9 znakov, da ste neverjetni prijatelj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

9 znakov, da ste neverjetni prijatelj

9 znakov, da ste neverjetni prijatelj

V življenju, ste bodisi prijatelj, najboljši prijatelj, ali pa naravnost neverjetno prijatelj.

Prijatelji so ljudje, ki jim visi ven s. Gremo v kino z njimi, koktajli z njimi, in na splošno imajo smeh. Ampak ne bomo vedno jim povem vse. Nismo povsem intimen z vsemi našimi prijatelji.

Najboljši prijatelji so ljudje, ki jih ponavadi vse povedali, ampak tudi takrat smo včasih obdržati skrivnosti iz njih. Oni so naš najboljši prijatelj, ampak mi še vedno ne da jim zaupajo 100%.

load...

AMAZING prijatelji, na drugi strani pa so vrsta prijateljev, ki bi dobesedno naredil za nas. Ti bom sprehod skozi opečne stene za nas, in verjetno nam milijon dolarjev, če bi imeli dva milijona.

Če se sprašujete, ali ste navaden starega prijatelja, najboljšega prijatelja, ali neverjetno prijatelja, pa si oglejte 9 vrhovi znakov, da imate kar je potrebno, da je neverjetno prijatelj.

You Do malo stvari za njih

Koliko od nas podcenjuje pomen malenkosti? Večina od nas verjetno. Radi velike poteze, in predpostavimo, da vsi ostali jim je všeč preveč. Kot taka, smo pozabili na malenkosti. Pozabimo, da pozdravi zjutraj, vprašajte prijatelja, kako je bil njihov dan, ali pa jih kupite srčkano darila zdaj in potem.

load...

Če veste, vaš prijatelj rad določeno sladkarije, bi si definitivno kupujejo, da sladkarije, če ste neverjetno prijatelj. Če veste, da jim je všeč, da se je vprašal, kako je bil njihov dan, bi jih vprašal, čeprav je preko Facebooka.

Vaš Prijatelji You Trust

Del dogovora s čemer neverjetno prijatelj je, da ste 100% zaupanja. Vaši prijatelji (s) ti zaupajo z vsem, od svojih najtemnejših skrivnosti njihovih najstrašnejša misli. Ti si tam za njih ves čas, si prisluhniti in jim svetujejo, pa boste absolutno nikoli podvojili jih prečka.

Ti si vedno On Time

Ok, tako da je pozno (ves čas), ne pomeni, da si slab prijatelj. To samo pomeni, da se ne more znebiti svoje stvari resnično hitro. Veliko ljudi, ki so, kot je ta.

Ampak vedno pa na čas takoj naredi neverjetno.

Predstavljajte si: vaša prijateljica stoji v ledeno mrzlo in oni malo prezgodaj. Oni bojite svoje besedilo, ki pravi, da si bo eno uro prepozno.

Toda namesto da bi si zavihati ravno na čas. Kot so razstrelili na svojih zamrznjenih prste, vse, kar lahko misliš, da je: "Oh, neverjetno !!! Tako sem vesela !!! £ $! $!% "

Lahko Guess Vse

Tvoj prijatelj je dobil nekaj razlitje. Veš, da imajo. Zanikajo to, a veš, da si nekaj skriva od vas.

Če ste res neverjetno prijatelj, boste celo lahko, da ugotovimo, kaj je to samo jih je videti na svoje oči, obraza gibanja in nenavadne gibe.

Ti delež v radosti svojih Dosežki

Vsi smo naredili statusov na Facebooku, da predstavite svoje dosežke. In smo vsi čakali, da vidim kdo bo všeč.

Zdi se, da je vedno običajno kup, ki, kljub temu, da naše prijatelje, nikoli všeč naše dosežke. Predstavljamo si, da oni grumping, da si ljubosumen nad tem, kaj smo dosegli.

Amazing prijatelji to ni všeč. Amazing prijatelji so največje navijačice svojih prijateljev. Ti ne bo samo "kot" stanje, ki ponosno vitrine dosežke nekoga; oni deliti na svoji strani preveč.

... In si priznati, da ko si ljubosumen

Slabi prijatelji so vrste, ki so dobili ljubosumen in pustite, da jedo 'em up. Sedijo na ljubosumje, zgori jeze in na koncu obrnejo smešno odtenek zelene.

Amazing prijatelji, na drugi strani, v resnici priznati, ko si ljubosumen na življenja svojih prijateljev. Namesto da bi zanikali, da so celo dobili ljubosumen na prvem mestu, so odkrito priznati, da ga. To je zato, ker imajo koristi prijateljstvo je pri srcu, in vedo, da je govoril stvari veliko bolje kot vodenje stvari, polnjenih do sčasoma eksplodirajo.

Imate vedno čas za svoje prijatelje

Imate zaseden življenja. Imaš izpite, dela, disertacije in veliko drugih stvari za početi. Vaš koledar obilico srečanj, roki in načrtov.

Ampak še vedno bo čas za ogled svojega prijatelja, ko želijo govoriti, tudi če je le pet minut svojega dneva.

To je zato, ker ste popolnoma neverjetno, in vemo, da so časi, ko so ljudje res potrebujejo nekoga za pogovor. In ti si vesel, da je, da je nekdo.

Si Iskren

Če ste pristen prijatelj, veš, kako biti popolnoma iskren s svojim prijateljem.

Če je obleka mislijo, da je neverjetno, je pravzaprav strašno, boste zagotovo jim povedati.

Če imajo slab zadah danes, boš jim povedal, da je preveč.

Konec koncev, imaš svoje najboljše interese na srcu in ne želite, da bi videli, da bi javno norca iz sebe.

Njihovi starši ravnate kot eden od družino

Ko ste neverjetno prijatelj, boste ugotovili, da vam starši obravnavajo kot kralj. Ste na prvih imen pogoji z njimi, jih kuhamo za vas, in so vedno veseli, da te vidim.

V resnici, bodo starši sploh začnejo vas vabi na večerjo in samih filmov!

Biti v najboljših pogojih prijatelja s starši je surefire znak, da delaš nekaj prav, in da je to vaše prijatelje življenje toliko boljše.

load...