnite, če želite doseči svoje cilje in sanje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

9 stvari, da se vedno spomnite, če želite doseči svoje cilje in sanje

9 stvari, da se vedno spomnite, če želite doseči svoje cilje in sanje

Se spomniš, 31. Decembra lani? Samo po polnoči, ko je napovedal, da si, da si bo, da izgubijo težo, teči maraton, začnete svoje podjetje ali pa vložiti več časa v svojem razmerju? No, če ste eden izmed milijonov ljudi, ki so dani svojih novoletnih sklepov na eni strani, vsaj za to leto, potem boste morda morali prebrati naše 9 stvari, da ne pozabite, da vam bo pomagal doseči svoje cilje in ambicije naslednjič, zato berite naprej in narediti nekaj zapiskov!

1. Hitri kristalno jasno

Prvi korak na poti k doseganju svojih sanj in ambicij je določiti jasno opredeljene cilje, na prvem mestu. Nejasne nameni, kot so "bom shujšati" ali "bom dobil bogate" preprosto ni mogoče doseči, če ne pa tudi ne določiti, koliko kilogramov boste izgubili ali koliko denarja ste dogaja, da. Nastavite cilj, da bo merljivi, tako da boste vedeli, ko prideš tja in da je realno v roku, ki ste ga nastavili.

2. Narišite načrt

Zdaj veš, kam greš, ampak kako boš prišel tja brez zemljevida ?! Torej, od naslednji nasvet o tem, kako doseči svoje cilje in sanje, je - narediti načrt, kako boste dosegli svoje cilje in jih zapišite. Potem boste imeli merilo, s katerim boste lahko spremljali svoj napredek pri doseganju uspeha.

load...

3. Razbij

Na vsakem potovanju, boste potrebovali nekaj mejnikov na poti, da bi spremljali svoj napredek, tako da nastavite tvoje v načrtu, ki ga zrušijo vaše splošno ambicijo v manjše, dosegljivih mini ciljev. Če si želite izgubiti toliko kilogramov do konca leta, koliko kilogramov je, da bo na mesec? Če ste iskali, da ustanovijo svoje podjetje, kaj so koraki, ki jih bo morala na poti?

4. Spoštovati

Drug velik namig, da sledijo, če želite, da bi dosegli svoje cilje, je zaveza. Sprejmejo pozitivne ukrepe, da bi za začetek na vašem načrtu, in ne sebe ne samo vsebino z duševno določitev na dan 31. Decembra! Če je vaš cilj je, da izgubijo težo, nato pa čisto iz svoje omare doma in mečejo vse čips in druge junk hrane, ne boš šel, da ga potrebujejo več.

5. Ne poskušajte

Naš naslednji nasvet morda sliši nekoliko tudi v nasprotju, ampak se spomniš Yoda iz Vojne zvezd? Yoda omenjeni: »Ne Poskusi, da ne. Ali... Ali pa tudi ne. Ni poskusiti. " To je najboljši način razmišljanja, če ste res misli resno dosegli svoje cilje in sanje!

load...

6. Povej vse svoje prijatelje o svojem načrtu

Objaviti svoj načrt, da vsi veste, potem bo težje zgodaj nehal. Prav tako boste presenečeni, kako podpirajo ljudje lahko, če vedo, da si prizadevajo, da bi dosegli svoje cilje in sanje, da vam pomaga lahko prihajajo iz najbolj nepričakovanih virov.

7. Bodite vsaj en korak vsak dan

Naredi kaj! Bodite prepričani, da ste vzeli vsaj en korak, pa majhen, pri doseganju svojih ciljev in sanj, vsak dan. Vsota teh malo drobnih korakov otroške bo sčasoma dodate do ste dosegli ciljno črto, tako da, ko ste začeli, samo nadaljuj.

8. Spremljajte svoj napredek in praznovanje vsak mejnik

Kot ste mimo vsak mejnik, zapišite v "srečno" revije in se prepričajte, da proslavimo. Rim ni bil zgrajen v enem dnevu, lahko pa stavim, da je imela zabavo za praznovanje svoje dosežke na poti. Pomembno je, da načrtovati svoj napredek, kot je to vam bo dala veliko spodbudo, ko se stvari težko, ko se ozremo nazaj in videti, kako daleč ste prišli.

9. Če Načrt ni izšlo, obstaja 25 drugih črk v abecedi!

Bodite pripravljeni spremeniti svoj načrt. Stvari se spreminjajo in nepričakovano pride, zato ne bojte se spreminja svoj načrt, da se prilagodi sedanje okoliščine. Če ste danes dobil gripe, potem ne bo teče jutri maraton, vendar ne mečite svojih načrtov stran, samo spremeniti časovni okvir in namesto teči maraton naslednje leto.

Če želite, da bi dosegli svoje cilje in sanje, se spomniš, da nikoli ne obupajte! Vztrajnost in potrpežljivost sta ključ do uspeha!

Ali imate druge nasvete o tem, kako doseči cilje in sanje? Prosim, vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...