Če želite biti resnično srečni, se poslovite od teh 10 stvari | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Če želite biti resnično srečni, se poslovite od teh 10 stvari

Če želite biti resnično srečni, se poslovite od teh 10 stvari

Vsi si želimo, da bi bila srečna. Če vprašal ženske, kar hočejo največ iz življenja, bodo verjetno seznam zelo podobne stvari: stabilno poroko, finančno varnost, otroke, zdravje in srečo.

Ampak za veliko preveč od nas, se zdi, da je nedosegljiva sreča. Ne glede na to, kako močno se trudimo, smo samo ne morem najti. Namesto tega smo Živeti v žalosti in osamljenosti, zato se sprašujem, kaj za vraga počnemo narobe.

Problem bi lahko bil, da ste iskali srečo v napačnih mestih. Prav bi bilo, da ste se oklepa na stvari, ki jih morate izpustil. Oglejmo pogled na 10 stvari, ki jih potrebujejo, da se poslovite do, da bi bili srečni.

load...

1. Strupene Prijateljstva

Vsi imamo prijatelja, ki je večno nesrečen. So stokanje o vsem, od vremena na dejstvo, da ni dobrih filmov več. Biti okoli njih je lahko rodila, ker vsakič, ko poskušajo biti pozitiven, da si dal dol. Dejansko dajo bedna na vse.

To je vprašanje za vas, ker je njihova negativnost je nalezljiva. Kmalu se boste počutili kot negativno, saj so o življenju, in se lahko znajdete sprejemanju svoje slabe navade. Da bi zagotovili, da ste kar pozitivno spremembo, pustimo vse strupene prijateljstva zadaj.

2. Self-Premagali Talk

Kolikokrat ste šteje potegujete za delovno mesto, samo misliti ", ampak ne bom dobil."

Ali pa takrat, ko ste nastavili online dating profil, vendar vzdržala sporočil nikogar iz strahu, da ne bo nihče ne odgovori.

Pogovor samouničujoče je nevaren, saj oblikovalci svojo prihodnost. Namesto da bi dobili ven in oprijemalne vaše možnosti za srečo, da ste namesto pri nobenih možnosti. Kot tak, boste še naprej živeli enako Vsakdanje življenje iz nič ambicij. Sreča ne bo prišel k vam - moraš zgraditi, glavo ven in ga dobil.

load...

3. Primerjave

Še en nasvet o tem, kako biti srečen je ustaviti se v primerjavi z drugimi. Ja, tvoj prijatelj morda veliko hišo, čeden mož, štiri otroke, dva avtomobila, plavalni bazen in finančne varnosti, ampak se v primerjavi z drugimi, ki ga preprosto ponižujoče, kdo ste.

Nihče drug ne bo, kot si ti, in ni dvoma, ljudje, ki so nevoščljivi vašo situacijo in ki bi radi, da je v svoje čevlje. In tako kot je nesmiselno zanje zapravljam svoj čas, da je nesmiselno za vas zapravljam svoj čas, ki ga sami v primerjavi z drugimi. Zagrabijo svojem življenju in oblikovati svojo usodo.

4. Nerealna pričakovanja

Nastavitev nerealna pričakovanja je samo prosi za težave. Če si rečeš, da si bo padec tri velikosti jean v dnevu ali dveh, boste neizogibno biti nesrečen, če sploh ne spusti eno velikost jean.

To je vse, le pobožne želje. Da bi se prepričali, da ste postali srečnejši, da je čas, da začnete znižanje bar in določitev realnejših, dolgoročnih ciljev. Uporabite svoj razum in si prizadevajo za cilj, ki ste vedeli, da lahko izpolnjuje.

5. "utrujenost"

To je v redu, da se počutijo izčrpani na 10PM po napornem dnevu v službi. To je vredu. Zaslužiš si flop na vas posteljo in dremež popolnoma oblečen.

Ampak to ni v redu, da se zbudiš ob 10. Uri pred poseda vse zjutraj v pižami, trdi, da ste "preveč utrujen", da storiti ničesar izven gledanju televizije.

