9 stvari, ki lahko presenetljivo vplivajo na vaše razpoloženje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

9 stvari, ki lahko presenetljivo vplivajo na vaše razpoloženje

9 stvari, ki lahko presenetljivo vplivajo na vaše razpoloženje

Ali ste kdaj tiste dni, da se zbudiš in si vedel, da to ne bo dobra? Začnete dan v slabem razpoloženju: vzameš na svojega partnerja, ste lajati na kolege in ne more čakati, da je čas, da gredo nazaj v posteljo in spet dobili cel dan nad in narediti s. No, lahko obstaja veliko razlogov, zakaj se počutite, kot da, in to nima nobene veze z vami, pri čemer depresivni, muhast ali katera koli druga takšna stvar, saj obstaja veliko zunanjih vplivov, ki lahko vplivajo na vaše razpoloženje. Torej, preberite 9 stvari, ki lahko vplivajo na vaše razpoloženje, nato pa naslednjič, ko imate hudo primer o grumps in nihanje razpoloženja, vsaj, boste vedeli, zakaj:

1. Bad razpoloženja je lahko nalezljiva

To je bilo dokazano v študijah, ki bi z Zloćudna in nataknjen ljudi, dejansko rub off. V eni od študij, skupina študentov, ki so bile seznanjene z "zajela" njihovo pesimistični napovedi bednem sostanovalci na življenje po samo nekaj mesecih. Torej, naslednjič, ko ste v slabem razpoloženju, ste lahko povsem upravičeno rekel, da je ne boste, da je vsak drug kriv!

2. Dan na soncu. Dobro ali slabo?

Vsi vemo, da smo redno potrebujemo zdravo odmerek sončni svetlobi in da je biti zunaj v parku na sončen dan počutimo srečnejše in bolj samozavestni, vendar dovolj čudno, da je v močni sončni svetlobi za dlje časa pa je bilo tudi dokazano ne izboljšati naše razpoloženje, temveč, da bi bilo še slabše. Raziskave, opravljene v Italiji pokazala, da mežikanje, da se prepreči bleščanje sonca, povečuje jezo in agresijo pri ljudeh, ki več kot 40%, ker so naši obrazne mišice nekako povezan z našimi razpoloženja in poškilil posnema podoben izraz na obrazu, kot je draženje, agresijo ali jeza, zato se prepričajte, da paket svoje sončna očala, ko greste na dopust.

load...

3. Barve lahko vplivajo na naše razpoloženje

Ker smo se podzavestne povezave med barvami in dogodke ali situacije, ki jih lahko neposredno vplivajo na naše razpoloženje. Red, na primer, je takoj povezano z nevarnostjo ali strast, ker ogenj je rdeča in kri je rdeča, in naša srca dejansko bije hitreje, ko smo videli rdeče barve. Črna, seveda, ki je povezana z noč in pogrebih, zato je strlo naše razpoloženje in nas naredi manj aktiven.

4. Kaj lahko povzroči nihanje razpoloženja? Dehidracija!

Če ne pitje dovolj vode, potem lahko vaše razpoloženje znižale. Tudi le blage dehidracije lahko uniči dobre volje, ki je del razloga, zakaj se lahko počutite tako zanič po dolgi noči ven in preveč alkohola.

5. Facebook

Pojav socialne mreže, čeprav ima veliko pozitivnih vidikov do nje, je bila kljub temu krivi za veliko stvari in se zdi, da lahko zdaj krivi za nihanje tudi razpoloženje. Raziskave so pokazale, da je zadovoljstvo ljudi s svojim življenjem znižal za mnoge odstotkov po posnemanje skozi slik na Facebook strani prijateljev. Facebook, Twitter in druge socialne mreže spletnih strani lahko tudi zelo zasvoji in to neproduktivno dejavnost dejansko lahko "jedo" precej ogromno vašega dragocenega časa, in lahko celo povzroči depresije in motenj hranjenja. Torej, se zavedajo in porabijo le socialnih medijev, ki ga majhnih obrokih.

load...

6. Vaše prehranjevalne navade

Druga stvar, ki lahko presenetljivo vpliva na vaše razpoloženje, je vaša prehrana. Dobre prehranjevalne navade in dobro uravnotežena prehrana bo vaš občutek srečnejši in bolj zdravi. Jejte več sadja in zelenjave, visoko kakovost beljakovin bogata živila (ribe, jajca, pusto meso, školjke...) in celih zrn in ne jedo velike količine hrane, zvečer pred spanjem, tudi odpovedali hrano, ki vsebuje veliko sladkorja, prazne kalorije in škroba, saj se bodo vse te hrane, da le ti počasno in dodate do vaše utrujenosti.

7. Big naredi drznejši in bolj drzni

Če stati vzravnano se boste počutili drznejši, če imate veliko hišo, se boste počutili bolj pomembno, in če vozite velik avto, boste bolj nepremišljeno. Big ne počutimo drznejši in to je bilo dokazano v raziskavah. V enem poskusu, so udeležence prosili, da bi sedel na dveh različnih simulatorjih vožnje. Eden od simulatorjev počutil kot velik Range Rover in druga kot majhen Smart avto. Tisti, ki so nameščena v Range Rover simulator postal bolj agresiven v svoji vožnji in so bili celo bolj verjetno, da se zavežejo simulirano hit in teče!

8. Vaš drža

Vaš držo lahko tudi presenetljivo vpliva na vaše razpoloženje. Študija je pokazala, da ko sedimo vzravnano, smo nagnjeni k avtomatično pomislite na nekaj pozitivnega in ne pozabite pozitivnih dogodkov. Ko hodiš, vaša drža je pomembna tudi: ko hodiš z rameni nazaj in glavo gor visoka, ste nagnjeni, da se počutijo bolj samozavestni in bolj pozitivno o sebi in svetu okoli sebe, medtem ko je počasen in sesedel sprehod bo le beg energijo od vas in lahko se boste počutili navzdol.

9. Denar lahko poenostavi svoje življenje in da bo bolj udobno, vendar to ne pomeni, da si srečen

Morda misliš, da bi zmagal na loteriji, da si ekstatično srečni. No, to ne, ampak ne za dolgo. Raziskave so pokazale, da loteriji zmagovalci niso srečnejši, kot vsi ostali, in v resnici pogosto imajo več težav, ki se ukvarjajo z denarjem in odnosov, kot so to storili, preden so zmagali. Darujejo v dobrodelne namene ali narediti nekaj dobrega za druge ljudi, na drugi strani pa je bilo dokazano, da bi ljudje srečnejši.

Katere druge stvari lahko na vašem mnenju vplivajo na naše razpoloženje? Vas prosimo, da delite svoje misli in mnenja v komentar oddelku spodaj.

load...