Graditi samozavest: 10 pomembnih stvari, ki so prepričani, da ljudje ne počnejo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Graditi samozavest: 10 pomembnih stvari, ki so prepričani, da ljudje ne počnejo

Graditi samozavest: 10 pomembnih stvari, ki so prepričani, da ljudje ne počnejo

Naše zaupanje, ali pomanjkanje nje, je v prvi vrsti nosi od vsote svojih življenjskih izkušenj. To se začne že v zelo zgodnji starosti, kjer je naše zaupanje prizadela s tem, kako smo bili obravnavani kot otrok, nato pa se je še dodatno oblikujejo naše odrasle izkušenj. Serija uspehov lahko nam več kot prepričana, prav tako lahko velik poraz bi naše zaupanje do rocka dna. Zaupanje, čeprav so lahko tudi samouk, in če sprejme samozavestni način razmišljanja, bo spremenila vaš celoten pogled na življenje. Če želite izboljšati vaše zaupanje, lahko začnete z iskanjem po teh desetih stvari, ki so najbolj samozavestni ljudje ne storijo, in delo na njih sami:

1. So prenehali skrbi, kaj drugi ljudje mislijo

Samozavestni ljudje ne Obuzimati nad tem, kaj drugi mislijo o njih. So mar povratne informacije, vendar pa ne dobijo poudaril, ko je to povratna nepravično negativen. Samozavestna oseba razume, da ne dajo na tem svetu samo, da prosim druge.

2. Ne izogibajte težkih vprašanj

Samozavestna oseba ne odvrne neprijetne ali strašne stvari v življenju. Vedo, da je dajanje nekaj off, ne bo šel stran, tako da dosti stvari na glavo, tako da se negativni vprašanja rešujejo hitro in se lahko osredotočijo na pozitivne narave.

load...

3. Ne prezrite svoje želje in potrebe

Biti sposoben izraziti, kaj želite in izpolnjuje svoje potrebe, je pomemben del stavbe samozavest. Samozavestni ljudje ne pričakujejo, da bi dobili svoj način ves čas in so pripravljeni, da obsegajo, vendar vedo, da če ne govori za tisto, kar hočejo, da bodo nikoli dobili.

4. Ne zanašajo na izgovore

V bistvu, če je prepričan, oseba zamočil, potem bodo to priznam. Ne bojte se napak, se učijo od njih. Samozavestna oseba ni nikoli prepozno za delo zaradi gostega prometa; so pozno na delo, ker ni dovolj časa za gostem prometu.

5. Ne nehal

Samozavestni ljudje ne obupajte ob prvi oviri in naj ne pričakujejo, da pride do napake. Niso prepričani, ker se stvari vedno izšlo za njih, so prepričani, ker so vedeli, da vam bo uspelo le, če boste še naprej poskušajo.

load...

6. Ne posnemati druge

Objem, kdo ste in kaj ste, in s tem, bo zaupanje. Nobenega smisla nima, da poskušamo biti kot nekdo drug, pa še bi lahko občudovali to osebo, ker si ne more biti oseba, in prepričani oseba sploh ne začne poskusiti.

7. Ne skrivajo v kokonu

Samozavestni ljudje se ne bojijo stopiti izven svoje cone udobja in soočenje s svetom. Bivanje v "varnem" območju bo vse svoje življenje, da si vedno manj prepričana vase. To poskuša nove stvari, in včasih ni, da si oseba, močnejši in bolj samozavestni.

8. Niso neprijazen do sebe

Ljudje, ki se neprestano pretepal bo težko razviti nobenega zaupanja. Sprejem, ki ga ne more narediti nekaj, je prav tako pomembno, kot uspeh in vam omogoča, da se osredotoči na tiste stvari, ki ste jih dobro.

9. Ne obsojajte drugih

To je le nezanesljivi ljudje, ki čutijo potrebo, da delujejo še druge ljudi. Samozavestni ljudje nimajo potrebe, da kritizirati druge, ali čenče za njihovimi hrbti, in oni ne bojijo ljudi, ki imajo različna mnenja od svoje niti.

10. Bodo priznati, ko so narobe

Ne mešaj zaupanje z aroganco; sta dve izrazito različni stvari. Samozavestna oseba bo zadovoljen, če so dokazano narobe, ker to pomeni, da so se naučili nekaj novega. Arogantna oseba bo vztrajala, da imajo prav, tudi takrat, ko vedo, da se motijo, ker nimajo notranje zaupanje narediti drugače.

Katere druge stvari, o vašem mnenju, samozavestni ljudje ne storijo?

Vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete samozavest v komentar oddelku spodaj.

load...