Ta vrsta utrujenosti vas bo nesrečen samo. To bo pripeljalo do neproduktivnih dan, kjer vam življenje je pravkar mimo. To je čas, da se bika za roge, dobili energije in da se stvari dogajajo.

6. Mess

Nekdo je nekoč rekel, da je grdo dom prvi korak k depresiji. Ko je naš dom nered z junk, čutimo poudaril in neorganizirano. Ne moremo ugotoviti, kje je kaj, in pogosto ne celo poskus.

Eden najboljših nasvetov o tem, kako biti srečen, je za čiščenje vašega doma. Če imate preveč stvari, razmisli, kaj se lahko znebite. Ali res potrebujemo vse, kar je v vašem domu? Velika verjetnost je, da ne. De-nered je odličen način za lajšanje stresa.

7. Biti desno

Ljudje, ki imajo vedno na desni postane res pod stresom in nesrečen, če so se izkazali za napačne. Če ste eden tistih, ki preprosto ne more ukvarjati z idejo, da je narobe, verjetno boj vse svoje argumente na smrt, celo izgubo prijateljstva na poti. Ker je prav vse, kar je za vas in vaše ego.

Ampak to je v redu, da se motim. To je v redu, da elegantno sprejeti, da je druga oseba pravico od časa do časa. Dolgotrajni argumenti so neproduktivno, in dokazuje, kdo narobe, je surefire način, da vas poudariti ven, in dopusta počutiš obupno nesrečen kasneje. To je čas, da začnete drži roke gor in odhodu argument zgodaj.

8. Kartonom

Še en dober namig o tem, kako biti srečen je ustaviti kartonom.

"Vreme je tako zapravil še danes! To je popolnoma uničil počitnice! Ufff! "

"OMG, zakaj je tam nič dobrega na televiziji več ?!"

"Človek plin je pet ur prepozno! Prisežem, če ne tu kmalu, bom kričala! "

Nenehno pritožujejo se le dogaja, da si nesrečen. To zagotovo ne bo, da boste srečni. Namesto da se pritožujejo, zakaj ne samo roll z njo in ugotovili, da so nekatere stvari, kot so vreme, ki so izven vašega nadzora. Torej, to ni vredno svojega časa izgubljati energijo na pritožujejo nad njimi.

Če se stvari ne gredo svojo pot, razmislite o tem, kako jih lahko uporabite za vaše prednosti. Če je človek plin je prepozno, zakaj ne bi prebral knjigo, da mine čas in si pridobijo nekaj znanja? Če dežuje, zakaj ne ostanejo v zaprtih prostorih in igrajo nekaj družabne igre, ali zakaj ne na ples v dežju?

9. Predstava popolnega življenja

Res je taka stvar kot popoln življenja ni. Tudi če ste dosegli, kar ste mislili, da je popolno življenje, boste kmalu spoznali, da je pravzaprav to življenje ni tako popolna navsezadnje. Obstaja še veliko stvari za skrbeti, in veliko stvari, ki gredo narobe.

Namesto leži okoli občutek modro, ker je vaš "popolno življenje" je nedosegljivo, zakaj ne potruditi precej dela za izboljšanje, kar je znotraj vašega dosega? Ustvarite lahko dober svet, kot si želite - tako dolgo, kot si dal gor nobene predstave o popolnosti.

10. Stanovanje v preteklost

Naš končni nasvet o tem, kako biti srečen je, da se poslovite od preteklosti.

Spomini so lepo, da se ozremo na, tu in tam, še posebej, če ste občutek nostalgije, muhast - in vesel.

Niso nujno dobro, da se ozremo na, če se počutite nesrečni, čeprav. Spomini vas lahko spomnim, da stvari včasih bolje, in lahko povzroči, da se počutim obupno žalostno.

To je čas, da gredo iz preteklosti in se premakniti na prihodnost. Učite se iz svojih napak, in se prepričajte, da ne delajo več. Preteklosti ni mogoče spremeniti, vendar vaša prihodnost lahko.

Kako biti srečen? Kakšne so vaše najboljše nasvete.

load...